Премиършип - 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Премиършип - 2015/16

Мнениеот Jürgen » 03 май 2016 11:06

^
^
По-скоро Allahu Mahrez :lol: :lol:
Браво на Лестър. Радвам се за тях :) .
Браво и на Челси :geek:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 май 2016 11:15

Честито на "Лисугерите" !
Можеби са най-изненадващият Шампион от как се пръкна "Премиершип", наред с онази Титла на Блякбърн през 90-те на миналият век.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 май 2016 14:04

Имаме два мача за St. Totteringham :!: :!: Щорите може да берат ядове със Сотън другия кръг, а на 15-ти Нюкасъл ще ги налазят здраво 8-) Стискайте палци - 3 точки са само :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 май 2016 14:06

boabbb написа:Имаме два мача за St. Totteringham :!: :!: Щорите може да берат ядове със Сотън другия кръг, а на 15-ти Нюкасъл ще ги налазят здраво 8-) Стискайте палци :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вие сега ще паднете от чаршафите, толкова сте зле, че няма накъде повече - в тоя слаб сезон за нас пак сте с по-малко точки от лондонските дербита (1 победа в 8 мача) :lol: :lol:

ПП: Единствения начин Лестър да не вземе титлата към днешна дата е да назначи Венгер, той ще намери начин как да завърши по-надолу :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 май 2016 14:35

JackPackage написа:
boabbb написа:Имаме два мача за St. Totteringham :!: :!: Щорите може да берат ядове със Сотън другия кръг, а на 15-ти Нюкасъл ще ги налазят здраво 8-) Стискайте палци :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вие сега ще паднете от чаршафите, толкова сте зле, че няма накъде повече - в тоя слаб сезон за нас пак сте с по-малко точки от лондонските дербита (1 победа в 8 мача)

ПП: Единствения начин Лестър да не вземе титлата към днешна дата е да назначи Венгер, той ще намери начин как да завърши по-надолу :lol: :mrgreen:

Е какво ще стане, ще ги накажт с минус точки заради някой запис на СкайСпортс ли?
:mrgreen:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 май 2016 14:38

Ще намери начин, някой допинг скандал, целия отбор хванат, отнемане на точки заради някакво административно нарушение, не подценявай мосю Венгер :lol: :mrgreen:

Ако по чудо се класират пред Тотнъм ще има ли още плакати Wenger OUT, а Боянчо ??? :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 май 2016 14:55

Плакатите са глупост :| Трябва да има референдум и да се реши дали да си ходи, или не, както е имало миналата година. Аз съм леко раздвоен, да си ходи само ако има качествен заместник :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 май 2016 16:37

Еми на мача ви с Норич май имаше бая плакати по трибуните, а те са барометъра, не тия фенове пред компютрите и във форумите (справка - нашите на Моста до последно пяха за Моуриньо, макар че бяхме 17-ти ли там кои бяхме) :roll:

Най-якото е че до преди месец и половина имаше тук един Пашкуров ли какъв беше там, дето се води "журналист" в Гонг, който обясняваше надълго и нашироко как Арсенал бил фаворитът за титлата :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://gong.bg/football-sviat/anglia/comment/syzhaliavam-za-lestyr-no-arsenal-shte-e-shampion-367953

:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 май 2016 16:42

Изглежда, ще им връчат трофея още след мача с Евертън. Добро решение от страна на ВЛ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 май 2016 16:50

rhaegar написа:Изглежда, ще им връчат трофея още след мача с Евертън. Добро решение от страна на ВЛ.

Е нормално пред тяхната публика да го връчат, не са такива бастуни като в Примера, дето връчиха титлата през август, защото президента на федерацията (фен на Барса) "бил на почивка" :x :x :x

Върни се в “Архив”