2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pan_Joro

Папагалът Рамунчо

Мнениеот pan_Joro » 30 май 2022 03:39

Drunken_Master написа:Виж сега, това и 300 пъти да го напишеш, няма как да го направиш истина, компренде ? Ти не си наясно с основни правила. И понеже, съжалявам да го кажа, ама не си и от най-умните съфорумци си мислиш, че някой ще се върже на глупостите ти. Бил знаел правилата ? Ти ако знаеше правилата нямаше да плещиш глупости от месеци. Къри бил правил крачки !? Ти имаш ли хабер, какви движения с ръцете прави един рефер, за да се свири подобно нещо ? Естествено, че не.

Тъй ли не ти роди нещо ново фантазията? Правилата, та правилата... 8-те секунди. Хайде да ти обясня пак, като на малоумник. Уигинс овладя топката под коша на ГСУ и за 3 секунди стигна центъра, където му я избиха. Имаше леко прекъсване, правиха се смени и т.н. Уигинс изнася топката в полето на ГСУ до централната линия и подава на Къри. След около 3 секунди Къри пресича центъра и съдията свири нещо, като се обръща към съдийската маса и никой не вижда какъв знак прави; след малко се обръща и сочи в посока коша на ГСУ. Коментаторът каза "Крачки" и толкоз. Къри води топката 3 секунди, кой да си спомни, че преди това Уигинс също изхарчи 3 секунди. Но дори да си бях спомнил, общото притежание на топката от Уигинс и Къри беше около 6 секунди, хайде да кажем че са 7. Не обаче и 8.

Оставих те без да ти обясня правилото, за да ти гледам сеира (колко пъти ще се позовеш на това). Еми осра се... И това, което съм написал не е от незнание, а от стечение на обстоятелствата...

Ето ти го и правилото: отборът разполага с 8 секунди, за да изнесе топката в предно поле. Времето се засича от момента, в който първия играч докосне топката. Засича се общото време на притежание. Компренде?

Мога да ти разясня и останалите правила, за които пишеш – 3 секунди, крачки, вкл. и това какво е пивотиращ крак, ама не виждам смисъл.

И правилото за двете минути не знаеш. Дадох ти жокер, че правилото е променено наскоро, ти ми твърдиш, че това правило го помниш от времето, кога си писал в Спортал. Очевидно всичките ти познания са от едно време. Аз, за разлика от теб, въобще не ползвам Гугъл по темата баскетбол – просто гледам българските предавания – хората знаят много и казват много.

ЧОВЕКЪТ, КОЙТО НЕ ЗНАЕ ПРАВИЛАТА В ТОЗИ ФОРУМ, СИ ТИ !!!
Не знаеш правилото за върнатата топка – сам си призна, че не знаеш за какво става дума. Като те светнах и след като се порови в Гугъл изкара някакво обяснение. Ако знаеше правилото щеше да реагираш веднага.

И понеже според теб съм прост човек, ще ти предложа едно предизвикателство:

Това е един сайт, създаден от мен (пише го най-отдолу). В началото има един линк, от който можеш да си изтеглиш единствената актуална програма за автоматичен обмен на електронни книги.
    Прочети как да направиш инсталацията (много е просто) и стартирай програмата. Ще трябва да се регистрираш в програмата еднократно.
    Ще получиш огромен списък с над 23000 заглавия, предлагани в над 43000 електронни формата. Можеш да си избереш книга и да си я поискаш от някой от притежателите ѝ. Има книги на най-използваните езици.
    Както сигурно вече се досещаш, разработчикът на тази програма съм аз. Тя доказано работи в Европа, САЩ, Канада и Австралия вече 9 години. Всичко е напълно безплатно и без реклами.

Та щом един прост човек като мен може да напише такава програма, вероятно за интелект като теб няма да е проблем да разгадае каква е концепцията и как е реализирана най-общо. Не е необходимо да си програмист, за да схванеш смисъла и да го обясниш. Ако се справиш, ще получиш покана за работа в моята фирма със стартова заплата 4000 лв.
Drunken_Master написа:100% гледаш баскетбол от една-две години макс.

Лесно може да се провери – отвори някой стар форум от преди няколко години и ще ти стане ясно.

Приключвам – дойде време за Хийт - Селтикс...
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот miro_rz » 30 май 2022 07:32

Нищо не съм гледал!
Въпреки фенските пристрастия ще честитя финала на феновете на Бостън и ГСУ!
Пожелавам си 7 мача!
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 30 май 2022 09:19

miro_rz написа:Нищо не съм гледал!
Въпреки фенските пристрастия ще честитя финала на феновете на Бостън и ГСУ!

София подкрепя Питърбъро! Не се радвам, че Селтикс стигнаха финала, но си го заслужиха. Браво на тях! Седем мача не си пожелавам, надявам се ГСУ да спечелят по-бързо.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 30 май 2022 10:49

ReBorn1982 написа:
Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Ама чакай малко, ти кво очакваш ? ЛеБрон да стои до края на кариерата си в Кавалиърс и да разчита на мега отрепки като Варежао и Илгаускас ? Или Шак, дето беше вече 150 килограма и близо на 40 години...!? Приказвате със задника си някой път...

Мисля, че в случая последното е по-валидно за теб. Ти какъв беше? Звезда от Механото в Русе? Но наричаш Илгаускас и Варежао "мега отрепки"? Илгаускас е в първия отбор на новобранците и има 2 ол-стар мача. Варежао е избиран във втория отбор на защитниците и е печелил Евролигата с Барселона. Илгаускас освен това е взет с Леброн в Маями. Но щом авторитетът от Механото нарича тези хора "мега отрепки" сигурно е така.

