sorcererals написа:Ki Cho написа:vhpvhp написа:... Няма време за 4 месеца философии.
Нека имаме вяра в силите си!!!
Като свършат двата мача, селяка съвсем ще се успокои. Играчите ги продава, ама под масата, за да не влизат официално пари в клуба. Нов президент, нали трябва да се махне стария? Тва със стратегиите и приказките за кой път ще го повторим? Времето за реакция много отдавна го нямаме, всъщност нямаме и кой знае колко ходове още. КОлкото до договорите, мои познати мениджъри ми казаха нещо много интересно, според законите, играчите нямат право да подписват едногодишни договори, минимума е 2 години(освен за под наем), което ще рече, че ако договорите на нашите хубавци са за по година, са абсолютно незаконни. За съжаление аз лично не съм запознат с правилниците на бфс, но вярвам на тези хора, защото не са вчерашни. И още нещо за договорите, някой виждал ли ги е, че говори със сигурност какви са или просто вярваме (за кой ли път) на драскачите наричащи себе си журналисти?!
П.С. СЕЛСКИ, КОГА И ДА ПУКНЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!
Не знаех това за двете години, а за това, че май никой не е виждал договорите на италианците си прав, но нека не вярваме напълно в свръхконспиративните умения на СелЮ. Той ако имаше и част от това, нямаше да е на тоя хал. 720000 може и да не са много, но ...
Всъщност ако наистина не може за по-малко от две години и договорите са невалидни или нищожни /която и да е вярната дума/ е поредното доказателство за простотията му. Колкото и да се прави на ненащипана мома, той все още е собственик на отбора.
Селяка ви е влезъл под кожите на вас, взел ви е мозъка и духа. Мислете го а Джеймс Бонд и Щирлеь в едно. А той е едно тъпо и просто мочме и един пишман бизнесмен.
+1