Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Furious_Monk написа:Тео все повече започва да прилича на Гарет Бейл, много бърз, със страхотен удар... и адски неориентиран в защита.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Groucho написа:Алоу, младите испански меринджеи. Цената на Тенчо за мадридски клубове е 142 000 005 евро![]()
Момчето е по-резултатно от Жоао Феликс и Азар, все пак, а всички знаем какви трансферни суми бяха платени за тях![]()
![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Furious_Monk написа:Е той Азар, нека първо да поиграе малко, че в последно време щяхме да забравим как изглежда, ако не бяха снимките в интернет.
Истината е , че не прави нищо, но пък и момчета като Винисиус "изгониха" Тео от Испания.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта