sokkoban написа:Hacko1912 написа:по тоя повод да те питам Gem - според тебе, този, който пусна статията тук "Време разделно", той съединение ли търси или разиденение на феновете? И каквото и да търси - КАКВО ПОСТИГА, какъв е резултатат от подобни теми и мнения, според теб?
Наско, като форумен лидер
Да те питам нещо...според теб утре ще има ли сделка?(така бе обявено миналата седмица на стадиона)
Форум лидер ли уе ?

хахах
нейсе , може пък и да съм станал.
С ръка на сърцето ти казвам - няма идея; не знам. Повечето изводи аз си ги правя по косвена линия. Така, по психо портрет, съм си решил (ма и не окончателно) за себе си че Пичони, Малу и играчите няма как да са мошенници. За Серджо и новите кандидат купувачи не знам и не мога кажа тъй като нямам инфо и наблщдения много. За Отчето, пак за себе си, мога да гарантирам че е прям и честен, той с хората и с Ботев няма да си играе или на техен гръб да трупа дивиденти. За повечето други фенове, които контактуват директно с италианците, не мога да кажа защото не го познавам достатъчно. Склонен съм да вярвам че са искренни и макар и да не знаят и те 100 на 100 дали ще има сделка, са решили за дорбото на Ботев да повярват на италианците и / или че това е най-добрия шанс за клуба в момента. Много фенове има, които не искат В група, за тях това е равно на смърт и донякъде ги разбирам.
А за сделката. Пак казвам не знам. Варианти много. Най-невероятен ми се вижда да е цирк сглобен от Селяка и Италианците, нот има някои смущаващи макар и не водещи елементи. Май Селяка наистина иска да продава и ако тези новите итал имат пари наистина, може и да купят. Кво става след това не се знае, т.е. колко пари имат и ква политика ще водят - гаранции няма. Може и да нямат достатъчно пари и да се дръпнат, т.е. да има релни купувачи и продвач(и), но да не се разберат за цената и условията. Има веоятност и Селяка да чака някви алтернатвино оферти до псоледно. Има индицакции (индиректни) че Боби Димитров и други се надяват или директно казано са страшно против италианците да взимат Ботев по свои си причнини. Ако имат гръб, може и да има няква контра оферта ...
Абе ... Божа работа