Мнениеот THE G.A.M.E » 16 май 2009 12:33
Мен лично, не ме устройват каквито и да било варианти, Велев да остане......пък дори и като помощник ! Този човек колкото и да е голям левскар, просто няма доблест ! Не може да си помощник при трима ( 3 ) треньора, и когато тези хора биват освобождавани, или са си тръгвали от Левски, и ти да оставаш неистово, да се натискаш, като някакъв тепигьоз ( извинявам се за турцизма ) Така че моето мнение е: Без Велев....ама въобще да го няма, дори и като помощник ! А моето предложение е: Стефан Грозданов....доказан левскар, и доказан треньор ! Интелигентен, може да е от старата школа, но е от изключително начетените специалисти....отворен е към съвременните тенденции в играта. Според мен няма две мнения, Грозданов я разбира тази игра, освен това съм сигурен, че ще има страхотен авторитет сред играчите. А ако се търси млад и переспективен треньор.....Илия Груев е подходящият човек. Иначе за Сираков е ясно....Технически директор и нищо друго ! А Борето.....би бил страхотен глвен скаут, и за играчи, и за разузнаване на съперниците. Но както се казва.....не винаги желанията на феновете, са в унисон с тези на собственика....ще поживеем и ще видим, какви ще ги измислят след края на шампионата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !