Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Арестуваха Гара Дембеле пиян

Мнениеот plamen_ol » 03 дек 2010 12:12

Ако вкарва по 40 гола на сезон въобще не ме бърка дали пие или не, друг е въпросът, че е идиотско да караш в такова състояние.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 дек 2010 12:13

Тези действия го правят смешник http://football.sportal.bg/news.php?news=273902
Той ще е поредният който ще разбере, че нещо което се гради дълго време, може да го сринеш за 2 минути
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 дек 2010 12:19

Едно старо заглавие от преди 4-5 месеца

Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 дек 2010 12:21

Значи честно ви казвам, направо съжалявам Гонзо и Батков! Човек да не е на тяхно място в момента! Привличаш качествени футболисти ( Рабех също беше висока летва), осигуряваш им всички условия, заплати, апартаменти, коли, грижиш се за тях и накрая............ като нож в гърба си е това! Колкото и гола да вкара, няма да оправдае инвалидността или не дай боже смъртта на някой невинен! Ставийски също прослави България, но после затри човек, а друг го направи инвалид за цял живот!...

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 03 дек 2010 12:21

Dust написа:В тая тема е по-интересно viewtopic.php?f=54&t=67981&st=0&sk=t&sd=a щом нещо е пуснато първо в sportline, автоматично е равно на глупости :lol:

Re: Арестуваха Гара, кара пиян!
от Дъстли Мюлдер на 03 Дек 2010 11:39

Глупости!

Дъстли Мюлдер

Назад към Кошче за отпадъци
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

vvessel
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот vvessel » 03 дек 2010 12:23

blue avalanche написа:"Директорът на Левски Георги Иванов е задал конкретен въпрос на Гарра Дембеле дали иска да остане на „Герена", след като към нападателя има голям интерес от страна на редица клубове, включително от държави като Англия, Германия, Италия и Франция.

Нападателят е обяснил: „Искам да остана поне до лятото. В Левски се чувствам прекрасно и по всичко личи, че кариерата ми върви стремглаво нагоре. Не искам толкова скоро, след като дойдох в Левски, да сменям клуба. За мен ще е по-добре да остана поне още шест месеца в отбора.

Гара се чувства прекрасно в Левски, но още по-добре се чувства по дискотеките в студентски град. Абе кво им става на тия футболисти, колко пъти трябва да ги хващат в издънка за да се научат, че като пият не трябва да карат. Има толкова таксита в София. А с парите които изкарва може и шофьор да си наеме.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 дек 2010 12:25

Нека да не слагаме рибата в тигана, преди още да сме видели какво ще стане. Така се случва тази година, че човекът вкарва прекалено много, другите разчитат основно на него и това може би е причина ако всичко това, което се пише, е истина. Той и Еньо Кръстовчев беше по чашката, но вършеше доста полезна работа за Левски.
Да не бързаме. Аз вярвам на това, което виждам и чувам, повече обаче вярвам на усета си. Така че нека не философстваме предварително.
В България като цяло няма футболисти, които да спазват спортния режим. В Англия да не говорим.
Последна промяна от daniel875 на 03 дек 2010 12:29, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 дек 2010 12:28

Някой замисля ли се какво ще е наказанието за него ако го хванат с 1,64 промила алкохол да кара и после излизе че книжката ти е фалшива? Май хич няма да му стане приятно. Но нали живеем в страна в която полицията си "превишава" правата. Нека да видим сега дали закона е равен за всички както пише в едни дебели книги
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 дек 2010 12:29

daniel875 и какво общо има работата му с това, че е седнал като последният бастун пиян зад волана?

миле гърбавия

Re: Пак пияници на "Герена"

Мнениеот миле гърбавия » 03 дек 2010 12:32

danchob4 написа:Да бе и аз не го разбирам това.Пил си пил, ми хвани си едно такси да те разкарва и си гледай кефа.

Приятелю,той не е пил а се е напил!

Върни се в “Архив”