Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот GA_ veliki » 28 авг 2015 21:57

fcb_bg написа:
GA_ veliki написа:
HoUs4oOL написа:Някой няма ли да коментира статията на Шпигел, че са се продавали места в радата? :roll:

Верно ли?Каква изненада :lol:

Аз кат давах инфо какви лични курви и мамини щерки са станали там депутатки, чете ли?

Боли ме фара за там.Тук по-различно ли е?Или в Русия всичко е ОХ?А. сетих се в САЩ въобще не се купуват места в когреса и сената.Абе за да натрупате точки понякога пускате откровенни глупости
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 авг 2015 21:58

GA_ veliki написа:Боли ме фара за там.Тук по-различно ли е?Или в Русия всичко е ОХ?А. сетих се в САЩ въобще не се купуват места в когреса и сената.Абе за да натрупате точки понякога пускате откровенни глупости

Е, нали тия двамата уж се борят с корупцията и американците им пляскат, че се справяли отлично?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 28 авг 2015 22:03

fcb_bg написа:Що тъй Порошко викаше къв успех било, че им поотписали част от дълга и на другия ден им понижиха кредитния рейт на С? С - икономика пълна с говна. Прелива.

А кредитния рейтинг!Да му се невиди :lol: Украина е ясно- скапана държава,пропита от корупция и е нормално.Ами да погледнем рейтинга на най-богата на газ, петрол, злато и диаманти държава.Която е военна сила номер1, има най великия политик от няколко века преди и няколко века след милениума.ВВ+ и Ва1 с негативна перспектива, това е срамота направо. :roll:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 авг 2015 22:04

GA_ veliki написа:
fcb_bg написа:
GA_ veliki написа:
HoUs4oOL написа:Някой няма ли да коментира статията на Шпигел, че са се продавали места в радата? :roll:

Аз кат давах инфо какви лични курви и мамини щерки са станали там депутатки, чете ли?

Боли ме фара за там.Тук по-различно ли е?Или в Русия всичко е ОХ?А. сетих се в САЩ въобще не се купуват места в когреса и сената.Абе за да натрупате точки понякога пускате откровенни глупости

Е чак в рашка и наш парлямент нема депутатини и депутатинки около 24-27 лазарника.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 28 авг 2015 22:04

HoUs4oOL написа:
GA_ veliki написа:Боли ме фара за там.Тук по-различно ли е?Или в Русия всичко е ОХ?А. сетих се в САЩ въобще не се купуват места в когреса и сената.Абе за да натрупате точки понякога пускате откровенни глупости

Е, нали тия двамата уж се борят с корупцията и американците им пляскат, че се справяли отлично?

Ти сериозно ли бе :lol: Ама по типично русофилско- тролски не отговори в Русия всичко е ОХ?
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 28 авг 2015 22:05

fcb_bg написа:
GA_ veliki написа:
fcb_bg написа:
GA_ veliki написа:

Е чак в рашка и наш парлямент нема депутатини и депутатинки около 24-27 лазарника.

В нашия мисля имаше 23. За руската парлма вие знаете най-добре, даже поименно :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 авг 2015 22:15

GA_ veliki написа:Ти сериозно ли бе :lol: Ама по типично русофилско- тролски не отговори в Русия всичко е ОХ?

Не виждам какво общо има Русия тук, нито пък съм написал, че Украйна гние отвътре, докато Русия цъфти.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 авг 2015 22:25

GA_ veliki написа:
fcb_bg написа:Що тъй Порошко викаше къв успех било, че им поотписали част от дълга и на другия ден им понижиха кредитния рейт на С? С - икономика пълна с говна. Прелива.

А кредитния рейтинг!Да му се невиди :lol: Украина е ясно- скапана държава,пропита от корупция и е нормално.Ами да погледнем рейтинга на най-богата на газ, петрол, злато и диаманти държава.Която е военна сила номер1, има най великия политик от няколко века преди и няколко века след милениума.ВВ+ и Ва1 с негативна перспектива, това е срамота направо. :roll:

Ахъм, после аз съм тролел и насочвал темите към "що вие биете негрите". Па просто исках един отговор на въпроса си. Руснаците не ги мисли, тва вече не е СССР дето храни найсе страни по света, оди да им строи болници, училища... Комунизма свърши, сега целта е долара.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 авг 2015 19:43

Путин, Меркел и Оланд се споразумяли да не се гърми от 1-ви в Украйна. Утре щяли да звъннат и да кажат на Поро.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2015 19:45

fcb_bg написа:Путин, Меркел и Оланд се споразумяли да не се гърми от 1-ви в Украйна. Утре щяли да звъннат и да кажат на Поро.

А той ще го снесе с окръжно до Десен сектор и Азов, както и до Кличко.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”