Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот Ki Cho » 27 ное 2009 22:04

sorcererals написа:
Ki Cho написа:
vhpvhp написа:... Няма време за 4 месеца философии.

Нека имаме вяра в силите си!!!

Като свършат двата мача, селяка съвсем ще се успокои. Играчите ги продава, ама под масата, за да не влизат официално пари в клуба. Нов президент, нали трябва да се махне стария? Тва със стратегиите и приказките за кой път ще го повторим? Времето за реакция много отдавна го нямаме, всъщност нямаме и кой знае колко ходове още. КОлкото до договорите, мои познати мениджъри ми казаха нещо много интересно, според законите, играчите нямат право да подписват едногодишни договори, минимума е 2 години(освен за под наем), което ще рече, че ако договорите на нашите хубавци са за по година, са абсолютно незаконни. За съжаление аз лично не съм запознат с правилниците на бфс, но вярвам на тези хора, защото не са вчерашни. И още нещо за договорите, някой виждал ли ги е, че говори със сигурност какви са или просто вярваме (за кой ли път) на драскачите наричащи себе си журналисти?!

П.С. СЕЛСКИ, КОГА И ДА ПУКНЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!

Не знаех това за двете години, а за това, че май никой не е виждал договорите на италианците си прав, но нека не вярваме напълно в свръхконспиративните умения на СелЮ. Той ако имаше и част от това, нямаше да е на тоя хал. 720000 може и да не са много, но ...
Всъщност ако наистина не може за по-малко от две години и договорите са невалидни или нищожни /която и да е вярната дума/ е поредното доказателство за простотията му. Колкото и да се прави на ненащипана мома, той все още е собственик на отбора.
Селяка ви е влезъл под кожите на вас, взел ви е мозъка и духа. Мислете го а Джеймс Бонд и Щирлеь в едно. А той е едно тъпо и просто мочме и един пишман бизнесмен.

+1
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 27 ное 2009 22:11

Hacko1912 написа:това че селяка ще върже бюджета (като се има предивд всичките му знайни и незнайни вересии) с продажба на италианци до Фев е май по-голяма научна фанатстиак от сделката в сряда. После да приемем, че стане ... и кво? вкарва някви пари, плаща трохи на играчи и персонал и кво? Феновете си изакрват отбора Февруари ... ако искат. Другиет Италиянци, дет няма да ги продаде (а той колко може продаде - вратрчето, карлет (с контизииата), морини и тва е ) , ше стоят без пари до лятото ли? така че дори и в супер фантазиите ви, урода да вкара някъв кеш от няклоко под-масови продажби, тва го "спаспява" за 2 месеца. И после кво? От нашпа гл.т. кво значение има дали вадим отбора Октовмри или Февруари? Никво.

Селяка ви е влезъл под кожите на вас, взел ви е мозъка и духа. Мислете го а Джеймс Бонд и Щирлеь в едно. А той е едно тъпо и просто мочме и един пишман бизнесмен.

Едно време преди изпитие в Унивеститеата баща ми все ми викаше "Ритап вратаа и влизаш. Важното е да вземеш страха на професора, а не той на тебе". А селяка ви.ни е взел страха и само от това печели.

Той няма и да се опита да върже бюджета на отбора, а ще върже собствения си. Ако още не си разбрал, феновете нямат почти никакъв шанс да изхвърлят сами отбора си по-долу от Б група, това заедно с дебилите в бфс е достатъчно сельо да си изтика и този сезон.Италианците няма да стоят без пари, ще си тръгнат, ще го съдят, но той има юношите, които ще играят, защото това им е единствения шанс да играят професионален футбол. Колкото до приказките ти за селяка, не се ли усещаш какви глупости си написал? Селяка не е щирлиц, но до момента доказва, че мисли(или адвоката му) и действа с ход напред, което мен ме навежда на мисълта, че има вътрешна информация. Което няма да е за сефте в редиците ни.

