Какво да даваме шанс на Гонзо? Та той си е треньор отдавна. Ясенчо беше взет само заради лиценза. А това за неговата интелигентност и възпитание са алабалистики за наивници. Всьо и вся се решава от Гонзо.
Считам, че въпреки левскарския дух на Гонзо, все пак Левски не е училище за треньори.
Нека вземем опитен наставник. С Гонзо, който както споменах, си е треньор отдавна, Ви гарантирам, че и догодина по същото време ще сме пак с калъфките.
А ЦСКА, които бяха през есента на изпадане, отново ще ни се подиграват.
Нали не искате отново да ни се случи същото!?
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Ясен Петров/Георги Иванов
Dust написа:Георги Иванов едва ли ще си подпише "заповедта за уволнение" и ще назначите отново някой бушон.
Приемете факта, че Иванов стане официално треньор, при един слаб сезон следва съдбата на останалите такива, а провали ли се официално на този пост, то какъвто и друг да заеме след това в Левски няма да има този респект с който се ползва в момента.
Абе аз се сещам за един към който не само в Левски,но и останалите отбори имат респект.Когато влезе в съблекалнята на Левски и настава тишина без да вика
Милене, Милене....... когато Сираков беше в отбора, Чорни все още даваше много пари. Днес тези пари с които разполагаше ПФК Левски вече не са същите и дори Сираков да се върне, нещата няма да се променят така както си мислиш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- milen.hristov
- Контакти:
Dust написа:Милене, Милене....... когато Сираков беше в отбора, Чорни все още даваше много пари. Днес тези пари с които разполагаше ПФК Левски вече не са същите и дори Сираков да се върне, нещата няма да се променят така както си мислиш.
Не говорим за пари а за респект и уважение.За парите си прав,но при вторият му престой на Сираков парите уж ги даваше Батков,след това до преди две години Левски си се издържаше от заработеното в УЕФА и ШЛ,и все пак си прав при липса на пари и много трудно
-
- Контакти:
Хубаво, нека е Гонзо. Щом и негативите ще търпи, както и позитивите - нека е той! Раздвоен съм лично аз по тоя повод. Хем ми хареса играта на отбора, въпреки че на някои постове издишаме откъм конкуренция най-вече, хем в определени моменти изобщо не ми хареса. За селекцията съм много по-позитивно настроен, защото дойдоха качествени играчи. Е, не само, но пък е имало моменти, в които идват 6-7 некадърника,а сега не беше така. Дано и тази година не взимаме на килограм, но пък да вземем нужните ни играчи, защото наистина имаме спешна нужда. Освен всичко Гарра и Дарко сигурно ще заминат. Не че не може да намерим хора, които да ги заместят, но въпросът е дали ще го направим. Не е нужно да играят като тях, а просто да ни свършат работа. По-добре целия отбор да играе силно, отколкото една две единици. При възможността да вземем добри крила е ясно, че ако го направим много ще разнообразим атаката. Много опции има, дано Гонзо избере верните. Предпочитам го пред всякакви звезди като Херо, Вили, Достанич и всякакви други. Може би не съм съгласен само с едно мнение по-горе за Лаптопа. Човекът от нищо направи отбор, взе млади, вдъхна им кураж и т.н. Почти всички мачове им изгледах(тези, които даваха по тв) и заслугата на треньора в този отбор е огромна.
БТА съобщава, че Георги Иванов ще е "новият" треньор на ПФК Левски с помощник Тони Здравков
Старши треньорът на Калиакра Тони Здравков, който удържа обещанието си да спаси тима от Каварна от изпадане в групата на майсторите, излиза утре за последен мач начело на отбора.
Досегашният наставник на каварненци е приел предложението да стане треньор в Левски, начело на "сините" ще бъде Георги Иванов, съобщава БТА.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
groti написа:Това хем го очаквах,хем не ми се вярваше..Гонзо вече ще трябва наистина да поема отговорност,а не да се крие зад други.Друг в въпроса,дали няма Сухия да стане треньор за парлама,а Гонзо пак да дърпа конците.Според мен няма да му се сдава толкова лесно властта..Или ще променим начина на управление и той ще е хем тренер,хем шеф..Като по нормалните държави? Иначе..видяхме го колко става за треньор..Нали не мислите,че Ясен е треньора в момента? Дано греша,но вече изобщо не вярвам на/в Гонзо
+1
Като е такъв мъжкар, е крайно време Гонзо да поеме отговорност, а не да се крие зад РаТко, Ясен и т.н.. А че той е треньор на Левски в момента, е ясно и на децата в детската градина.
Иначе съм съгласен с мненията по-горе, че в никакъв случай не е по-лош треньор от Радуканов, когото го превъзнасят всеки ден по медиите, че бил Моуриньо и не знам си какъв извънземен.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
Хм ...
Явно "Гонзо" ще е "новият" старши.
Ами добре ...
По добре да се знае, че е той човека, от който зависи до голяма степен игровият облик на отбора, от колкоито да се чудим, какво прави старшията - на книга, някой примерно, като Ясен.
Надявам се, че Г. Иванов, ако ще е водеща фигура ... към него няма да се прикрепя някой, който евентуално да обира негативите !
Нека "Гонзо" се опита сам да изгради Левски ...
Ще е интересно да видим, каква му е концепцията за това, как трябва да изглежда отбора.
Ако Иванов от новият сезон е "вся и всьо" в клуба, съм склонен да му дам кредит на доверие ...
Така поне ще е ясно, кой ще носи отговорност при негативи или, дай Боже - позитивите !!!
Явно "Гонзо" ще е "новият" старши.
Ами добре ...
По добре да се знае, че е той човека, от който зависи до голяма степен игровият облик на отбора, от колкоито да се чудим, какво прави старшията - на книга, някой примерно, като Ясен.
Надявам се, че Г. Иванов, ако ще е водеща фигура ... към него няма да се прикрепя някой, който евентуално да обира негативите !
Нека "Гонзо" се опита сам да изгради Левски ...
Ще е интересно да видим, каква му е концепцията за това, как трябва да изглежда отбора.
Ако Иванов от новият сезон е "вся и всьо" в клуба, съм склонен да му дам кредит на доверие ...
Така поне ще е ясно, кой ще носи отговорност при негативи или, дай Боже - позитивите !!!
Гонзо/Тони Здравков
Вече бившият старши треньор на Калиакра Тони Здравков се завърна на стадион "Георги Аспарухов". Здравков се е споразумял със собственика Тодор Батков и със сигурност ще бъде в треньорския щаб през следващия сезон, твърди БТА. Утре той ще изведе за последно тима при гостуването на шампиона Литекс.
Здравков е имал няколко разговора с Георги Иванов, както и с Тодор Батков. Той е уточнил всички детайли и според непотвърдена информация даже и подписал договор, който влиза в сила от 1 юли.
Здравков е имал няколко разговора с Георги Иванов, както и с Тодор Батков. Той е уточнил всички детайли и според непотвърдена информация даже и подписал договор, който влиза в сила от 1 юли.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Re: Гонзо/Тони Здравков
Миналия сезон ги видяхме двамата в тандем.Дано тази да са си взели поука и да не повтарят грешките отпреди.