Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Шампионска лига 2015/2016
в 1 ден сме с Алегровците-Пеповците

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:в 1 ден сме с Алегровците-Пеповците![]()
Тамън като ви поведеме 4-0, ще има на какво да смениш канала
Леевски, оле
- dreben23
- Контакти:
JackPackage написа:boabbb написа:Ако говориме реално, всеки, тръгнал да печели купата, трябва да бие най-силните и кирливи ( в случая на Барса![]()
) отбори. Така, че жребият е такъв, какъвто е
Арсенал са тръгнали да вземат Купата ли ве![]()
![]()
Ще се съсредоточите във ФА Къп към 18 февруари някъде ми се струва след поредното отпадане на 1/8 финал (мисля минавате Реал по поредни)![]()
Теб ти е смеешно, ама вий сте пък по-слаби от ПСВ, единствено от защитата ви ми харесват Хуанфран и Годин и не ги махам от състава си никога почти никога. Може да ви изплющят тия, щом се справиха с Юнайтед, а за мен техната защита пък е по-добра от вашата, ама им чупени в момента всичките ще чакат сега жребия в ЛЕ.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- JackPackage
- Контакти:
dreben23 написа:JackPackage написа:boabbb написа:Ако говориме реално, всеки, тръгнал да печели купата, трябва да бие най-силните и кирливи ( в случая на Барса![]()
) отбори. Така, че жребият е такъв, какъвто е
Арсенал са тръгнали да вземат Купата ли ве
Ще се съсредоточите във ФА Къп към 18 февруари някъде ми се струва след поредното отпадане на 1/8 финал (мисля минавате Реал по поредни)![]()
Теб ти е смеешно, ама вий сте пък по-слаби от ПСВ, единствено от защитата ви ми харесват Хуанфран и Годин и не ги махам от състава си никога почти никога. Може да ви изплющят тия, щом се справиха с Юнайтед, а за мен техната защита пък е по-добра от вашата, ама им чупени в момента всичките ще чакат сега жребия в ЛЕ.
No comment
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

1914.1902 написа:Пооправих ги малко ..![]()
![]()
Реал Мадрид - Ювентус
Байерн Мюнхен - Гент
Барселона - Арсенал
Манчестър Сити - Рома
Волфсбург - Динамо Киев
Зенит - Бенфика
Атлетико Мадрид - ПСВ Айндховен
Челси - ПСЖ
Жребият е в понеделник от 13:00.
Може да го наблюдавате пряко по Евроспорт или БТВ Екшън .
sapio0o написа:За мен сигурни 1/4 финалисти са Атлети, Волфсбург и Сити. И очаквам минимум една голяма изненада.
При Ман. С никога няма нищо сигурно, да големи фаворити са но!
ПСЖ и Челси очаквам да е най-хубавия 1/8 финал. Тази година ПСЖ е фаворитът обаче да видим.
Рома според мен нямат сили да излъжат Реал М, даже очаквам голяма победа за Реал в единия мач над 3 : 0 примерно.
Юве - Байерн коментара ми за този мач е че Ювентус не са отбора от миналата година когато играха финал. Манджукич ще
играе с/у Байерн за мен немците са фаворити.
Барселона- Арсенал не знам.
Теб ти е смеешно, ама вий сте пък по-слаби от ПСВ, единствено от защитата ви ми харесват Хуанфран и Годин и не ги махам от състава си никога почти никога. Може да ви изплющят тия, щом се справиха с Юнайтед, а за мен техната защита пък е по-добра от вашата,
Няма по-добра защита от нашата и това не е заради Годин или Хуанфран а заради Чоло Симеоне!
И вратаря ни е в топ 10 в Европа!
Pichichi написа:Теб ти е смеешно, ама вий сте пък по-слаби от ПСВ, единствено от защитата ви ми харесват Хуанфран и Годин и не ги махам от състава си никога почти никога. Може да ви изплющят тия, щом се справиха с Юнайтед, а за мен техната защита пък е по-добра от вашата,
![]()
Няма по-добра защита от нашата и това не е заради Годин или Хуанфран а заради Чоло Симеоне!
Факт. Може би само тази на Байерн може да опонира до известна степен.
- Los Che
- Контакти:
Само 3 гола в последните 4 мача в т.ч. и от Reus Deportiu а голмайстора в онзи мач Francisco Carbià Barrera има 10 гола в 106 мача.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.