2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот rhaegar » 30 май 2022 14:17

Не знам, на мен тая мания по даден играч, който и да е той, ми е непонятна. И дори нямам предвид Козела в случая. Пълно е с фенове на Джеймс, които подкрепят и отбора в който играе. Окей, сигурно много от тях са се запалили по баскетбола заради него, но и така да е, все на някой отбор трябва да ти се спре сърцето. И аз съм харесвал играчи извън Лейкърс, сега също, но чак такова обсебване по един човек в отборен спорт ми е трудно да разбера.

Колкото до финалите, ако не бъркам играят двете най-добри защити в лигата, което не се случва чак толкова често май. Излишно е да уточнявам за кого съм, предполагам?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 30 май 2022 14:19

Snatch написа:Мастъре твоите хора са на финал за първи път от 2010г. май, а пък една дума не си казал за тях. Кажи си очакванията, някак си не върви единственият им фен тук, да не си сподели мнението. Стига с тея спорове за Леброн, Янис, Змии и тем подобни. Къри vs Тейтъм, кой кого :)))

Как да си кажа мнението, като нямам никакво време да гледам техни мачове !? Напоследък карам само втори смени (от поне 4 месеца е така). Ако си мислиш, че ще ставам сутринта в 5 за да ги гледам, при положение, че се връщам редовно в 1-2 !? Чак толкова ненормален не съм... За последно гледах гейм 6 от серията с Бъкс.

===========
Taя година, на Ювентус съм гледал 4-5 мача само (и то на сила)...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Re: Папагалът Рамунчо

Мнениеот pan_Joro » 30 май 2022 14:43

Drunken_Master написа:
pan_Joro написа:И понеже според теб съм прост човек, ще ти предложа едно предизвикателство:

Що реши, че е само от мен ? Аз мисля, че 80% от форума те смятат за дебил...

[offtopic]
pan_Joro написа:
    Това е един сайт, създаден от мен (пише го най-отдолу). В началото има един линк, от който можеш да си изтеглиш единствената актуална програма за автоматичен обмен на електронни книги.
    Прочети как да направиш инсталацията (много е просто) и стартирай програмата. Ще трябва да се регистрираш в програмата еднократно.
    Ще получиш огромен списък с над 23000 заглавия, предлагани в над 43000 електронни формата. Можеш да си избереш книга и да си я поискаш от някой от притежателите ѝ. Има книги на най-използваните езици.
    Както сигурно вече се досещаш, разработчикът на тази програма съм аз. Тя доказано работи в Европа, САЩ, Канада и Австралия вече 9 години. Всичко е напълно безплатно и без реклами.
[/offtopic]
Евтина реклама от ... евтин човек ! Кво общо има тая програма с темата, че хал-хабер нямаш от тоя спорт, не става много ясно...

Абе аз виждам, че 90% от форума смята теб за дебил – виж какво ти пишат в последните 50-60 поста. То май целия форум е само от дебили според теб. Само Регър не закачаш, защо ли? :-)

"Евтина реклама...". Програмата е създадена през 2013 и досега не съм я рекламирал. Тя и няма нужда от реклама, защото е световноизвестна. Ти беше написал преди време, че си дарител. Такова неща се пише много лесно на компютъра в къщи, но няма как да се докаже. Та моята програмка е дарение за хората, които обичат да четат и го доказвам с нейното наличие.

Втората причина да пусна линк за програмата е за да видиш, че тя не може да бъде написана от тъп/прост човек. От тебе се иска само да отделиш 2-3 минути, за да я инсталираш, стартираш и разгадаеш принципа на действие (все едно да опишеш как работи Word). С това ще ми докажеш, че не си тъпа селска пръчка, за каквато те смятам. Не те карам да ползваш програмата, макар че може да заинтересува жена ти, например – има много "дамски романчета". :-)

Програмата може и да е извън темата, но с нея ще докажа, че аз съм умния, а ти си простия. Не че не е доказано – още ли пишеш "ония" вместо "оня"? Другите ти глупости и 300 пъти да ги повтаряш няма да станат "умности".

"... евтин човек". Аз ти предлагам 4000 лв. стартова заплата и ти се струва евтино? Добре, ти реши задачката, пък ще се договорим.

Всеки момент ще ми доставят технико-икономическото задание на проекта и "Адио, Рио" – започваме усилена работа. Не си прави труда да ми отговаряш. Виж, ако влезеш в програмата, тя разполага с чат и лични съобщения – пиши до panjoro...
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 май 2022 14:57

Отдавна съм казал, че титлата ще бъде зелена за ужас на всички хейтъри на най-големия отбор в НБА :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 май 2022 15:12

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Вие още ли си въобразявате, че той е фен на Бостън ??! .... бил е за малко, като играха Пиърс, Алън и Гарнет, после се влюбва в ЛеБрон и оттогава за него нищо друго не съществува освен въпросния играч.

