Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Тайфуни с нелицеприятни дела.........

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 13:14

botev forever написа:Наско сам казах,че в момента когато напиша нещо неверно ще се махна от форума.Теб кой те знае,че се правиш на форумен великан.Айде моля ти се...Нека някой ме обвини в лъжа...

форевер

никой не те обвинява в лъжа. но разбери - обвиненията ти, особено в сегашната обстановка и в един форум на едно радио, са крайно странни. това най-малкото звучи като вендета и то лична, дори и да си прав, че някой си Велизар (който никога не съм виждал и до преди известно време дори не знаех кой е) взима кинти. Нямаме нужда от разчистване на някви лични сметки в този форум според мен. Плюс това, фактът че не си казваш кой си и от къде знаеш всичко това, те прави още по-съмнителен за мен. Това е.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 13:16

ogg написа:Да, твърдя, че не става за тартор (без да е нужно да го познавам лично) и мисля, че се обосновах ясно - няма потенциал за това от какъвто и да е характер. Човекът-лидер трябва да е ИМЕ, да има авторитет в различни среди, да се отличава от масата, било то с интелектуални, било с наистина лидерски качества. Уважаван човек, чиято дума да се чува и да тежи и като каже "протест", да отидат поне 1000-2000 човека, а не 10-20! Дали взима пари от рагаците не мога да знам и не го твърдя, но е ФАКТ, че при една от поредните срещи на стадиона се държеше доста неадекватно и на въпроси на фенове към Борго кои са купувачите (когато още не се знаеше), той ги прекъсваше с "ае стига бе, тва ли е най-важното...". Доста тъпо, не мислиш ли? И иначе под "слухове" имах предвид една група хора, за които се говореше, че преди години са на заплата при селския.

огг

мерси за разяснението. аз лично нямам мнение за конкретният човек дали става или не, но теоретично (за к'в да бъде един лидер) съм доста съгласен с теб.

botev forever

Мнениеот botev forever » 14 дек 2009 13:16

Hacko1912 написа:
botev forever написа:Наско сам казах,че в момента когато напиша нещо неверно ще се махна от форума.Теб кой те знае,че се правиш на форумен великан.Айде моля ти се...Нека някой ме обвини в лъжа...

форевер

никой не те обвинява в лъжа. но разбери - обвиненията ти, особено в сегашната обстановка и в един форум на едно радио, са крайно странни. това най-малкото звучи като вендета и то лична, дори и да си прав, че някой си Велизар (който никога не съм виждал и до преди известно време дори не знаех кой е) взима кинти. Нямаме нужда от разчистване на някви лични сметки в този форум според мен. Плюс това, фактът че не си казваш кой си и от къде знаеш всичко това, те прави още по-съмнителен за мен. Това е.

Съмнителен ще стана в момента когато започна да лъжа.Знаеш,че на лъжата краката са къси.........

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 13:18

Форевер

Още две неща:
- не се правя на никакъв камо ли на форумен великан. задавм въприс, изразявам мнения и това е.
- всяко твое появяване се изразява в отваряне на НОВА ТЕМА. Има тема за сделката, в който всички пишат. После има и друга тема, специална за тарорите мисля, освен ако не я затвориха. пиши там.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 14 дек 2009 13:19

Forever, ако отделяше време да четеш чуждите мнения, щеше да знаеш че Наско живее в Будапеща и няма как да е от "велизаровците". Затова можеш да му се извиниш.
Що се отнася до самия Велизар, аз лично не харесвам поведението му, за мене е твърде агресивен и първичен, но не мога да кажа нищо повече, защото НЕ ЗНАМ нищо повече. Затова послушай наско и ако имаш факти, ги кажи. Иначе темата би била за ключ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

botev forever

Мнениеот botev forever » 14 дек 2009 13:21

Hacko1912 написа:Форевер

Още две неща:
- не се правя на никакъв камо ли на форумен великан. задавм въприс, изразявам мнения и това е.
- всяко твое появяване се изразява в отваряне на НОВА ТЕМА. Има тема за сделката, в който всички пишат. После има и друга тема, специална за тарорите мисля, освен ако не я затвориха. пиши там.

Велизар не е тартор.Той е символ на човешко падение........За личния си интерес може да мине през всеки..

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 13:22

botev forever написа:
Hacko1912 написа:

форевер

Съмнителен ще стана в момента когато започна да лъжа.Знаеш,че на лъжата краката са къси.........

Айде пак .. .едно си знае баба едно си бае.

Абе никой не му пука на този етап какви са ти личните проблеми с човек, наречен Велизар. Недей да използваш (а използването на хора може да се прави и с истина или части от нея) форума и най-вече разклатените нерви на феновете на Ботев, за собсвтвени изгоди и разистване на сметки.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 13:22

botev forever -Има тема за сделката,стига интригантства! :evil: Не стига,че всеки е изнервен...такива екземпляри като теб само наливат масло в огънят! :evil:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 13:24

botev forever написа:
Hacko1912 написа:Форевер

Още две неща:

Велизар не е тартор.Той е символ на човешко падение........За личния си интерес може да мине през всеки..

На никой тук не му пука кв е Велзиар и какви са ти проблемите с него. Пак казвам - спри да използваш форума за лична вендета и разчиставне на сметки. В противен слуай ще помоля т модовете да трият и затварят всяка твоя тема.

creamfields
Контакти:

Мнениеот creamfields » 14 дек 2009 13:30

до колкото си спомням влизането в която и да е тема във форума става с натискане на бутона на мишката,което се извършва от човека пред компютъра.В този ред на мисли мога да кажа,че на който не му харесват темите на botev forever да не влиза да ги чете,но май се получава така,че някой само чакат форевер или вхвп да напише нещо за да почнете да си чешете крастата.Може и да са провокатори,но са по смешни тея,които им се връзват.И между другото Форевер наистина до сега пише само неща,които се оказват истина,но някои не обичат да понасят истината.

Върни се в “Архив”