Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО

Мнениеот tsonpen » 27 юни 2013 17:34

ЕМИЛ написа:С идватето на Наско Левски е сигурен шампион в следващите 3 години

Мен ме притеснява следното:
Миналата година Лудогорец отмъкна титлата от ЦСКА в последния мач. Тази година ЦСКА фалира;
Тази година Лудогорец отмъкна титлата от "Левски" в последния мач. Догодина...
Както се хвърлихте с харчове, при положение, че основният ви спонсор стана химера, да не гледаме втора серия на "Гранд гълта вода". Естествено не ви го пожелавам, както и бих искал ЦСКА да се запази със съответната реформа за да има конкуренция и тръпка в първенството.
От цялата ситуация полезното е, че феновете на другите отбори осъзнаваме, че ЦСКА е нужен в първенството, така както са нужни всички сериозни отбори, които играят за себе си.
[center]Изображение[/center]

stanislav89
Контакти:

Re: Аутлет ,,ЦСКА"

Мнениеот stanislav89 » 27 юни 2013 17:34

ShooterMan написа:Няма такъв кеф!Незаконно влезлите в А група за сметка на МОЯ ОТБОР,КРАЛИ ГО БЕЗОГЛЕДНО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ да са се сгърчили.Никаква В група,никаква Б,А,само в А 1 година с юношите и Станко Йовчев,1 година паднали да ви рита всеки кой където свари,ЗДРАВО БОЙ,ЗДРАВО,на ви един шут за Божил Колев,на ви още един за Иван Василев,на за Гошо Димитров-Червения,на за Тахмисян,на за Джони Велинов...дано останете в А група,че да платите със задника си за всичките сторени злини,но малко ще е :P

+1

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 27 юни 2013 17:37

ЦСКА май вече наистина умира .....поне за А група де ,по всичко личи ,че отиват при аматьорите ...ако имаше спасение ,щяха ли всички да се разбягат ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО

Мнениеот JohnnieWalker » 27 юни 2013 17:38

BRF написа:
JohnnieWalker написа:
BRF написа:Ето това е комплексарското!
Хвърляш първо някакви 50 години!
После нещо за АС 23
И накрая въпреки,че знаеш че ЦСКА е платил най-големите вътрешни трансфери,примерно 2 000 000 на Сливен за 4 футболиста и 1 000 000 на Черноморец за един футболист ми пишеш за делата :lol: !КОМПЛЕКСАР!Твоята Слабия за цялата си история дали е дала 2 000 000 за трансфери,опс извинявам са отбора на бат Венци имам придвид!

Вярно...
Не са 50, а са 40 години. Вашата легенда Стойчо сам е разказвал как е взет от Берое

Не нещо за АС 23. Вие се опитвате да откраднете тяхната история, при положение, че е документирано, че "новата власт", чието творение сте, е избила ръководството на АС 23 и голяма част от играчите им.

ЦСКА не е платил нищо. Не случайно Черноморец ви съди толкова дълго време. Никога не сте давали 2 000 000 на Сливен. Циганията със Спас Делев да я коментираме ли ? "Продадохте " го на Академик за 10 000 лв и веднага си го взехте, за да го продадете на Мерсин. И всичко това, за да не изплатите полагаемото на Пирин при трансфер. И не ти говоря за "някакви" дела. Говоря ти за ДЕСЕТКИ дела за неизплатени заплати, включително многократно сте съдени от вашата легенда Стойчо ;)

А сега отивай да си пиеш млякото за следобедна закуска и бягай на площадката да си играеш ;) Без аргументи няма как да спориш !

Кой сме ние,които си приписваме историята?За мен,а и всички фенове на ЦСКА които познавам годината е 1948!Това,което е станало с офицерите от царска България е една трагедия,а комунисти в тази държава са били почти всички!Да смесваш едното с другото,отново е комплекс,и то от ЦСКА!

Дали са платени парите на Сливен,щяха да ни спират трансферите пак някакъв прозорец и ги платиха!На Черноморец всичко им е платено с изключение на лихвите за забавянето!Понеже имам много приятели от този клуб,които са навътре в техните неща го знам със сигурност!Това за Делев и Пирин си беше грозна работа,само че в далаверата бяха и техните "фенове".
Та ЦСКА не е титан!
Не обичам мляко,за разлика от децата ми!

Аз не твърдя, че ти си виновен ! Не твърдя, че феновете на ЦСКА са виновни ! Както обяснявам обаче и в една друга тема, няма отбор Лупи, нито отбор Титан ! Не сте виновни, че не се дават заплати, нито, че през соц-а ЦСКА е крал играчи. Но това не променя факта, че ЦСКА като клуб, като институция е извършил всичко това ;)
[offtopic]И аз не обичам мляко :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
zamesen
Контакти:

Мнениеот zamesen » 27 юни 2013 17:38

Поздравления за заглавието,описва много точно ставащото в момента ;)
[offtopic]http://spodelide.com/images/504380013752858.gif[/offtopic]

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 27 юни 2013 17:39

shotgun blues написа:ЦСКА май вече наистина умира .....поне за А група де ,по всичко личи ,че отиват при аматьорите ...ако имаше спасение ,щяха ли всички да се разбягат ?

Нека да останат ,все пак Левски има 100-годишнина . :mrgreen: :twisted:

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 27 юни 2013 17:41

shotgun blues написа:ЦСКА май вече наистина умира .....поне за А група де ,по всичко личи ,че отиват при аматьорите ...ако имаше спасение ,щяха ли всички да се разбягат ?

Никой не умира, в момента Г.Г. и Титан си го мерят....

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 27 юни 2013 17:41

Какво значение има тука дали играчите са цесекари по душа или просто наемници? Нали в крайна сметка на първо място са професионални футболисти, които от това си изкарват парите? Та затова не виждам нищо укорително в това да си потърсят парите и късмета другаде, като в Цска явно няма да стане... :roll:
Изображение

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 27 юни 2013 17:41

ShooterMan написа:При положение,че хуля комунистие от както съм се родил,от както се помня се боря с ЦСКА,хапя ги при всеки повод....НЯМА КАК ДА ПРОПУСНА ШАНСА СИ,КОГАТО СА ПОВАЛЕНИ ДА ЗАБИЯ ХИЩНИЯ СИ КЛЮН В РАНАТА :mrgreen:

Браво, така се прави 8-)
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 юни 2013 17:42

Така както събрахте отборче 48,на юруш,така сега на юруш разтрогват и бягат.Иронично,нали?Тогава ви създадаха с УКАЗ,сега с УКАЗ на съда ще си приключите пътя.Това са изкувствените неща.И още нещо.Защото измислените отбори имат измислени фенове.Ботев палиха къщи,хвърляха урагани от камъни,бомби хвърляха даже по Митьо Селския като бяха на вашия хал....вие обаче кротко осмукахте на един Микренски ахмак нещото,погалихте 2-те златни орехчета на този,дето се отказа от България.....Стоичков и сега пак се отказа,както ВИНАГИ ПРАВИ,хвана си бохчата,към летището и в Каталуния.Все пак лизането ви е приоритет,напишете нещо за АРМЕЕЦА Стоичков
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Архив”