vhpvhp написа:Говорител съм само на себе си. Имам късмета да работя на средно мениджерско ниво в огромна чужда компания ,получавам прилична за БГ заплата ,и не завися нито от Кръстева , нито от Боби Димитров ,нито от Христолов , нито от Серджо... Така че всичко ,което пиша за любимия си отбор БОТЕВ в интернет , е само мое мнение. Понякога взимам и мненията на приятели ботевисти , които уважавам , и на които вярвам... Това за уточнение. Какви са целите им , питаш ? Ами Шейкъра в най-общи линии е казал - да се печелят пари от БОТЕВ . В това няма нищо лошо , още повече всички са убедени ,че специално от БОТЕВ ПФК може да се печели! /Разбира се първо трябва да се налее/ Но има и още нещо ,което може да се печели чрез БОТЕВ - имидж. Тия хора разбират от този бизнес . Доколко разбират от футбол е друг въпрос...
Както и колегата по долу и мен не ме интересува на какъв пост в каква компания си и с каква БГ заплата(прилична или не) иначе и аз бих поставил два-три реда каде и какво работя та да си премерим...... компаниите.Ама това какво общо има в с Темата???
И найстина с това - "да се печелят пари чрез Ботев" ... Ами те вече спечелиха!!!Не разбирам каква теза защитаваш?
Моята истина е Ботев Пд а както се вижда Кръстева няма намерение да бъде нашия "месия" ,май и не е имала.И пак не ми стана ясно "какви са целите им",кой какво казал...Шейкъра,Боби- само празни приказки.
На дела от тук минават ДПС подлоги,Италиянски анонимници а моя Ботев изнемогва.