Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Аутлет ,,ЦСКА"
Само да не си е помислил Тара, Домус Бей и Капут Бареков, че ще печелят от ТВ права на наш гръб. Отиваме си като пичове във "В" група и всички тия плюс Караибрахим и Делян Пеевски го духат!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Само да не си е помислил Тара, Домус Бей и Капут Бареков, че ще печелят от ТВ права на наш гръб. Отиваме си като пичове във "В" група и всички тия плюс Караибрахим и Делян Пеевски го духат!
+1
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Докато всичко живо бяга като мишки,нищо не е в състояние да помръдне титана Станко Йовчев от резервната скамейка на Армията 
[offtopic]http://spodelide.com/images/504380013752858.gif[/offtopic]
Re: Боби: ЦСКА удари по реномето на футбола ни, може да изгори
BRF написа:1palq4o1 написа:crap написа:JohnnieWalker написа:crap написа:До вчера беше Перуката, от днес вече Боби. Жалка история.
Той и сега си е Перукан, но не можеш да отречеш, че от Лупи насам, покрай вас е вечен цирк. Дали ще е със собствениците, дългове, неизплатени заплати, десетки дела от бивши треньори и играчи... Когато рекордьорът по титли в България е в такава ситуация, това удря по ренометоФакт е обаче, че трябва да сме благодарни на Перукан, че успя да уреди Ботев за Европа при създалата се ситуация !
Цирк е, да, но Перуката изтърва нещо много важно - ЦСКА няма нищо общо с тази ситуация. ЦСКА няма как да "удря" по реномето на българския футбол, като много дълги години наред именно ЦСКА е бил РЕНОМЕТО (с главни букви) на същият този футбол. Тези, които удрят по реномето са само и единствено пернишките боклуци - никой друг!
Пич,стига с тези изхвърляния-с главни,с малки букви...Хайде оставете какво е било преди 30години и заживейте в настоящето с поглед в бъдещето,а не в миналото...
Това е по-лошото и жалкото-един класен отбор да се превърне в такова ПОСМЕШИЩЕ ( с главни букви ) и за това сте не по-малко от собствениците виновни и вие,феновете-търпите произвола и на тези,и на предишните,вече колко години 15...20...25
А после все друг ви виновен-БФС,ниските сиви,високите сиви,рептилите,КГБ,ЩАЗИ,ЦЕРН....
Не мога да се съглася!От друга страна има постоянни обвинения,че си гоним собствениците!Срещу тези се борим вече над 2 години!
Явно не ги гоните като хората,щом всеки следващ е по-лош от предходния...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- No Pyro No Fun
- Контакти:
zamesen написа:Докато всичко живо бяга като мишки,нищо не е в състояние да помръдне титана Станко Йовчев от резервната скамейка на Армията
Май вече няма да е на резервната скамейка...

Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО
JohnnieWalker написа:BRF написа:JohnnieWalker написа:BRF написа:Ето това е комплексарското!
Хвърляш първо някакви 50 години!
После нещо за АС 23
И накрая въпреки,че знаеш че ЦСКА е платил най-големите вътрешни трансфери,примерно 2 000 000 на Сливен за 4 футболиста и 1 000 000 на Черноморец за един футболист ми пишеш за делата!КОМПЛЕКСАР!Твоята Слабия за цялата си история дали е дала 2 000 000 за трансфери,опс извинявам са отбора на бат Венци имам придвид!
Вярно...
Не са 50, а са 40 години. Вашата легенда Стойчо сам е разказвал как е взет от Берое
Не нещо за АС 23. Вие се опитвате да откраднете тяхната история, при положение, че е документирано, че "новата власт", чието творение сте, е избила ръководството на АС 23 и голяма част от играчите им.
ЦСКА не е платил нищо. Не случайно Черноморец ви съди толкова дълго време. Никога не сте давали 2 000 000 на Сливен. Циганията със Спас Делев да я коментираме ли ? "Продадохте " го на Академик за 10 000 лв и веднага си го взехте, за да го продадете на Мерсин. И всичко това, за да не изплатите полагаемото на Пирин при трансфер. И не ти говоря за "някакви" дела. Говоря ти за ДЕСЕТКИ дела за неизплатени заплати, включително многократно сте съдени от вашата легенда Стойчо
А сега отивай да си пиеш млякото за следобедна закуска и бягай на площадката да си играешБез аргументи няма как да спориш !
Кой сме ние,които си приписваме историята?За мен,а и всички фенове на ЦСКА които познавам годината е 1948!Това,което е станало с офицерите от царска България е една трагедия,а комунисти в тази държава са били почти всички!Да смесваш едното с другото,отново е комплекс,и то от ЦСКА!
Дали са платени парите на Сливен,щяха да ни спират трансферите пак някакъв прозорец и ги платиха!На Черноморец всичко им е платено с изключение на лихвите за забавянето!Понеже имам много приятели от този клуб,които са навътре в техните неща го знам със сигурност!Това за Делев и Пирин си беше грозна работа,само че в далаверата бяха и техните "фенове".
Та ЦСКА не е титан!
Не обичам мляко,за разлика от децата ми!
Аз не твърдя, че ти си виновен ! Не твърдя, че феновете на ЦСКА са виновни ! Както обяснявам обаче и в една друга тема, няма отбор Лупи, нито отбор Титан ! Не сте виновни, че не се дават заплати, нито, че през соц-а ЦСКА е крал играчи. Но това не променя факта, че ЦСКА като клуб, като институция е извършил всичко това![]()
[offtopic]И аз не обичам мляко[/offtopic]
Срамното е,че в един спортен форум не може да се проведе една нормална дискусия,а само обиди и клетви!Всеки ден си викам стига ми толкова да се занимавам с глупаци и все така!Можехме да стигнем до тук много по-рано,ама...
Ясно е,че са ни подкрепяли много през комунизма,много повече от отбора на СлаВия например!Но,че сме едва ли не злото в българския футбол не мога да се съглася!Че титан са боклуци е ясно на всички!В понеделник освен нас,пострадаха и феновете на Ботев а и на футбола като цяло!Само обвинения към нас-феновете!Някой от вас замисли ли се,че най-потърпевши сме НИЕ,нашият отбор няма да играе в ЛЕ?
-
ShooterMan
- Контакти:
Няма вече резервна скамейка бе...идва синдика,опива пейката и я продават на търг за 25 лева 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
No Pyro No Fun написа:zamesen написа:Докато всичко живо бяга като мишки,нищо не е в състояние да помръдне титана Станко Йовчев от резервната скамейка на Армията
Май вече няма да е на резервната скамейка...
И тя ли ще се маха от ЦСКА
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]
-
ShooterMan
- Контакти:
Мама му стара,за едно ме е яд,как не можа бай Добри Джуров да устиска още някоя и друга годинка да види това,че тогава да си легне?Да види съдбата на злото,което сътвориха той и останалите изроди през 1948?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
zamesen написа:Поздравления за заглавието,описва много точно ставащото в момента
+1