^
По-скоро Allahu Mahrez

Браво на Лестър. Радвам се за тях

Браво и на Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Имаме два мача за St. Totteringham![]()
Щорите може да берат ядове със Сотън другия кръг, а на 15-ти Нюкасъл ще ги налазят здраво
Стискайте палци
![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:boabbb написа:Имаме два мача за St. Totteringham![]()
Щорите може да берат ядове със Сотън другия кръг, а на 15-ти Нюкасъл ще ги налазят здраво
Стискайте палци
![]()
![]()
Вие сега ще паднете от чаршафите, толкова сте зле, че няма накъде повече - в тоя слаб сезон за нас пак сте с по-малко точки от лондонските дербита (1 победа в 8 мача)
ПП: Единствения начин Лестър да не вземе титлата към днешна дата е да назначи Венгер, той ще намери начин как да завърши по-надолу![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Изглежда, ще им връчат трофея още след мача с Евертън. Добро решение от страна на ВЛ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта