boabbb написа:Отдавна съм казал, че титлата ще бъде зелена за ужас на всички хейтъри на най-големия отбор в НБА :D
Ааа сакън!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Отдавна съм казал, че титлата ще бъде зелена за ужас на всички хейтъри на най-големия отбор в НБА :D
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Buck32 написа:ReBorn1982 написа:Фен е силно казано .... фен съм бил единствено на Майкъл Джордан. Към ЛеБрон съм имал симпатии до 2010-а.
В конкретния пост не те коря за ЛеБрон, просто отбелязвам, че реално не си фен на Бостън. Ти си фен на отборите, където играе ЛеБрон Джеймс. В което няма нищо лошо.
Е, останало му е наследство от Бостън да не харесва Лейкърс, та сега сме в диаметрално противоположни ситуации - аз искам да бием въпреки Леброн, а той, ако може Леброн да бие ама Лейкърс да паднат. Или направо да си набие камшика от ЛА, но това, предвид пресметливостта на Джеймс още е малко вероятно.
drvasko98 написа:pill написа:Твърдо зад Бостън в тия финали.
Винаги за отбора от Запад, ако няма нещо извънредно :). Само май бях за Орландо срещу Хюстън, бая отдавна беше :)
ReBorn1982 написа:drvasko98 написа:pill написа:Твърдо зад Бостън в тия финали.
Винаги за отбора от Запад, ако няма нещо извънредно :). Само май бях за Орландо срещу Хюстън, бая отдавна беше :)
А, бе, все се каня да те питам - ти от кога си фен на жълтите ?? Покрай Меджик ли стана техен фен (знам, че си по-дрЪт от мен) ??
ReBorn1982 написа:За него е важно ЛеБрон да бие, т.е. И Лейкърс да бие, да става шампион. Забелязал ли си как следи всичко около тима ??! ...... значи го вълнува да се развивате и да биете.
Между другото, като стана дума за "блатняците" (шегичка), имало май нов треньор .... пълен анонимник, но пък е цър (е, от "светлоцърните"),
т.е. политкоректен.
ReBorn1982 написа:
Между другото, като стана дума за "блатняците" (шегичка), имало май нов треньор .... пълен анонимник, но пък е цър (е, от "светлоцърните"),
т.е. политкоректен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Buck32 написа:Да, избрали сме тренера Шунков. Човекът е ставал шампион и като играч (с Пистънс 2004), и като помощник-треньор с Бъкс. Ще видим.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта