plamenst7 написа:След такива мачове не ме е срам толкова от загубата, колкото от бълващите помия псевдо левскари. ЖАЛКИ СТЕ!!!Един съвет-вземете си сменете клубните пристрастия. Левски няма нужда от вас. Толкова помия дори фенове на ЦСКА не са изливали върху отбора. Дано колкото се може по-малко от вас бъдат на стадиона в следващите мачове, защото с вас отбора ни е обречен на провал.Вие сте фенове на титли и победи, а не на Левски.Ако всички бяха като вас , повечето отбори трябваше да играят на празни трибуни.Срам ме е от вас.
Значи от нас те е срам, така ли? А не те е срам от европейските мегаспектакли с участието на нашите сини герои срещу Беверен, Тампере, Жилина, Бате, Дебрецен и сега със Търнава??? Не те е срам от тези, които само за няколко години донесоха толкова срам и мъка на синя България?!? Е пич, значи си много сбъркан, честно!
П.П. Не съм фен само на титли и купи и се наслаждавам и радвам на хубавата игра, дори когато не е съпроводена със резултати(справка: мача с Лил в софия, както и мачовете от ШЛ на Левски), но когато отпадаме по такъв начин и с такава игра от някакви коне-анонимници, начело с ОСМОКЛАСНИКА и алчното шкембе, е от това ме е срам!