Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Аутлет ,,ЦСКА"

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 17:54

ShooterMan написа:Няма вече резервна скамейка бе...идва синдика,опива пейката и я продават на търг за 25 лева :mrgreen:

Не може да я продаде, уви 8-)

ПП-Ти наистина ли смяташ Джони Велинов за ваш футболист?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 юни 2013 17:57

Отивам за бира да полеят смъртта на комунизма в България. Братя и сестри, падна и последния му бастион. Празнувай, Българийо!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 27 юни 2013 17:58

Red Warrior написа:Само да не си е помислил Тара, Домус Бей и Капут Бареков, че ще печелят от ТВ права на наш гръб. Отиваме си като пичове във "В" група и всички тия плюс Караибрахим и Делян Пеевски го духат!

Да обаче от видяното до тук май го духате вие!! :)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО

Мнениеот JohnnieWalker » 27 юни 2013 17:59

Далеч съм от мисълта, че сте злото на Българския футбол. По-скоро съм на мнение, че последните Ви 2 собственика за зло за родния футбол ;) Пожелавам Ви успех, но ако го искате, трябва да сте готови да минете през "чистилището" = ниските нива на футбола ! Ако го бяхте направили още при Лупи, сега щяхте да сте без дългове и с много по-качествен собственик ;)

[offtopic]Не се ядосвай, че не стигнахме до добър тон - нека се радваме, че в крайна сметка го направихме :mrgreen:[/offtopic]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 юни 2013 18:02

Радостта не трябва да е прибързана!!!Злите сили не умират току-тъй.Оставиш ли трупа без да си го довършил и изгорил ще се пръкне пак някое зловонно зомби!Не.Трябва да си свършим работата,надвесваме се и почваме да удряме всякак - МО - веднага да си поиска базите!Стадиона и Панчарево,веднага при военните,веднага да се разрушат до основи.Клуба - фалит,веднага фалит.Стоичков - защото много лае-веднага инспекция за неплатени данъци тука,че да се крие в Испания поне 10 г.,Гришата - в затвора за аферите със захарта.....Докрай трябва да се изреже злото,всичките му МЕТАСТАЗИ
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО

Мнениеот BRF » 27 юни 2013 18:04

JohnnieWalker написа:Далеч съм от мисълта, че сте злото на Българския футбол. По-скоро съм на мнение, че последните Ви 2 собственика за зло за родния футбол ;) Пожелавам Ви успех, но ако го искате, трябва да сте готови да минете през "чистилището" = ниските нива на футбола ! Ако го бяхте направили още при Лупи, сега щяхте да сте без дългове и с много по-качествен собственик ;)

[offtopic]Не се ядосвай, че не стигнахме до добър тон - нека се радваме, че в крайна сметка го направихме :mrgreen:[/offtopic]

Като гледам в този форум,а и хората с които си говаря за ЦСКА и са фенове на отбора,всеки чака просто да се реши какво ще ни е бъдещето!Точно в момента не мисля,че ние редовите фенове можем да повлияем!Аз нямам проблим с В група,обичам си отбора!Където е ЦСКА там съм и аз! ;)

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 27 юни 2013 18:06

ShooterMan написа:Радостта не трябва да е прибързана!!!Злите сили не умират току-тъй.Оставиш ли трупа без да си го довършил и изгорил ще се пръкне пак някое зловонно зомби!Не.Трябва да си свършим работата,надвесваме се и почваме да удряме всякак - МО - веднага да си поиска базите!Стадиона и Панчарево,веднага при военните,веднага да се разрушат до основи.Клуба - фалит,веднага фалит.Стоичков - защото много лае-веднага инспекция за неплатени данъци тука,че да се крие в Испания поне 10 г.,Гришата - в затвора за аферите със захарта.....Докрай трябва да се изреже злото,всичките му МЕТАСТАЗИ

мача ви с нас е един от двата през годината когато стадиона ви е пълен...
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ЦСКА напуска “А” група

Мнениеот wolf » 27 юни 2013 18:07

седемнамалко написа:според мен, най-лесния вариант пред "срцата мильони": организират се, 50-100-200 човека, колкото-толкова, учредяват ново дружество, намират му спонсор (няма да е трудно, поне за начало все пак ще почнат от ниските дивизии, стойне манолов е отличен кандидат), свързват се със ръководството на септември в юз "в" група и договарят правото им на участие. и в исторически, и във всякакъв план това е оправдано, самата им история започва като септември, защо да не продължи пак така. след като са си вързали гащите със спонсор и сигурно място поне във в група, отиват при гърнето и му казват: фалирай настоящия отбор и да си нямаме проблеми, иначе ще направим като феновете на ботев и няма да можеш да си наплатиш само глобите от бфс-то тази година. гърнето няма къде да ходи и се съгласява. новият отбор почва начисто от в група, губи концесията за тази година, но от следващата кандидатства пак за нея и я получава, губи и "титлите и купите", но за кратко, след изтичането на какъвто там е законовия срок след фалита на старото дружество, новото такова подава документи да бъде признато за наследник и да получи "титлите, купите, историята, марката, цветовете", всичко. не мисля, че ще има проблеми с това, ако феновете са зад този отбор е нормално той да е законов наследник също. без грам задължения новото дружество ще си намери мощен спонсор точно за 15 минути, все пак отбор със 100% местно значение си намери "богат чичко" за по-малко от два месеца, цска, както казах, ще си намери за 15 минути, като нищо ще се казва и гриша ганчев. ето това ви е единствения път, според мен, щее запазите всичко, за което ви пука, ще загубите 2-3 години (голяма работа, и без това ще ви накажат от уефа за толкова). псувайте ме, ако искате.

Избии си от главата това припознаване. Веднъж бъдете мъже и си минете по каналния ред както рейнджърс например

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 юни 2013 18:09

Той е пълен и в доста други срещи,когато Черно Море е бил силен,дори и с Пирин е бил пълен!НЕ СТЕ ФАКТОР ВЕЧЕ,ясно?Излишни сте,и телевизиите пак ще дават пари,и другите клубове ще ни има,така както Селтик го има и без Рейнджърс.Айде,досвидания другари,поздрави на Джуров :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 27 юни 2013 18:10

ShooterMan написа:Радостта не трябва да е прибързана!!!Злите сили не умират току-тъй.Оставиш ли трупа без да си го довършил и изгорил ще се пръкне пак някое зловонно зомби!Не.Трябва да си свършим работата,надвесваме се и почваме да удряме всякак - МО - веднага да си поиска базите!Стадиона и Панчарево,веднага при военните,веднага да се разрушат до основи.Клуба - фалит,веднага фалит.Стоичков - защото много лае-веднага инспекция за неплатени данъци тука,че да се крие в Испания поне 10 г.,Гришата - в затвора за аферите със захарта.....Докрай трябва да се изреже злото,всичките му МЕТАСТАЗИ

Нашата ЛЮБОВ е по силна от вашата омраза ;) ЦСКА може да умре , но любовта на феновете му НИКОГА !
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Върни се в “Архив”