Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот fcb_bg » 02 сеп 2015 21:17

GA_ veliki написа:
Кашчей написа:
GA_ veliki написа:
CTAHKO написа:Няма такова нещо ;) Според Минското споразумение, има буферна зона, в която не трябва да има никакви тежко въоръжени войски. Какво правят тези танкове и БТР-и в тази зона 8-) Кой нарушава примирието :?: Този който вкарва тежко въоръжение в зоната или този който го унищожава и разчиства зоната 8-)

На снимката се вижда един джип!Каква колона?И великите сепаратисти от цялото това нещо,което си изброил, взривили един джип?Даваш го сериозно, а пускаш глупости и въобще лъха една такава миловидна обърканост, като патето в кълчищата и тинейджърско заяждане.
Да ти светна нощната лампа малко,полюлей няма да ти паля. Цялата тази тежка техника(разделена по далекобойност) трябва да бъде събрана и описана на опредлени места, които се проверяват от ОБСЕ.И при проверките на ОБСЕ се установяват нарушения и от двете страни.За справка си отвори сайта на ОБСЕ.

Ти искаш да гръмнат джипа и след това да се наредят и да снимат цялата колона?! ОБСЕ май е руското съкращение на ОССЕ, та чии са проверките все пак-на ОБСЕ, или на ОССЕ, и какво са установили тия от ОССЕ, защото за ОБСЕ вече разбрахме?!

Кашчей ти си пиян :lol:

Абе кажи що викаш ОБСЕ, па после ще изкараме дрегера. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 сеп 2015 21:18

GA_ veliki написа:
Кашчей написа:
GA_ veliki написа:
CTAHKO написа:Няма такова нещо ;) Според Минското споразумение, има буферна зона, в която не трябва да има никакви тежко въоръжени войски. Какво правят тези танкове и БТР-и в тази зона 8-) Кой нарушава примирието :?: Този който вкарва тежко въоръжение в зоната или този който го унищожава и разчиства зоната 8-)

На снимката се вижда един джип!Каква колона?И великите сепаратисти от цялото това нещо,което си изброил, взривили един джип?Даваш го сериозно, а пускаш глупости и въобще лъха една такава миловидна обърканост, като патето в кълчищата и тинейджърско заяждане.
Да ти светна нощната лампа малко,полюлей няма да ти паля. Цялата тази тежка техника(разделена по далекобойност) трябва да бъде събрана и описана на опредлени места, които се проверяват от ОБСЕ.И при проверките на ОБСЕ се установяват нарушения и от двете страни.За справка си отвори сайта на ОБСЕ.

Ти искаш да гръмнат джипа и след това да се наредят и да снимат цялата колона?! ОБСЕ май е руското съкращение на ОССЕ, та чии са проверките все пак-на ОБСЕ, или на ОССЕ, и какво са установили тия от ОССЕ, защото за ОБСЕ вече разбрахме?!

За сабахлем не гарантирам, но сега не съм :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 сеп 2015 21:19

fcb_bg написа:Стига се хили на Станко, ами земи гледай новия епизод на "Транспортер" по НОВА. Глей как ся добрия взема поръчка а целта е в Крим. Окупирания от руснаците Крим.
Мда, точно тъй ги редят. Старата добра холивудска пропаганда за гадните руснаци в действие. Отново. Пак си има обилно от всичко - политика, лоши руснаци. Само дет не казват отде има планина пари даващия поръчката украинец.

Толкоз руски филми и сериали съм изгледал, ама не съм попаднал на някой, където да се бият против американците.
А не знам колко американски съм изгледал, където лошия е, руснак, германец, китаец, кореец и така нататък...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 сеп 2015 21:20

Аз се напих само докато му гледам китките в подписа :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 сеп 2015 21:20

fcb_bg написа:
GA_ veliki написа:
Кашчей написа:
GA_ veliki написа:

Абе кажи що викаш ОБСЕ, па после ще изкараме дрегера. :lol:

Щото го съкращава от ОБ(ичният ми)С(ъвет) на Е(вропа), вместо от друго Европейско изчадие адово :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 сеп 2015 21:21

CTAHKO написа:Аз се напих само докато му гледам китките в подписа :lol:

Синьото е фърст, ако не го управляват идиоти 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 сеп 2015 21:21

HoUs4oOL написа:
fcb_bg написа:Стига се хили на Станко, ами земи гледай новия епизод на "Транспортер" по НОВА. Глей как ся добрия взема поръчка а целта е в Крим. Окупирания от руснаците Крим.
Мда, точно тъй ги редят. Старата добра холивудска пропаганда за гадните руснаци в действие. Отново. Пак си има обилно от всичко - политика, лоши руснаци. Само дет не казват отде има планина пари даващия поръчката украинец.

Толкоз руски филми и сериали съм изгледал, ама не съм попаднал на някой, където да се бият против американците.
А не знам колко американски съм изгледал, където лошия е, руснак, германец, китаец, кореец и така нататък...

Аз кат кажа на някой, че Холивуд прави филми по поръчки на департамента ме мислят за луд. И аз не знам за руски филм където американците са лошите. И затва иска млинк към американските учебници по история.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 02 сеп 2015 21:25

Кашчей написа:
GA_ veliki написа:Кашчей ти си пиян :lol:

За сабахлем не гарантирам, но сега не съм :mrgreen:

Абе когато и да е все да ти е сладко.Много добре знаеш,че са едно и също.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 сеп 2015 21:26

Кашчей написа:
Щото го съкращава от ОБ(ичният ми)С(ъвет) на Е(вропа), вместо от друго Европейско изчадие адово :mrgreen:

Баш скрит питерски трол май ше излезе, ама кат му набием още 2-3 контри ше се види тя. :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 02 сеп 2015 21:30

HoUs4oOL написа:Толкоз руски филми и сериали съм изгледал, ама не съм попаднал на някой, където да се бият против американците.

Има, има на един стров разбиха американците ама забравих името на филма.А и имаше един за един водолаз руснаците набиха цру и някакви войници, беше общо взето добър филм, накрая главния герой наби партийния секретар :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Архив”