terry_lampard написа:Според мен си беше щастлив, просто имаше огромно напрежение в/у него и това му пречеше на престоя. Откакто Ди Матео пое отбора Торес е друг играч. СЛЕДВАЩИЯТ СЕЗОН Е НЕГОВИЯТ СЕЗОН!
Ами,прочетох цялото му интервю и там каза че е имал много труден сезон- има "само" 11 гола ,а беше резерва на Дрогба цял сезон. И то какъв сезон- до преди 3 седмици още играеха на 3 фронта. Колко отбора в европа могат да кажат същото. Главното недоволство на Торес е точно това, че е резерва и че му се налагаше доста често в последните месеци да играе дясно крило, а не като консуматор както беше в Ливърпул. Но за мен израстна като играч- без асистенцията му за гола срещу бенфика като гост можеше и да не стигнем до финала. А сега като си върне самочувствието не мисля че ни трябва нов титулярен нападаел (от резервен такъв се нуждаем, защото не съм от най-големите фенове на стърижд и лукаку). За Торес толкова- догодина пак ще говорим за него. Трябва да се спомене че Босингва и Калу най-вероятно ще напуснат- както и предполагахме ( заслужават овации и уважение за всеки мач в който се раздаваха и за това което донесохоха на отбора ), да се нядяваме последвани много бързо от Ферейра. Азар ще сподели в следващите 10 дни кой отбор е избрал (стискайте палци да е Челси),а в най-скоро време Марин ще се присъедини към отбора. А тези двама в комбинация с Мата и Рамиреш ще направят най-креативната халфова линия на острова (да не кажа в Европа). В защита с Иванович, Кейхил и Луиз сме доста стабилни,а Ашли има още поне 2 сезона с отбора.Само тренера ни не е известен още. Ди Матео направи много и ни донесе 2те титли,но и на мен не ми хареса играта която имахме срещу Байерн, а и срещу Нюкасъл и Ливърпул в лигата.С тези футболисти,които са си класа, ние трябваше да сме фаворити и да вземем точките. Аз съм оптимист за догодишното ни представяне в премиър лийг.