Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тайфуни с нелицеприятни дела.........
Какъв е тоя Велизар ?
ogg написа:botev forever написа:Тежко и горко на клуба ни с такива индивиди.
Форевъра не го познавам, но което си е вярно, вярно е. Велизаровците са от типа "агиткаджии". Те нямат ПОТЕНЦИАЛА да се борят с Чумата! Да не говорим за слуховете, които се носят за някои от тарторите... Доказани или не, във всеки слух има по малко истина...Борбата би трябвало да се подхване от хора като Чико, Бакалов, Андреев, но уви...явно и те не стават, затова сме на тоя хал.
Само да те попитам, за да е ясно с кое си съгласен. Твърдише че Велизар не става за водещ фен и тартор (ако е такъв, аз лично не го познавам) ИЛИ че, както форевер твърди, е един от тез, които е взел пари за да осигури спокойстиве на италианците? Или и двете?
-
Hacko1912 написа:форевер:
1) кажи си името, а не се крия зад анонимността на форумно-плъховото съществуване
2) дай доказателства, това след като си кажеш името
3) как непредубедените фенове ще се съгласят с теб при условие че не представяш доказтелства. Ако знаеш нещо, (както твърдиш), копето ние не знаем, как очакваш да се съгласим с теб ако не покажеш факти за това.
Ако не се случат 1 и 2 (или поне едно от двете), ще съм принуден да сметна противно на желанието и волята си, че си мерзавец.
Наско
Ти си един от хората с форумно-плъхово съществуване.Всичко което съм написал е вярно.И за забраната на Пичони и за стачката и то много преди да излезе някъде.Точно ти и такива като теб се нахвърлят върху мен когато пиша 100% верни неща.Мисля,че ти си един от Велизаровците.Нима не се случи всичко което написах,та искаш доказателства.
-
- Контакти:
kokic1986 написа:Какъв е тоя Велизар ?
http://www.vbox7.com/play:c88eecb3&start=412
http://www.vbox7.com/play:4ff22d8d&start=594
велизар не го познавам ,но той се обажда в почти всички предавание като стане въпрос за Ботев и ходи на всички тренировки,контроли и т.н на отбора.така,че е направил нещо реално за разлика от други лаладжии
Последна промяна от plovdivesamona6 на 14 дек 2009 13:01, променено общо 1 път.
-
bnborisov написа:А БЕ BOTEV FOREVER НА КОЙ МУ ПУКА ЗА НЯКОЙ СИ ВЕЛИЗАР ,ЧЕ БИЛ ПЛАТЕН, ЧЕ БИЛ ШОФОЬОР... БОТЕВ ЗАГИВА, А ЕДИНСТВЕНИТЕ , КОИТО СЕ ГЛАСЯТ ЗА СОБСТВЕНИЦИ СА КРАЙНО СЪМНИТЕЛНИ
Такива като Велизар осигуряват комфорта на съмнителните собственици..........
bnborisov написа:А БЕ BOTEV FOREVER НА КОЙ МУ ПУКА ЗА НЯКОЙ СИ ВЕЛИЗАР ,ЧЕ БИЛ ПЛАТЕН, ЧЕ БИЛ ШОФОЬОР... БОТЕВ ЗАГИВА, А ЕДИНСТВЕНИТЕ , КОИТО СЕ ГЛАСЯТ ЗА СОБСТВЕНИЦИ СА КРАЙНО СЪМНИТЕЛНИ
не че заштитавам форевъра но как няма да ти пука че бил платен,че бил шофьор-та небеше ли велизар човека който казваше"шом аз съм спокоен за сделката и вие трябва да сте спокойни" и това в момент когато феновете започнаха да искат обяснение,след това излезна Борго и всичко се размина р.р. велизар много добре знае кой съм-казвам го за да не звучи като клюкарлък
botev forever написа:Hacko1912 написа:форевер:
1) кажи си името, а не се крия зад анонимността на форумно-плъховото съществуване
2) дай доказателства, това след като си кажеш името
3) как непредубедените фенове ще се съгласят с теб при условие че не представяш доказтелства. Ако знаеш нещо, (както твърдиш), копето ние не знаем, как очакваш да се съгласим с теб ако не покажеш факти за това.
Ако не се случат 1 и 2 (или поне едно от двете), ще съм принуден да сметна противно на желанието и волята си, че си мерзавец.
Наско
Ти си един от хората с форумно-плъхово съществуване.Всичко което съм написал е вярно.И за забраната на Пичони и за стачката и то много преди да излезе някъде.Точно ти и такива като теб се нахвърлят върху мен когато пиша 100% верни неща.Мисля,че ти си един от Велизаровците.Нима не се случи всичко което написах,та искаш доказателства.
Едното не изключва другото. Това че си осведомен от вътре е едно на ръка и е ясно. Това че имаш ЗЪБ на определени индивди за добро или лошо също е вярно.
Аз не обвинявам хората, играчи, фенове или италианци. Ти правиш това. И въпреки това аз си плозвам истинкото име тук и не съм криел кой съм, къде съм и прочие. Ти се криеп. Не казвам че не си прав. Казвам че се криеш за една форумно анонимност дпокато обвиняваш, което за мен те прави форумен плъх, т.е. мишок. Ако ще обвиняваш и твърдиш неща кажи си кой си, от къде ти е инфото и какви са ти доказателсвтата. Това че си бил прав в миналото не те прави 100% прав за всияко което ще кажеш в бъдеще. ОСвен ако не си Ванга, Или самият Селяк или Шилев.
Последна промяна от Hacko1912 на 14 дек 2009 13:09, променено общо 1 път.
-
Наско сам казах,че в момента когато напиша нещо неверно ще се махна от форума.Теб кой те знае,че се правиш на форумен великан.Айде моля ти се...Нека някой ме обвини в лъжа...
Hacko1912 написа:ogg написа:botev forever написа:Тежко и горко на клуба ни с такива индивиди.
Форевъра не го познавам, но което си е вярно, вярно е. Велизаровците са от типа "агиткаджии". Те нямат ПОТЕНЦИАЛА да се борят с Чумата! Да не говорим за слуховете, които се носят за някои от тарторите... Доказани или не, във всеки слух има по малко истина...Борбата би трябвало да се подхване от хора като Чико, Бакалов, Андреев, но уви...явно и те не стават, затова сме на тоя хал.
Само да те попитам, за да е ясно с кое си съгласен. Твърдише че Велизар не става за водещ фен и тартор (ако е такъв, аз лично не го познавам) ИЛИ че, както форевер твърди, е един от тез, които е взел пари за да осигури спокойстиве на италианците? Или и двете?
Да, твърдя, че не става за тартор (без да е нужно да го познавам лично) и мисля, че се обосновах ясно - няма потенциал за това от какъвто и да е характер. Човекът-лидер трябва да е ИМЕ, да има авторитет в различни среди, да се отличава от масата, било то с интелектуални, било с наистина лидерски качества. Уважаван човек, чиято дума да се чува и да тежи и като каже "протест", да отидат поне 1000-2000 човека, а не 10-20! Дали взима пари от рагаците не мога да знам и не го твърдя, но е ФАКТ, че при една от поредните срещи на стадиона се държеше доста неадекватно и на въпроси на фенове към Борго кои са купувачите (когато още не се знаеше), той ги прекъсваше с "ае стига бе, тва ли е най-важното...". Доста тъпо, не мислиш ли? А иначе под "слухове" имах предвид една група хора, за които се говореше, че преди години са на заплата при селския.
Последна промяна от ogg на 14 дек 2009 13:19, променено общо 1 път.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...
нараш написа:bnborisov написа:А БЕ BOTEV FOREVER НА КОЙ МУ ПУКА ЗА НЯКОЙ СИ ВЕЛИЗАР ,ЧЕ БИЛ ПЛАТЕН, ЧЕ БИЛ ШОФОЬОР... БОТЕВ ЗАГИВА, А ЕДИНСТВЕНИТЕ , КОИТО СЕ ГЛАСЯТ ЗА СОБСТВЕНИЦИ СА КРАЙНО СЪМНИТЕЛНИ
не че заштитавам форевъра но как няма да ти пука че бил платен,че бил шофьор-та небеше ли велизар човека който казваше"шом аз съм спокоен за сделката и вие трябва да сте спокойни" и това в момент когато феновете започнаха да искат обяснение,след това излезна Борго и всичко се размина р.р. велизар много добре знае кой съм-казвам го за да не звучи като клюкарлък
ТОВА ГО КАЗВАХА МНОГО ХОРА НЕ ЧЕ ЗАЩИТАВАМ , КОЙТО И ДА БИЛО. НЕ МУ Е СЕГА МОМЕНТА ЗА ТАКИВА ДРЕБНИ СХВАТКИ ИНАЧЕ И АЗ ИМАМ МНОГО КАКВО ДА КАЖА ЗА ДРУГИ ИЗЯВЕНИ ТАРТОРИ