Второ, Базил, уж напуска по семейни причини, че му се родило дете и сега това

и накрая за Локото ще остане един гол чеп, та затова

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:Базил де Карвальо пред Гонг: Подписах с Левски за две години
Нападателят от Гвинея Бисау Базил де Карвальо призна пред Гонг, че е подписал договор с Левски за две години.
Голмайсторът на Локомотив Пловдив излезе от офисите на „сините“ на стадион „Георги Аспарухов“ в компанията на личния си мениджър Мадам Ба.
Французойката и Базил се качиха в лъскава лимузина и отпрашиха в неизвестна посока.
Таранът бе във видимо добро настроение, но очевидно бързаше и затова само отговори на въпроса дали е подписал с Левски.
„Да, подписах за две години. Това е“, каза Карвальо и се усмихна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Avanti_Ragazzi написа:Според мен ще вземем на 100% още един нападател!!! По-скоро Базил ще го играе резерва от колкото титуляр!!! Поне така мисля аз!!!
Ако го взимаме за основен нападател е лошо за мен!!! Но ако вземем друг нападател и Базил го играе втори ще е много добро за отбора!!!
100% само с един нападател няма да стане. Трябва и резерва на него, а при недей боже лош резултат в даден мач да влезне единият и да играят двамата дори!!!
Avanti_Ragazzi написа:Според мен ще вземем на 100% още един нападател!!! По-скоро Базил ще го играе резерва от колкото титуляр!!! Поне така мисля аз!!!
Ако го взимаме за основен нападател е лошо за мен!!! Но ако вземем друг нападател и Базил го играе втори ще е много добро за отбора!!!
100% само с един нападател няма да стане. Трябва и резерва на него, а при недей боже лош резултат в даден мач да влезне единият и да играят двамата дори!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта