Аз четох, че венгер щял да плати 12 Милиона+Денилсон за да вземе не кой да е, а...притаете дъх...
[offtopic]АЛЕКСАНДЪР КЕРЖАКОВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Дефоу е много силен нападател според мен. С 2 класи над бендтнер или Шамак е. От всичките тези, само него ми се иска да вземем!![]()
Аз четох, че венгер щял да плати 12 Милиона+Денилсон за да вземе не кой да е, а...притаете дъх...
[offtopic]АЛЕКСАНДЪР КЕРЖАКОВ![]()
![]()
[/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Awesome написа:Между другото НЕ сме взели Рики Алварез. Всичко до този момент са само слухове. Иначе ни свързват, заедно с още няколко клубове от Европа с неговото име. Упорито се говори и за Жервиньо, но както винаги трансферите ни отнемат цяла вечност да бъдат финализирани. Ех, къде е Д. Дийн да се оправя с тия неща...
От защитниците - слухове най-вече за Самба и Кейхил.
Други спекулации, които ми докарват нерви: Джоуи Бартън, Одемвинги, Дефоу ...
Венгер купи в началото на месеца Карл Дженкинсън от Чарлтън - млад защитник...това е досега. А, доскоро ни свързваха с Бензема и Фалкао...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Cesc Fabregas написа:JackPackage написа:Сеск, надявай се да не ви сложат някой като Леонардо, пред него Хаус е за предпочитане май
айде да си имаме уважението, изприщвам се като го чуя това име.![]()
Леопардо постигна нещо удивително-за 6 месеца беше намразен тотално от двете най-големи агитки в Италия
![]()
иначе за Ди маето и Мартинес съм чувал просто, че би могло да заменят Венгер. Защо, нямам представа
Awesome написа:Cesc Fabregas написа:JackPackage написа:Сеск, надявай се да не ви сложат някой като Леонардо, пред него Хаус е за предпочитане май
айде да си имаме уважението, изприщвам се като го чуя това име.![]()
Леопардо постигна нещо удивително-за 6 месеца беше намразен тотално от двете най-големи агитки в Италия
![]()
иначе за Ди маето и Мартинес съм чувал просто, че би могло да заменят Венгер. Защо, нямам представа
Едно евентуално изпадане от топ 4 може да се окаже повод за смяна на треньора. Пропускането на ШЛ ще е за сметката на намалени приходи, а точно това интересува наш'те управленци. С нищо не са показали, че имат амбиции за печелене на титли и трофеи, те имат други приоритети.
Е, при такъв развой Фабрегас ще е сигурен напускащ...
Венгер им играе по свирката и изпълнява повече ролята на счетоводител. Залъгва феновете с обещания, които в крайна сметка не се изпълняват. Напълни отбора с некадърници, но продължи да им дава безброй шансове тъй като не може да приеме, че е сгрешил или пък не може да вземе добри пари за тях. Направи грешка, позволявайки лесно да си тръгнат ценни играчи. Нагледахме се на комични изпълнения, на безхаберност и безгръбначност, но нищо не се променя. На 1 септември ако Алмуния, Скилачи и ко. са все още в Арсенал - какво да говорим повече?
JackPackage написа:Awesome написа:Между другото НЕ сме взели Рики Алварез. Всичко до този момент са само слухове. Иначе ни свързват, заедно с още няколко клубове от Европа с неговото име. Упорито се говори и за Жервиньо, но както винаги трансферите ни отнемат цяла вечност да бъдат финализирани. Ех, къде е Д. Дийн да се оправя с тия неща...
От защитниците - слухове най-вече за Самба и Кейхил.
Други спекулации, които ми докарват нерви: Джоуи Бартън, Одемвинги, Дефоу ...
Венгер купи в началото на месеца Карл Дженкинсън от Чарлтън - млад защитник...това е досега. А, доскоро ни свързваха с Бензема и Фалкао...
За Самба ще ви трябват към 15 млн, за Кейхил около 20 може би, Дефоу не вярвам Хари да ви го продаде, ако не купи някоя звезда в нападение де, а засега май няма такива изгледи.... Одемвинге няма да повтори добрия си първи сезон, друго че УБА са му лепнали сигурно цена от минимум 15 млн
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост