Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Време разделно...

Мнениеот Hacko1912 » 08 дек 2009 12:26

Gemeaux написа:ами ползата е че се чуват и други мнения освен вашите.никой не е абонат на Истината,дори и вашето Отче.

чакай малко сега. ти тотално смени темата. Може и за твоята тема да поговорим, но преди това ... не ми отговори на върпоса. Ти, с първите се две мнения тук, призоваваш за обединение а не за разединение. Аз лично не мога да не се съглася с това и много се притеснявам че каквото и да стане от сега нататък - сделка или не - ще има вендета и феновете повече няма да са единни. Та те питах, по повод на темата в която в момента се намираме - авторът на тази теам, особено с първият си пост тук - 1во) разидинение ли иска или обидениеи и 2ро) какво релано псотига?

А за другите мнения - аз съм абсолютно съгласен с теб. Даже, ако ми видиш мемниеията подробно, може да намериш такива, които ясно твърдат че една Истина няма и да я има, никой не е знае, освен ако не си Селяка или Шилев.

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 дек 2009 12:32

veseo написа:
sokkoban написа:Какво си заслужава не знам, но тази злоба ми идва малко в повече, и то между фенове на БОТЕВ!

Нито vhp, нито botev forever са фенове на Ботев.

Типично,мнение на един полуидиот.Не аргументирано,просто изплюто в пространството.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 08 дек 2009 12:34

sokkoban написа:
Hacko1912 написа:по тоя повод да те питам Gem - според тебе, този, който пусна статията тук "Време разделно", той съединение ли търси или разиденение на феновете? И каквото и да търси - КАКВО ПОСТИГА, какъв е резултатат от подобни теми и мнения, според теб?

Наско, като форумен лидер :mrgreen:
Да те питам нещо...според теб утре ще има ли сделка?(така бе обявено миналата седмица на стадиона)

Форум лидер ли уе ? :mrgreen: :mrgreen: хахах

нейсе , може пък и да съм станал.

С ръка на сърцето ти казвам - няма идея; не знам. Повечето изводи аз си ги правя по косвена линия. Така, по психо портрет, съм си решил (ма и не окончателно) за себе си че Пичони, Малу и играчите няма как да са мошенници. За Серджо и новите кандидат купувачи не знам и не мога кажа тъй като нямам инфо и наблщдения много. За Отчето, пак за себе си, мога да гарантирам че е прям и честен, той с хората и с Ботев няма да си играе или на техен гръб да трупа дивиденти. За повечето други фенове, които контактуват директно с италианците, не мога да кажа защото не го познавам достатъчно. Склонен съм да вярвам че са искренни и макар и да не знаят и те 100 на 100 дали ще има сделка, са решили за дорбото на Ботев да повярват на италианците и / или че това е най-добрия шанс за клуба в момента. Много фенове има, които не искат В група, за тях това е равно на смърт и донякъде ги разбирам.

А за сделката. Пак казвам не знам. Варианти много. Най-невероятен ми се вижда да е цирк сглобен от Селяка и Италианците, нот има някои смущаващи макар и не водещи елементи. Май Селяка наистина иска да продава и ако тези новите итал имат пари наистина, може и да купят. Кво става след това не се знае, т.е. колко пари имат и ква политика ще водят - гаранции няма. Може и да нямат достатъчно пари и да се дръпнат, т.е. да има релни купувачи и продвач(и), но да не се разберат за цената и условията. Има веоятност и Селяка да чака някви алтернатвино оферти до псоледно. Има индицакции (индиректни) че Боби Димитров и други се надяват или директно казано са страшно против италианците да взимат Ботев по свои си причнини. Ако имат гръб, може и да има няква контра оферта ...

Абе ... Божа работа ;)

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 дек 2009 12:36

Пловдивъ написа:Ей "христолов форевър", едвам дочака тая драсканица на Ники Първомаеца, дето доскоро продаваше на митьо боклуците "Диадора" по битаците в Първомай и Димитровград да изпълзиш от кочинката си,а?
По принцип не пиша тук, но понеже ти си упорит по бряговски :lol: реших да постна коментара си
Само като си представя колко те е яд че момчетата на Пичиони не загубиха с Пирин, да изпълзиш още в събота и ми става смешно за такива човечета като теб.

Ясно ми е че си дал една торба пари на митьо и неговите подлоги в ДЮШ да бутат напред сина ти и сега те е страх основателно, че няма ли ги тях, паричките ти изгарят.

Да е жив и здрав сина ти, и ако наистина има качества и заслужава , нека да играе някой ден за мъжете на Ботев, ако ли не - успех някъде другаде, а за парите ти, ми да не си ги давал на тия боклуци, бате, гориш както казах :)

Виж какво"срам за Пловдивъ" ти безкрайно ли си щастлив от ситуацията в Ботев Пд?Слушам те....

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 08 дек 2009 12:42

botev forever написа:
veseo написа:
sokkoban написа:Какво си заслужава не знам, но тази злоба ми идва малко в повече, и то между фенове на БОТЕВ!

Типично,мнение на един полуидиот.Не аргументирано,просто изплюто в пространството.

Господин Forever, усмелих се да ви задам няколко въпроса в начлаото на тази тема по повод на първото ви мнение тука. Дали ще може да ги погледнете и ми отговрите? Че иначе само вие задавате въпроси, а когато вас ви питат бягате и се криете и става малко странно, меко казано.

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 дек 2009 12:46

Питайте г-н Наско.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 08 дек 2009 12:53

Ами аз вече питах, така че само на този етап ще се самоцитирам ... Ако отговрите и ако, силно се надявам, се получи истинска и стойностна дискусия, ще питам още сигурно. Явно сте човек с вътрешна информация и с силна лична позиция по повод на "италианския Ботев" и еветнуалната "сделка", което за мен като редови фен е много интересно.

Hacko1912 написа:
botev forever написа:Време е шайката мизерници от Италия воглаве със Крумовския ментор да напуснат незабавно територията на "Колежа" и да заемат съдебната скамейка.Писна на всички Ботевисти да бъдат унижавани и лъгани от тази гадна банда мошеници.Ботев Пд стана за смях на цяла България,като последната излагация бе в хотела във Враца и сега в Кюстендил.Просто унеженията и безкрайните лъжи на бандата с техните платени български клакьори за които ще напиша поименно кои са дотегнаха на всички.Ще напиша имената на всички гадове,които взеха пари от италианците за да им осигуряват комфорт от страна на феновете.Просто ги наблюдавам и се смайвам от подлото им държане към феновете........

няколко неща, които забелязах докато четох това:

1. как знаеш какво е станало на хотеал в Кюстендил. И КАКВО е станало, щот аз не знам?
2. как знаеш че някои взимат пари от италианците. в смисъл, ако италианците дават кинти на някои, как пък точно ти знаеш за това? Те няма ли да се крият, да го правят "под масата"? Или това е твое предположение само?
3. как така италианците хем нямат кинти за хотели и прочие и се излагат, хем имат кинти да плащат на "платени български клакйори" още наречени "всички гадове"?
4. Ти ще играеш ли на мача в 15:00 днес м/у фенове и играчи? на коя страна?

Имам и други въпроси, но ще си ги спестя, защото си мисля че ПАК няма да ми отговрип на нито един. Мерси.

И едно предупреждение - ако не дадеш имената на предателите с партиен билет, ше станеш точно като тези италианци, дет само обещават сделки и нищо не правят.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 дек 2009 12:54

botev forever написа:
veseo написа:

Мнението е точно като всички ТВОИ мнения - без прикрепени доказателства!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 дек 2009 12:59

Оле майчицее!!!!!!Бахти темата ............

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 дек 2009 13:01

За платените клакьори ще отворя специална тема.Във Враца хотела го е платил Морини.Във Кюстендил мача бе под въпрос за смешните 3500лв.Винаги където пристигне Ботев Пд хората си искат най-напред парите.Роберто Бифи има забрана от жена си да не се прибира в Италия докато не си вземе 14000 евро които е дал.

Върни се в “Архив”