Звучи тъпо от човек, който също е бил фен на ЛеБрон...

Фен е силно казано .... фен съм бил единствено на Майкъл Джордан. Към ЛеБрон съм имал симпатии до 2010-а.

В конкретния пост не те коря за ЛеБрон, просто отбелязвам, че реално не си фен на Бостън. Ти си фен на отборите, където играе ЛеБрон Джеймс. В което няма нищо лошо.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 30 май 2022 15:30

ReBorn1982 написа:Фен е силно казано .... фен съм бил единствено на Майкъл Джордан. Към ЛеБрон съм имал симпатии до 2010-а.

В конкретния пост не те коря за ЛеБрон, просто отбелязвам, че реално не си фен на Бостън. Ти си фен на отборите, където играе ЛеБрон Джеймс. В което няма нищо лошо.

Е, останало му е наследство от Бостън да не харесва Лейкърс, та сега сме в диаметрално противоположни ситуации - аз искам да бием въпреки Леброн, а той, ако може Леброн да бие ама Лейкърс да паднат. Или направо да си набие камшика от ЛА, но това, предвид пресметливостта на Джеймс още е малко вероятно.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 30 май 2022 15:31

boabbb написа:Отдавна съм казал, че титлата ще бъде зелена за ужас на всички хейтъри на най-големия отбор в НБА :D

Пука им на хейтърите на Лейкърс за зелената титла :D

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Папагалът Рамунчо

Мнениеот Drunken_Master » 30 май 2022 15:40

pan_Joro написа:
Drunken_Master написа:
pan_Joro написа:И понеже според теб съм прост човек, ще ти предложа едно предизвикателство:

Що реши, че е само от мен ? Аз мисля, че 80% от форума те смятат за дебил...

[offtopic]
pan_Joro написа:
    Това е един сайт, създаден от мен (пише го най-отдолу). В началото има един линк, от който можеш да си изтеглиш единствената актуална програма за автоматичен обмен на електронни книги.
    Прочети как да направиш инсталацията (много е просто) и стартирай програмата. Ще трябва да се регистрираш в програмата еднократно.
    Ще получиш огромен списък с над 23000 заглавия, предлагани в над 43000 електронни формата. Можеш да си избереш книга и да си я поискаш от някой от притежателите ѝ. Има книги на най-използваните езици.
    Както сигурно вече се досещаш, разработчикът на тази програма съм аз. Тя доказано работи в Европа, САЩ, Канада и Австралия вече 9 години. Всичко е напълно безплатно и без реклами.
[/offtopic]
Евтина реклама от ... евтин човек ! Кво общо има тая програма с темата, че хал-хабер нямаш от тоя спорт, не става много ясно...

Абе аз виждам, че 90% от форума смята теб за дебил – виж какво ти пишат в последните 50-60 поста. То май целия форум е само от дебили според теб. Само Регър не закачаш, защо ли? :-)

"Евтина реклама...". Програмата е създадена през 2013 и досега не съм я рекламирал. Тя и няма нужда от реклама, защото е световноизвестна. Ти беше написал преди време, че си дарител. Такова неща се пише много лесно на компютъра в къщи, но няма как да се докаже. Та моята програмка е дарение за хората, които обичат да четат и го доказвам с нейното наличие.

Втората причина да пусна линк за програмата е за да видиш, че тя не може да бъде написана от тъп/прост човек. От тебе се иска само да отделиш 2-3 минути, за да я инсталираш, стартираш и разгадаеш принципа на действие (все едно да опишеш как работи Word). С това ще ми докажеш, че не си тъпа селска пръчка, за каквато те смятам. Не те карам да ползваш програмата, макар че може да заинтересува жена ти, например – има много "дамски романчета". :-)

Програмата може и да е извън темата, но с нея ще докажа, че аз съм умния, а ти си простия. Не че не е доказано – още ли пишеш "ония" вместо "оня"? Другите ти глупости и 300 пъти да ги повтаряш няма да станат "умности".

"... евтин човек". Аз ти предлагам 4000 лв. стартова заплата и ти се струва евтино? Добре, ти реши задачката, пък ще се договорим.

Всеки момент ще ми доставят технико-икономическото задание на проекта и "Адио, Рио" – започваме усилена работа. Не си прави труда да ми отговаряш. Виж, ако влезеш в програмата, тя разполага с чат и лични съобщения – пиши до panjoro...

Тоя е за психодиспансер...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 30 май 2022 16:25

Твърдо зад Бостън в тия финали.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 май 2022 16:33

pill написа:Твърдо зад Бостън в тия финали.

Винаги за отбора от Запад, ако няма нещо извънредно :). Само май бях за Орландо срещу Хюстън, бая отдавна беше :)

Върни се в “Архив”