Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот milen.hristov » 17 яну 2012 22:59

Tommi написа:
milen.hristov написа:За какво пък ще ние играч на тази позиция, тук играчи имаме, а продължаваме да нямаме ЦН , слде като и Костов каза,че няма да разчита на Арс.

Ако върнат Грийн в защитата, както се говореше, трябва да вземем още един халф. Въпреки че според мен е по-добре да дойде дефанзивен халф. А нападател ще дойде, има време.

За това говоря да се спре товапреквалифицираме, трета година си патим от това, кога ще разберат, че Грийн не е защитник. Пък и не ни трябва един нападател а трима, тоя един кой ще го сменя , кой ще му бъде конкуренция, ами ако се контузи или го накажат.А , че има време, има вярно е.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 яну 2012 23:20

milen.hristov написа:За това говоря да се спре товапреквалифицираме, трета година си патим от това, кога ще разберат, че Грийн не е защитник. Пък и не ни трябва един нападател а трима, тоя един кой ще го сменя , кой ще му бъде конкуренция, ами ако се контузи или го накажат.А , че има време, има вярно е.

Цветков ще е резерва на нападателя, и без това треньорът не иска таран.
Аз също искам Грийн да играе дефанзивен халф, затова се надявам да дойде нов защитник, но ще видим.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 яну 2012 23:32

Tommi написа:
milen.hristov написа:За това говоря да се спре товапреквалифицираме, трета година си патим от това, кога ще разберат, че Грийн не е защитник. Пък и не ни трябва един нападател а трима, тоя един кой ще го сменя , кой ще му бъде конкуренция, ами ако се контузи или го накажат.А , че има време, има вярно е.

Цветков ще е резерва на нападателя, и без това треньорът не иска таран.
Аз също искам Грийн да играе дефанзивен халф, затова се надявам да дойде нов защитник, но ще видим.

E ние тогава ще бъдем единственият отбор в света без чисти нападатели, само виж в Юнайтед колко имат.Все пак да почакем до края на трансферният прозорец

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 яну 2012 23:40

ЦСКА взима бивши играчи на Реал Мадрид, а ние кой взехме :? А да, дедовия :)
Само Левски!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 17 яну 2012 23:44

Интересно ми е защо всеки казва, че Грийн не е защитник, като е точно такъв.Цял живот играе защитник, а до 18 г. е точно централен в Аякс.Много искам да кажа нещо по повод това, че играе халф при нас, аз по некадърен подавач не съм виждал през живота си, Ричи подаваше по добре от Грийн.Дано Костов получи играчите, който иска допада ми като треньор.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 яну 2012 00:10

"Левски" не успя да се завърне от Кипър с Рашид Хамдани. От "Аполон" (Лимасол) обявиха, че офертата на "сините" не ги задоволява. "Дават ни 100 000 евро, да се върнат с малко отгоре", обявиха кипърците, чийто треньор е познатият у нас румънец Михай Стойкица.
"Малко закъсняваме със селекцията, но смятам, че ще се справим. Искаме новите да са тук до лагера в Турция. Ще вземем минимум двама нови футболисти", обяви Иво Тонев. Новият шеф ще има нов разговор със Сьорд Арс относно бъдещето му. То обаче едва ли ще е свързано с "Венло". Холандците обявиха, че нямат пари за сънародника си.
"Намерили сме играчите, които търсим. Важното е, че първият лагер мина по план. Доволни сме и от видяното срещу "Агия Напа". Костов е един от най-добрите треньори в България и именно затова е в "Левски", заяви пък мениджърът Георги Иванов. "Сините" обаче не пожелаха да разкрият кои играчи очакват. "Харесвам Гонсало Гарсия, но това не значи, че ще дойде. Добрите футболисти струват доста пари", заяви пък треньорът Николай Костов по адрес на нападателя от АЕЛ (Ларнака), който е юноша на "Реал" М.
Той няма да разчита на Арс, но за сметка на това е доволен, че Сержиньо Грийн ще преподпише. Костов разкри, че няма да връща в школата талантите, които се готвеха с първия тим в Кипър. "Мисля, че са много добри. Имам намерение да останат постоянно при нас", каза още Костов.
"Надявам се да бъда по-добър през пролетта", обяви Тони Калво, който бе похвален за помощта от новото попълнение Нуньо Пинто. "За пръв път бяха на зимна подготовка", призна португалският ляв бек.
Андрей Андреев

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 яну 2012 00:11

scooool написа:Интересно ми е защо всеки казва, че Грийн не е защитник, като е точно такъв.Цял живот играе защитник, а до 18 г. е точно централен в Аякс.Много искам да кажа нещо по повод това, че играе халф при нас, аз по некадърен подавач не съм виждал през живота си, Ричи подаваше по добре от Грийн.Дано Костов получи играчите, който иска допада ми като треньор.

Няма значение какъв е играл преди. И Бардон беше нападател преди да дойде при нас, и Букарев играеше нападател, и Балтанов беше по фланга при юношите и т.н. Грийн и доста по-полезен в средата на терена, защото умее да отнема топката, застава където трябва, може да разиграва без да губи топката и не съм съгласен, че не може да подава.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2012 00:26

Трансферната сага около звездата на Черноморец Жужу приключи !

Изображение

Novsport.com първи научи за трансфера на Жагурта Хамрун - Жужу в турския Карадемир Карабюкспор.

Играчът се спрягаше за трансфер в родния Левски, но "сините" не платиха желаната от Черноморец сум от 600 000 евро за футболиста и сега се простиха с надеждите си да го привлекат. Иво Тонев лично се зае със задачата да води преговорите за алжиреца, но така и не можа да договри сделката.
Агентът Несим Нешадов уреди пореден трансфер в турската Суперлига. Жужу премина в Карадемир Карабюкспор. 550 000 евро ще прибере Черноморец за трансфера, а бързоногият футболист е сложил подписа си под договор за две години и половина. Жужу пък ще получи по 250 000 евро заплата за всяка година в турския клуб.

http://www.novsport.com/news175289_1003.html
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 яну 2012 00:29

Parmalat написа:
Трансферната сага около звездата на Черноморец Жужу приключи !
Novsport.com първи научи за трансфера на Жагурта Хамрун - Жужу в турския Карадемир Карабюкспор.

Играчът се спрягаше за трансфер в родния Левски, но "сините" не платиха желаната от Черноморец сум от 600 000 евро за футболиста и сега се простиха с надеждите си да го привлекат. Иво Тонев лично се зае със задачата да води преговорите за алжиреца, но така и не можа да договри сделката.
Агентът Несим Нешадов уреди пореден трансфер в турската Суперлига. Жужу премина в Карадемир Карабюкспор. 550 000 евро ще прибере Черноморец за трансфера, а бързоногият футболист е сложил подписа си под договор за две години и половина. Жужу пък ще получи по 250 000 евро заплата за всяка година в турския клуб.

http://www.novsport.com/news175289_1003.html

"от dakata9 на 17 Яну 2012 22:41
Жужу,който беше искан от Левски,днес е подписал с Карабюкспор!!!В други сайтове,дори има снимки от подписването!!!"
Не че не го знаехме,ама друго си е когато ТИ го "тряснеш" във форума,нали?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2012 00:35

Това е новина която касае Левски.Тонев два пъти предложи оферти за Жужу,но те бяха отхвърлени.Аз само споделям какво е станало.Левски сами са си виновни че този играч не е техен като им се видя голяма сумата за 22 годишен играч току що прохождащ национал на Алжир.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Архив”