Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Съдът: Христолов да изплати 719 286 лева на кандидат-купувач

Мнениеот drogooo » 28 ное 2009 13:59

vhpvhp написа:Говорител съм само на себе си. Имам късмета да работя на средно мениджерско ниво в огромна чужда компания ,получавам прилична за БГ заплата ,и не завися нито от Кръстева , нито от Боби Димитров ,нито от Христолов , нито от Серджо... Така че всичко ,което пиша за любимия си отбор БОТЕВ в интернет , е само мое мнение. Понякога взимам и мненията на приятели ботевисти , които уважавам , и на които вярвам... Това за уточнение. Какви са целите им , питаш ? Ами Шейкъра в най-общи линии е казал - да се печелят пари от БОТЕВ . В това няма нищо лошо , още повече всички са убедени ,че специално от БОТЕВ ПФК може да се печели! /Разбира се първо трябва да се налее/ Но има и още нещо ,което може да се печели чрез БОТЕВ - имидж. Тия хора разбират от този бизнес . Доколко разбират от футбол е друг въпрос...

Както и колегата по долу и мен не ме интересува на какъв пост в каква компания си и с каква БГ заплата(прилична или не) иначе и аз бих поставил два-три реда каде и какво работя та да си премерим...... компаниите.Ама това какво общо има в с Темата???
И найстина с това - "да се печелят пари чрез Ботев" ... Ами те вече спечелиха!!!Не разбирам каква теза защитаваш?
Моята истина е Ботев Пд а както се вижда Кръстева няма намерение да бъде нашия "месия" ,май и не е имала.И пак не ми стана ясно "какви са целите им",кой какво казал...Шейкъра,Боби- само празни приказки.
На дела от тук минават ДПС подлоги,Италиянски анонимници а моя Ботев изнемогва.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот vhpvhp » 28 ное 2009 17:58

Извинявам ти се за "овцата" . Да се запише за протокола !

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот Ki Cho » 29 ное 2009 09:42

rump_shaker написа:
vhpvhp написа:Не позна - в тоя сценарий няма да влеза. Пиша само по темата. :) Впрочем - яко ровене е извършил колегата из архива , хвала за тая енергия ! ;) Що е овца , баламурник ... и що е вулгаризъм - има училище за тая работа,речници и т.н... Който има пропуски в образованието - не Форума е място за попълването им...

Виж сега, прав си. Баламурник и овца не е вулгарно. Дори не е и обидно в някои ситуации. Ама когато ме нарече така без да съм дал повод, ми стана гадно рабираш ли. Просто бях защитил оптимистите, а ти си изкара заключение че те наричма идиот. Ни най-малко. Нито исках да се конфронтирам, нито да те обиждам. Вместо това получих това твое изказване към мен. Офцата румп шанкер. Нито съм офца, нито се пиша шанкер. Ай със здраве!

vhpvhp написа:Извинявам ти се за "овцата" . Да се запише за протокола !

:) Записва се. Записва се и това, че и двамата имате "топки" и сте мъже не само по пол, но и по дух. Искането и приемането на извинение /прошка/ е едно от най-тежките неща в този живот, а вие доказахте, че го можете. Хвала!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Ще има сделка!/Заклева се Селския/

Мнениеот dagger1912 » 03 дек 2009 15:24

Поредните преговори за продажбата на Ботев стартираха вчера. Италианският бизнесмен Анжело Джиганте и негов адвокат почнаха разговори с Димитър Христолов и неговите юристи. "Сделка ще има", закле се Христолов пред фенове на тима. "Нещата вървят добре, стиснахме си ръцете. Остава само да оформим договора", казаха италианците.

Джиганте, Антонио Реки и Серджо Борго цъфнаха на сутрешната тренировка на отбора. Те направиха почетна обиколка на пистата на ходом, посмяха се на чист въздух и си тръгнаха. Преди това италианците си побъбриха с халфа Масимилиано Брици, който изигра ролята на спонсор на Ботев и плати 600 евро за хотела във Враца преди мача с Локо (Мездра). "Дано да ми върнат парите", промърморил в съблекалнята Брици.

Джиганте е поредният италианец, който проявява интерес към клуба. Преди него през Ботев минаха куп незнайни герои от Апенините. Според последните информации от клуба сделка за Ботев може да се очаква най-рано днес по обяд.

Соченият за нов благодетел Анжело Джиганте е получил списък с най-належащите разходи на отбора. Днес в Кюстендил ще бъде командирован човек от Ботев, който трябва да плати в брой наема за стадион "Осогово", полицейската охрана и хотела на тима. Ботев домакинства на Пирин в Кюстендил заради лишаване от домакинство.

Информацията е от novsport и не се знае колко е достоверна!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Ще има сделка!/Заклева се Селския/

Мнениеот Canaries front » 03 дек 2009 15:28

първо тая новина е стара вече и второ той селския са кле вече сигурно 5 пъти ,а сделка до сега не сме видяли.
Последна промяна от Canaries front на 03 дек 2009 15:38, променено общо 1 път.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 03 дек 2009 15:30

какво е станало неска на стадиона,който е бил там ако може да каже ще съм му благодарен
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 03 дек 2009 15:31

Тея жабари дет се появяват ми изглеждат на приателчета на селското момче!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 03 дек 2009 15:32

Ах , Селският се заклел на феновете :cry: Колко мило . Трогателно просто , как да не повярваш ? :evil:

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 03 дек 2009 15:34

Толкова ли не видя темата "Сделка или не " ?

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 03 дек 2009 15:34

Canaries front написа:първо тая новина е стара вече и второ той селския са кле вече сигурно 5 пати ,а сделка до сега не сме видяли.

1.Гледам няма тема и помислих,че ще е добре да има една и 2. Затова съм го сложил в скоби защото тоя се заклеваше,че и с оная дебелата има сделка ...

Върни се в “Архив”