СЕЛСКИ, КОГА И ДА ПУКНЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 27 ное 2009 22:17

Интересно ми е какво значение има съдбата на който и да е футболист от подвизаващите се в момента в отбора? Какво по- точно значение се придава на хипотезата, че в паузата или в края на шампионата въпросните хора могат да бъдат продадени / дали под масата или над масата/ и пейзана да прибере парите? Не мисля, че това ще е причината, която ще го задържи на "руля на кораба". С пари или без такива, той се и е начело на отбора вече толкова години, така че едва ли някакви варианти за временно закърпване на ситуацията са му основната цел или по- скоро целта на този, който му дърпа конците.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 ное 2009 22:21

sorcererals написа:
Hacko1912 написа:това че селяка ще върже бюджета (като се има предивд всичките му знайни и незнайни вересии) с продажба на италианци до Фев е май по-голяма научна фанатстиак от сделката в сряда. После да приемем, че стане ... и кво? вкарва някви пари, плаща трохи на играчи и персонал и кво? Феновете си изакрват отбора Февруари ... ако искат. Другиет Италиянци, дет няма да ги продаде (а той колко може продаде - вратрчето, карлет (с контизииата), морини и тва е ) , ше стоят без пари до лятото ли? така че дори и в супер фантазиите ви, урода да вкара някъв кеш от няклоко под-масови продажби, тва го "спаспява" за 2 месеца. И после кво? От нашпа гл.т. кво значение има дали вадим отбора Октовмри или Февруари? Никво.

Едно време преди изпитие в Унивеститеата баща ми все ми викаше "Ритап вратаа и влизаш. Важното е да вземеш страха на професора, а не той на тебе". А селяка ви.ни е взел страха и само от това печели.

Той няма и да се опита да върже бюджета на отбора, а ще върже собствения си. Ако още не си разбрал, феновете нямат почти никакъв шанс да изхвърлят сами отбора си по-долу от Б група, това заедно с дебилите в бфс е достатъчно сельо да си изтика и този сезон.Италианците няма да стоят без пари, ще си тръгнат, ще го съдят, но той има юношите, които ще играят, защото това им е единствения шанс да играят професионален футбол. Колкото до приказките ти за селяка, не се ли усещаш какви глупости си написал? Селяка не е щирлиц, но до момента доказва, че мисли(или адвоката му) и действа с ход напред, което мен ме навежда на мисълта, че има вътрешна информация. Което няма да е за сефте в редиците ни.

СЕЛСКИ, КОГА И ДА ПУКНЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!

ами само мога да си повторя поста от по-горе. влезъл ти е под кожата, мислиш го за велик манипулатор с вътрешна инфо и винаги ход напред. пълен ташак е това ако ме питаш мен но ще видим ...

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 ное 2009 23:20

Трябва да се гледа два хода напред. Нещо ,което досега не правим. От информацията ,която имам - феновете имаме сметка сезона да не завърши , и да бъдем пратени във "В" . Защо ? Защото подмолни събития пъплят да се развият по такъв начин , че изпадането във "В" ще е начало на спасение за в бъдеще. За сега толкова.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 ное 2009 23:28

vhpvhp написа:Виждам че грубите/ми/ думи имат резултат. Лека-полека се излиза от италианското опиянение... Махмурлукът е гадно ,но полезно състояние за духа...Ако има и малко /словесни/ шамари , още по-добре. Ако цената за шамарите е да отнесеш 100 майни и 200 клетви - плащам. Само БОТЕВ !!!

Не те ли е срам?

не се измъчвай да ми отговаряш - вече не мога да чета мненията ти!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 ное 2009 23:31

botev_1912 написа:
vhpvhp написа:Виждам че грубите/ми/ думи имат резултат. Лека-полека се излиза от италианското опиянение... Махмурлукът е гадно ,но полезно състояние за духа...Ако има и малко /словесни/ шамари , още по-добре. Ако цената за шамарите е да отнесеш 100 майни и 200 клетви - плащам. Само БОТЕВ !!!

Не те ли е срам?

не се измъчвай да ми отговаряш - вече не мога да чета мненията ти!!

Няма проблем - сложи ме във "враг". :) И без това Селския не ти е такъв, така че мястото за враг в главата ти е свободно.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 27 ное 2009 23:38

Спрях да чета главните теми заради такива глупости,където пишете и се карате! :evil:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 ное 2009 23:44

арогантно поведение (на който и да е няма как да се подмине

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 ное 2009 23:50

Alternative написа:Спрях да чета главните теми заради такива глупости,където пишете и се карате! :evil:

Прав си. Да пишем по темата. Предпоследния ми пост ,преди да ме репликират със заяждане , беше - че надежда има. Но тя не идва от италианците/Селския/ , а от България. Сбъдването и минава през изпадане във "В" група и вземането на клуба на безценица. Лека нощ.

Върни се в “Архив”