Бай Ганьо пак се изказа неподготвен.Болен мозък може да си помисли, че Черно море - ЦСКА може да се уговори.Този мач ще бъде на живот и смърт и най-вероятният изход от мача не е
2-ка.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
Re: Коефициенти!!!!
sedem_!_dva написа:Абе когато в Англия или което и да е нормално първенство играе борещия се за трето място и в момента трети с/у борещия се за шампион и то като домакин да сте виждали коефициент от 6.00 за 1 и 1.40 за 2... Аз такова нещо за пръв път виждам, ами ако няма уговорка в мача и стане 1X знаете ли какви печалби можем да вземем...![]()
![]()
Ама много не ми се вярва това да стане де...
Ти пък англия с българия тръгна да сравняваш. сравняваш цска и черно море с манчестър и челси примерно.. айде усети се.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !
Re: Еньо в групата за мача със Спартак
Gignac написа:И тоя кретен ви го мушна. Вие сте червената секс кукла на А група.
Ако ЦСКА е секс кукла, то тогава Левски е анален разширител
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Засрамете се г-н Батков!!!
Gignac написа:red leno написа:КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЩЕ КРАДЕЦА !!!!!
Ти не би могъл да си по-неграмотен май ?
Батков нима не е прав ? седем-два е отбор, където корупцията и черното тото са ежедневие, видяхте вчера как им прибраха докторчето, така ще ги приберат всичките боклуци червени. 1 мач не можаха да купят и сериата от победи завърши катастрофално.
Като са ежедневие нека изкара доказателства или пък да сезира компетентните органи,нека те преценят, има корупция или не. В крайна сметка приказките му имат една единствено цел, а тя е да дестабилизират доколкото е възможно състоянието на ЦСКА. Това е много мръсно и подло от негова страна, по толкова непочтен начин да се опита да извлече дивиденти.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Ха- ха- хаGignac написа:И тоя кретен ви го мушна. Вие сте червената секс кукла на А група.

Save Ukraine!
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
krix написа:Gignac написа:И тоя кретен ви го мушна. Вие сте червената секс кукла на А група.
темата е за левента Еньо. Стига сте спамили. Според мен той е доста добър футболист и с малко повече късмет би могъл да заиграе на острова. Е не в манчестър, но мисля, че в Блекбърн преспокойно може да го вземат на служба.
- sedem_!_dva
ALEX_D_GREAT написа:
Ти пък англия с българия тръгна да сравняваш. сравняваш цска и черно море с манчестър и челси примерно.. айде усети се.
Кво значение има Англия или Зимбабве, ако ми покажеш такива коефициенти в което и да е първенство аз ще стана трамвай най-малкото...

NON MOLLARE MAI
И ти си прав, анален разширител за червени заднициkrix написа:Gignac написа:И тоя кретен ви го мушна. Вие сте червената секс кукла на А група.

Save Ukraine!
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
sedem_!_dva написа:ALEX_D_GREAT написа:
Кво значение има Англия или Зимбабве, ако ми покажеш такива коефициенти в което и да е първенство аз ще стана трамвай най-малкото...![]()
![]()
Пробвай с щотландското примерно. Примерно Дънди - Селтик. Просто ЦСКА е гранд - а черно море е селско отборче, което няма шанс в този мач. и немам време да търся иначе може и трамвай да станеш.
Вече е 1.40
Няма как трябва да се започне нова поредица от "очевадно по силни игри"
Смешни жалки, винаги ще ви шибаме в директните сблъсъци! Ама си купувайте!

Смешни жалки, винаги ще ви шибаме в директните сблъсъци! Ама си купувайте!