Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Гари ще отиде в Разград, имам това усещане...
ЩЕ го шитнат някаде другадеsantiliana написа:Гари ще отиде в Разград, имам това усещане...
milen.hristov написа:Djack_84 написа:tatusindo написа:Djack_84 написа:Аз едно нещо не мога да разбера.Слушах Тони Здравков днес на пресконференцията.Той твърди,че с удоволствие иска Божинов в Левски,но сме си имали 2-ма нападатели и може да се вземе евентуално ако се продаде Генков.Първо и Генков и Макриев са еднотипни нападатели и при схема 4-4-2 не може да играят заедно.Второ и двамата са в ужасна форма(дано поне след поготовката дигнат малко нивото) И трето при въпросната схема с 2-ма нападатели вторият трябва да е лек тип нападател - т.е. Домо или Божинов,така че според мен(още повече и след като Гари напусне) трябва да вземе един от двамата.Нормалните отбори имат по 3-4 нападателя,а ние имаме две дървета и били достатъчни
Махни другото ами и се скъсват да бележат ....
Именно.Друге въпроса доколко и Божинов и Домовчийски биха помогнали в момента.Надеждата ми,че единия е левскар,а за другия знаем,че има големи качества.А и все си мисля,че за 2-3 месеца ще са във форма.По-добре те отколкото Опоку,Дениран Ортега или Матондо
А защо пък не Наско Курдов
Нямам против и Наско Курдов,но и той е по-скоро тип Генков,отколкото втори нападател.Аз обаче имам предчувствие,че и Генков и Макриев,дори Бру,а за Туре съм сигурен,че след подгоготовката ще са една идея по-силни.Просто няма как да вземеш играч който не е играл 6 месеца и в хода на мачовете да чакаш да вдигне нивото.
Djack_84 написа:milen.hristov написа:Djack_84 написа:tatusindo написа:Djack_84 написа:Аз едно нещо не мога да разбера.Слушах Тони Здравков днес на пресконференцията.Той твърди,че с удоволствие иска Божинов в Левски,но сме си имали 2-ма нападатели и може да се вземе евентуално ако се продаде Генков.Първо и Генков и Макриев са еднотипни нападатели и при схема 4-4-2 не може да играят заедно.Второ и двамата са в ужасна форма(дано поне след поготовката дигнат малко нивото) И трето при въпросната схема с 2-ма нападатели вторият трябва да е лек тип нападател - т.е. Домо или Божинов,така че според мен(още повече и след като Гари напусне) трябва да вземе един от двамата.Нормалните отбори имат по 3-4 нападателя,а ние имаме две дървета и били достатъчни
Махни другото ами и се скъсват да бележат ....
Именно.Друге въпроса доколко и Божинов и Домовчийски биха помогнали в момента.Надеждата ми,че единия е левскар,а за другия знаем,че има големи качества.А и все си мисля,че за 2-3 месеца ще са във форма.По-добре те отколкото Опоку,Дениран Ортега или Матондо
А защо пък не Наско Курдов
Защитата трявва да оправим зле е.Какво мнение имате за тоя белаид от локото дето го спрягат за левски![]()
Нямам против и Наско Курдов,но и той е по-скоро тип Генков,отколкото втори нападател.Аз обаче имам предчувствие,че и Генков и Макриев,дори Бру,а за Туре съм сигурен,че след подгоготовката ще са една идея по-силни.Просто няма как да вземеш играч който не е играл 6 месеца и в хода на мачовете да чакаш да вдигне нивото.
Защитата трявва да оправим зле е.Какво мнение имате за тоя белаид от локото дето го спрягат за левски
- alexveselinov
- Контакти:
Ръководството на Левски има сериозен интерес към защитника на Литекс Николай Бодуров. За целта "сините" ще се опитат да привлекат национала на "Георги Аспарухов" още през този трансферен прозорец.
Интерес към Бодуров има и от страна на Ботев Пловдив. "Канарчетата" са в по-напреднала фаза на преговорите, но самият играч е по-склонен да акостира на "Герена".
Николай Бодуров изпадна в немилост в Литекс след загубата от Левски с 1-4. Тогава националът вбеси ръководството на "оранжевите", след като отиде на купонясва заедно с футболисти на Левски в София.
[offtopic]***[/offtopic]
А дано, ама надали
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
- milen.hristov
- Контакти:
alexveselinov написа:Ръководството на Левски има сериозен интерес към защитника на Литекс Николай Бодуров. За целта "сините" ще се опитат да привлекат национала на "Георги Аспарухов" още през този трансферен прозорец.
Интерес към Бодуров има и от страна на Ботев Пловдив. "Канарчетата" са в по-напреднала фаза на преговорите, но самият играч е по-склонен да акостира на "Герена".
Николай Бодуров изпадна в немилост в Литекс след загубата от Левски с 1-4. Тогава националът вбеси ръководството на "оранжевите", след като отиде на купонясва заедно с футболисти на Левски в София.
[offtopic]***[/offtopic]
А дано, ама надали
И аз съм твърдо ЗА, но пък аз не помня Гришата някога да ни е продавал нещо на нас
- tzvetan_tee
- Контакти:
milen.hristov написа:alexveselinov написа:Ръководството на Левски има сериозен интерес към защитника на Литекс Николай Бодуров. За целта "сините" ще се опитат да привлекат национала на "Георги Аспарухов" още през този трансферен прозорец.
[offtopic]***[/offtopic]
А дано, ама надали
И аз съм твърдо ЗА, но пък аз не помня Гришата някога да ни е продавал нещо на нас
По повод Бодуров да разкажа една истинска история...
Още като малък Бодуров е бил пред траснфер в Локо Пд.. Всичко било уредено, трябвало само да има среща между Бодуров и ръководсвтото. Уж всичко минало ОК, разбрали се. На изпроводяк, обаче Бодуров решил да каже следното на Бонев: "Само да знаете... ако някой нещо ми се напраи в съблекалнята, ще им е*а майката на всичките".
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
milen.hristov написа:alexveselinov написа:Ръководството на Левски има сериозен интерес към защитника на Литекс Николай Бодуров. За целта "сините" ще се опитат да привлекат национала на "Георги Аспарухов" още през този трансферен прозорец.
[offtopic]***[/offtopic]
А дано, ама надали
Ще иска пари гришата иначе е добър национал такъв ни трябва опитен като него
santiliana написа:Абе, кво стана с мега звездата Зезиньо? Това беше първия топ-трансфер на тандема Тонев-Донев-Гонзи...Спомняте ли си?!
Какво да става....играе в Атлетико Паранаенсе.Този отбор завърши на 3-то място в Серия А на Бразилия.Футболиста си е класа, друг въпрос, че дойде с контузия.
[offtopic]***[/offtopic]
А дано, ама надали
Никакъв шанс да вземем някой от Литекс.Никога няма да ни даде/продаде футболист...Г.Ганчев.