Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2010 12:03

Миланов има повече титли и купи с Левски,отколкото Пенев с ЦСКА.Ако приемем,че Миланов не е "легенда",тогава какъв е Л.Пенев?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 фев 2010 12:25

blue avalanche написа:Миланов има повече титли и купи с Левски,отколкото Пенев с ЦСКА.Ако приемем,че Миланов не е "легенда",тогава какъв е Л.Пенев?

Безумно сравнение :lol: :lol:
Необходимо ли е да ти припомням, че Пенев има 101 гола за Валенсия и 80 за ЦСКА :?:
Приключвам коментара си по темата, вие обезумяхте до толкова, че да ми сравнявате Пенев с Живко Миланов...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 02 фев 2010 13:04

crap написа:
bigbonusprize написа:
Доста качествени футболисти са излезли от школата на Левски. Какъв ти е проблема не мога да разбера? Искаш имена ли?
Наско Сираков,
Боби Михайлов,
Ники Илиев,
Емил Велев,
Живко Миланов,
Божидар Искренов,
Митко Иванков
и това е една малка част от всички славни футболисти, прозивела синята школа за последните 20 години. Теб те наблюдавам от едно известно време. Само търсиш как да се заяждаш и откровенно ме подразваш...

Ти тези ги наричаш ЛЕГЕНДИ ли? До вчера плюехте перуката, а неска легенда! Иванков-легенда? ЖИВКО МИЛАНОВ-легенда?! Сираков, верно, добър футболист!

За това говоря, че лепвате етикет ЛЕГЕНДА на разни хора, които не го заслужават, не отричам, че имате по-донра школа...

Това за заяждането не е съвсем вярно, ако трябва да бъда честен, пиша тук когато съм на работа и умирам от скука, просто търся с кой да се закачам. Не го правя от злоба или ненавист, просто ми е забавно, има някой юзъри дето ме разбиват с коментарите си, обичам да ги провокирам, но има и такива като теб и още няколко, не ми се изборяват, които гледате сериозно на нещата.

Еми легенда си е. Като футболист стана легенда. Ако става въпрос и Наско Сираков като човек е пълно лайно, но е легенда на Левски... Христо Стоичков и той е лайно като характер, но стана легенда на Барцилона... Откъм вратари винаги сме вадили качествени продукти - Бисер Михайлов, Пламен Николов, Боби Михайлов, Митко Иванков. Всичките станали легенди на клуба.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2010 13:25

crap написа:
blue avalanche написа:Миланов има повече титли и купи с Левски,отколкото Пенев с ЦСКА.Ако приемем,че Миланов не е "легенда",тогава какъв е Л.Пенев?

Безумно сравнение :lol: :lol:
Необходимо ли е да ти припомням, че Пенев има 101 гола за Валенсия и 80 за ЦСКА :?:
Приключвам коментара си по темата, вие обезумяхте до толкова, че да ми сравнявате Пенев с Живко Миланов...

Пенев може да има 1000 гола за Валенсия.Значи е легенда на Валенсия.Говорим ЗА ЦСКА!Ако ще да има 200 гола за ЦСКА статистиката показва-3 титли,2 купи,ЕКТ–няма да казвам...
Миланов има 3 титли,3 купи,1/4 финал в Европа.Това е.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 фев 2010 14:01

Това, че е в пъти по-талантлив от Миланов, и че са го продали на 23 години във Валенсия не означава, че не е легенда на ЦСКА!!! По-добре спри с писанията и сравненият за Л. Пенев, че се излагаш!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2010 14:13

crap написа:Това, че е в пъти по-талантлив от Миланов, и че са го продали на 23 години във Валенсия не означава, че не е легенда на ЦСКА!!! По-добре спри с писанията и сравненият за Л. Пенев, че се излагаш!

