Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?
напротив нищо не се е самоубило. С наглсотта си ББ се опитва да си измие ръцете с хората- "нали това искахте",ето сега 4 месеца ще се готвим за новите избори. Няма да мине номера, проблемът вече е прекалено голям и надпартиен! Така че не си прав. Тепърва хората ще излизат. Както бяхме 30 000 във Варна миналата неделя, сега като нищо ще сме поне 40 000. Като прибавим и факта, че нашия кмет, който също трябваше да подаде оставка се скътава!
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Как ще коментирате това? Случилото се вчера от Полицията?
И каква е тази жандармерия? Да няма още партизани по горите, че да имаме нужда от жандармерия? Това е шпицкомандата на всяка власт, която през по-голямата част на годината НИЩО не работи. Само ги гоят и чакат да бият народа.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Няма да се отнема лиценза на ЧЕЗ! ПОРЕДНАТА ГАВРА С ХОРАТА!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Има едни момчета, фенове на един клуб , които се чувстват вечно и от всеки преебани. Та без да съм бил на протестите /по независещи от мен причини/ съм сигурен чия е била провокацията!
- venelin1984
- Контакти:
Срам ме е от тая тема , срам ме е от хората които пускат тая тема.Били бити е малко ви е значи.Някакви наркоманчета и пияници незнаят защо е протеста , отишли да се бият с полицията да се правят на мъже.На тия дето хвърлят камъните - вие ли после ще гледате децата на някои убит полицай от вашите камъни и шишета.Мислете като вършите някой неща пикльовци.За мирният протест - против идиотите замервали полицията.
- Adramelech
- Контакти:
bubka написа:Червени_шампиони написа:Eminem написа:Полицията пази циганите и пребива българите. Искат да сме роби.
Точно така, незнам защо си мислят, че палките и щитовете ще ни уплашат, както те могат да ни бият, така и ние можем!
Абе келеш, какво правехте вие снощи там, хвърляйки камъни срещу полицията, а не бяхте пред сградата на ЧЕЗ , на парламента, на някой продажен политик. Полицията ли е виновна за дереждето на страната или малоумните ни политици.5 грама мозък нямате в главата.
Би ли ми припомнил какво стана преди няколко дни, когато хората искаха да отидат пред сградата на ЧЕЗ и когато полицията пак би хората? Тогава сигурно пак са мятали камъни, нали?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
MORSKI написа:напротив нищо не се е самоубило. С наглсотта си ББ се опитва да си измие ръцете с хората- "нали това искахте",ето сега 4 месеца ще се готвим за новите избори. Няма да мине номера, проблемът вече е прекалено голям и надпартиен! Така че не си прав. Тепърва хората ще излизат. Както бяхме 30 000 във Варна миналата неделя, сега като нищо ще сме поне 40 000. Като прибавим и факта, че нашия кмет, който също трябваше да подаде оставка се скътава!
Последно ,ББ измил ли си е ръцете като е изпълнил исканията на протестиращите да подаде оставка или не?
Наистина протестите трябваше да са два,единия на хората които искат ББ да се справи с монополистите от ЕРП-тата и другия който да е за тези които искат оставката на ББ.Сега всичко свърши.И да протестираш няма кой да те чуе.А да седиш на улицата 3 месеца за всички е ясно,че няма да стане!Протеста се самоуби!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Колко месеци,години се искаше подаване на оставка от това правителство,това се случи,а конспираторите и анализаторите,отново недоволни със силни съмнение за театър,ех недоволни народе,какво ли искаш още,може би ББ да се самоубие за да са спокойни всички..

Вижте кои определят, какво да става в държавата. Срам и позор за правителството на ББ, че се огъна под натиска на подобни типове.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
GOLEADOR написа:MORSKI написа:напротив нищо не се е самоубило. С наглсотта си ББ се опитва да си измие ръцете с хората- "нали това искахте",ето сега 4 месеца ще се готвим за новите избори. Няма да мине номера, проблемът вече е прекалено голям и надпартиен! Така че не си прав. Тепърва хората ще излизат. Както бяхме 30 000 във Варна миналата неделя, сега като нищо ще сме поне 40 000. Като прибавим и факта, че нашия кмет, който също трябваше да подаде оставка се скътава!
Последно ,ББ измил ли си е ръцете като е изпълнил исканията на протестиращите да подаде оставка или не?
Наистина протестите трябваше да са два,единия на хората които искат ББ да се справи с монополистите от ЕРП-тата и другия който да е за тези които искат оставката на ББ.Сега всичко свърши.И да протестираш няма кой да те чуе.А да седиш на улицата 3 месеца за всички е ясно,че няма да стане!Протеста се самоуби!
По-точна казано политическите подлоги, определящи се като организатори на протеста убих зараждащото се гражданско общество, като политизираха протеста и изкараха лумпените на улицата. Самите организатори не са наясно какво точно искат и трети ден постоянно говорят глупости, чувствам се употребен от политическата олигархия и енергийната мафия и за мен това беше последният протест на който участвам.