Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kalo
Контакти:

Re: Коментаторите?!?!?!

Мнениеот kalo » 16 май 2009 21:04

baligo написа:Ахахаха... А аз си мислех, че съм пристрастен и затова така ми се струва, но явно и на други така им е звучало. Просто няма да забравя като свирнаха дузпата за чорбата и колко щастливо се провикна като циганче пред кореком "Дузпа за ЦСКА!". Ако не греша, на едно от повторенията се видя, че защитника играе с топката, а тоя половин час обяснява, че защитника не играл за топката. Абе може и да греша, ама ще се види това.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na :roll: :roll:

kobrata
Контакти:

Re: ШАМПИОН ЛИ Е ЛЕВСКИ СЛЕД ПРОВАЛА НА ЦСКА ?

Мнениеот kobrata » 16 май 2009 21:15

Ето заттова няма смисъл изобщо да споря с хора ,които не могат да се аргуметират и всяка втора дума е с правописна грешка или е обида.Не знам ония където ме нарича травестит с какво основание го прави.Нито съм обиждал някой нито нещо друго и предлагам да спрете хората без дори да ги познавате ,защото е жалко мъже и жени вече родители да използват такива изразни средства ,жалко е.Къде ви е насладата от футбола?

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 16 май 2009 21:21

baligo написа:...Просто няма да забравя като свирнаха дузпата за чорбата и колко щастливо се провикна като циганче пред кореком "Дузпа за ЦСКА!".

Пич,влизаш в личната ми класация за най-култови изказвания!АХахахахаха
Изображение

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Мнениеот BOCA » 16 май 2009 21:22

След мача ни с цска писах,че при феърплей сме шампиони срещу Миньор,дори и при равен срещу Славия.Утре без ранен гол ще имаме доста ядове.В четвъртък бях на тренировката и Еньо ми се стори доста добре(мое мнение) и при лош развой и безбройни центрирания може да е жокер.И пак казвам ЛЕВСКИ ШАМПИОН в мача срещу Миньор.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 16 май 2009 21:34

Този малоумник Ангелов от фенщина е толкова заслепен, че не вижда очевадни неща :) Но проблема си е изцяло негов :) А излагацията - тя е тотална :o Шефовете му трябва да се замислят сериозно - излага по супер елементарен и недостоен начин БНТ ;)

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 16 май 2009 21:36

Sleepwalker написа:
baligo написа:...Просто няма да забравя като свирнаха дузпата за чорбата и колко щастливо се провикна като циганче пред кореком "Дузпа за ЦСКА!".

Пич,влизаш в личната ми класация за най-култови изказвания!АХахахахаха

Абе остай, бе! Ти требаше да го слушаш оня. В един момент имах чувството, че съм под прозореца на некоя психиатрична клиника. Учуден си задава въпроси и си отговаря сам след това, дори си се поскара малко, де да го знам може и да се е напляскал: "-Какво искаше да направи Маркиньос с този пас? -Каквото е искал го е направил!" Е.б.е.м ти и коментара... Хем ме дразнят, хем пък понякога така ме разсмиват.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 16 май 2009 21:47

Тия коментатори трябва да си пускат мача с техния си коментар след края и да се чуят що щурутии изприказваха смешни!!!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 16 май 2009 21:49

Стига ревахте . След около 10 години може и да влезете в групите на ШЛ , а пък може и да не влезете.
Толкава сте нещастни , че няма накъде , айде живеите си с успехите от преди 50 години защото само с тях ще си останете.
ЛЕВСКИ ШАМПИОН . Титлата ТИЧА , ТИЧА към ЛЕВСКИ . :) :) :)
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Sinq_zona
Контакти:

ЛЕВСКИ ЩЕ Е ШАМПИОН !!!

Мнениеот Sinq_zona » 16 май 2009 21:52

И тази година макар и драматично, ще станем шампиони. Дано в оставащите мачове не сгрешим. САМО ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ЩЕ Е ШАМПИОН !!!

Мнениеот SAMP » 16 май 2009 21:55

А дано!!!!!!!!!!!!!!!!Шампиони и Аврам Грант да сменя Колкала,тва си пожелавам :) :) :)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”