Таланта на литри ли го мериш или на килограми?Малдини и Барези изобщо не ги продадоха.Нито на 23,нито на 33 години.Те по "неталантливи" ли са от Пенев?Роналдо на 18г. премина от Крузейро в ПСВ.Това прави ли го "легенда" на Крузейро"?Ако Домовчийски вкара 150 гола за Херта-това прави ли го "легенда" на Левски?Май си нямате истински "легенди" в близкото минало и почвате да си ги измисляте.Sorry!А и темата е за трансферите в Левски.Ако много ти се говори на тема "легенди",можеш да отвориш тема във "Футбол-България",например.
Последна промяна от blue avalanche на 02 фев 2010 16:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 фев 2010 15:57

blue avalanche написа:
crap написа:Това, че е в пъти по-талантлив от Миланов, и че са го продали на 23 години във Валенсия не означава, че не е легенда на ЦСКА!!! По-добре спри с писанията и сравненият за Л. Пенев, че се излагаш!

Таланта на литри ли го меришили на килограми?Малдини и Барези изобщо не ги продадоха.Нито на 23,нито на 33 години.Те по "неталантливи" ли са от Пенев?Роналдо на 18г. премина от Крузейро в ПСВ.Това прави ли го "легенда" на Крузейро"?Ако Домовчийски вкара 150 гола за Херта-това прави ли го "легенда" на Левски?Май си нямате истински "легенди" в близкото минало и почвате да си ги измисляте.Sorry!А и темата е за трансферите в Левски.Ако много ти се говори на тема "легенди",можеш да отвориш тема във "Футбол-България",например.

Що се правиш на луд?
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Иван Стоянов-новото момче в защита.

Мнениеот zlatan » 02 фев 2010 17:10

Доколкото съм запознат това момче играе ляв бек(дано не се лъжа,че страшно ше се изложа) поради тази причина си мисля че не е редно да взимаме нов такъв а да дадем шанс на момчето.Няма смисъл според мен да го хвърля Гонзо в огъня,стига вече с фразите ,,видите ли те са млади могат да прегораят и бла бла бла.Или става или не друго мнение няма,но покрай толкова опитни футболисти и мен да ме сложат ляв бек няма да се изложа.Успех на момчето.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Иван Стоянов-новото момче в защита.

Мнениеот _RoKi_ » 02 фев 2010 17:36

zlatan написа:Доколкото съм запознат това момче играе ляв бек(дано не се лъжа,че страшно ше се изложа) поради тази причина си мисля че не е редно да взимаме нов такъв а да дадем шанс на момчето.Няма смисъл според мен да го хвърля Гонзо в огъня,стига вече с фразите ,,видите ли те са млади могат да прегораят и бла бла бла.Или става или не друго мнение няма,но покрай толкова опитни футболисти и мен да ме сложат ляв бек няма да се изложа.Успех на момчето.
Наблюдавал съм го на 1-2 тренировки на Левски и мога да кажа,че е много талантлив...За позицията му не съм сигурен и аз,но и двата пъти го гледах като ляв бек и ляв халф-бек....

Не съм съгласен,че или става или не...Някои момчета бързо се адаптират и налагат,други им трябва повече време и при тях стават нещата постепенно...Пресни примери за Милиев и Генев-единия се наложи бързо,другия все още не може 8-)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Иван Стоянов-новото момче в защита.

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2010 17:39

zlatan написа:Доколкото съм запознат това момче играе ляв бек(дано не се лъжа,че страшно ше се изложа) поради тази причина си мисля че не е редно да взимаме нов такъв а да дадем шанс на момчето.Няма смисъл според мен да го хвърля Гонзо в огъня,стига вече с фразите ,,видите ли те са млади могат да прегораят и бла бла бла.Или става или не друго мнение няма,но покрай толкова опитни футболисти и мен да ме сложат ляв бек няма да се изложа.Успех на момчето.

Смятам,че с титуляр В.Минев и резерва И.Стоянов като за пролетния полусезон сме добре.Омръзна ми да взимаме младежи,които да тренират с мъжете "за здраве" и после-айде обратно в дубъла!

Върни се в “Архив”