Не си ли му свикнал ??! .... когато ЛеБрон се проваля, всички около него са отрепки и той се проваля заради тях, в редките случаи, когато успява, това е лично негово дело, въпреки "отрепките" .....

Още колко глупости смятате, да пишете по тая тема ? Единия ми разтяга локуми, стигна чак и до игрището в което играя, другия пак си върти една и съща мантра двадесет години. ИМАШЕ ЛИ ШАНС ЛЕБРОН ЗА ТИТЛА С ПОДОБЕН СЪСТАВ ИЛИ НЕ ? Въпросът е толкова прост, че и бат Жоро би го разбрал от първия път ? Кво ми вадите вода от 20 язовира...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Папагалът Рамунчо

Мнениеот Drunken_Master » 30 май 2022 11:05

pan_Joro написа:Тъй ли не ти роди нещо ново фантазията? Правилата, та правилата... 8-те секунди. Хайде да ти обясня пак, като на малоумник. Уигинс овладя топката под коша на ГСУ и за 3 секунди стигна центъра, където му я избиха. Имаше леко прекъсване, правиха се смени и т.н. Уигинс изнася топката в полето на ГСУ до централната линия и подава на Къри. След около 3 секунди Къри пресича центъра и съдията свири нещо, като се обръща към съдийската маса и никой не вижда какъв знак прави; след малко се обръща и сочи в посока коша на ГСУ. Коментаторът каза "Крачки" и толкоз. Къри води топката 3 секунди, кой да си спомни, че преди това Уигинс също изхарчи 3 секунди. Но дори да си бях спомнил, общото притежание на топката от Уигинс и Къри беше около 6 секунди, хайде да кажем че са 7. Не обаче и 8.

Ей, смешник... кво ше ми обясняваш правилата, аз тях ги знам. Въпроса е, че ти не ги знаеш. Ти ли беше човека, който каза, че му били свирили "крачки" ? Да или не ? Кво ми разтягаш локуми, б*хти клоуна... Коментатора казал крачки. Ми естествено, че така ще каже, нали са на твоя акъл. Ако коментатора каза, че ще бият пряк свободен удар, вероятно и това ще повярваш. Бил си спомнил ? Кво си си спомнил, като твърдеше, че пак имало съдийски тесли срещу Уориърс, понеже свирили крачки на Стеф Къри ?! Аз толкова нагъл тип, до момента в тоя форум не съм срещал. Над 240 пъти се осра, доказано беше направен смешен и то не само от мен, и продължава да плещи глупости....

pan_Joro написа:Оставих те без да ти обясня правилото, за да ти гледам сеира (колко пъти ще се позовеш на това). Еми осра се... И това, което съм написал не е от незнание, а от стечение на обстоятелствата...

Мхм, ти и така над 250 пъти ни остави, да ни гледаш сеира. Предполагам и с оная снимка на пръстите на Магерето ? И там беше сеир ? И за крачките пак било сеир ? И за върната топка пак беше сеир ? И за онова нарушение, дето уж било свирено на Магарето срещу Бълок , и то било сеир... Не знам, аз човек на възраст, толкова да има желание да се излага, не съм срещал.

pan_Joro написа:Ето ти го и правилото: отборът разполага с 8 секунди, за да изнесе топката в предно поле. Времето се засича от момента, в който първия играч докосне топката. Засича се общото време на притежание. Компренде?

Верно ли ? Стига бе, човек ? Ама наистина... Тц-тц-тц. Капацитет ще излезеш ти !

pan_Joro написа:Мога да ти разясня и останалите правила, за които пишеш – 3 секунди, крачки, вкл. и това какво е пивотиращ крак, ама не виждам смисъл.

Що ? Ми вземи напиши някоя книга, бе ? Ще бъде бестселър... Жорко от село Каулиново, който гледа баскетбол от два месеца пише книга за баскетбола. Може да те вземат за аутист и да те възприемат на сериозно, честно... Между другото, кво стана с Митко от Чикаго ? И той беше голям специалист като тебе...

pan_Joro написа:И правилото за двете минути не знаеш. Дадох ти жокер, че правилото е променено наскоро, ти ми твърдиш, че това правило го помниш от времето, кога си писал в Спортал. Очевидно всичките ти познания са от едно време. Аз, за разлика от теб, въобще не ползвам Гугъл по темата баскетбол – просто гледам българските предавания – хората знаят много и казват много.

Тук за пореден път си играем на развален телефон, както в останалите случаи, но понеже си на един акъл с повечето хора, дето гавря от форума, пак не си разбрал. И внимание - пича гледал българските предавания ! Определено от там ще научиш много за баскетболните правила... Боже Господи ! :ДДДДДДДДДДДДДДДДД

pan_Joro написа:ЧОВЕКЪТ, КОЙТО НЕ ЗНАЕ ПРАВИЛАТА В ТОЗИ ФОРУМ, СИ ТИ !!!
Не знаеш правилото за върнатата топка – сам си призна, че не знаеш за какво става дума. Като те светнах и след като се порови в Гугъл изкара някакво обяснение. Ако знаеше правилото щеше да реагираш веднага.

Пак казвам, прекалено ниска топка си ми ! Писах и в ютюб, писах и тук ! Тъпо парче си, пич ! Казах ти, че трябва да се види самата ситуация на забавен кадър. След като я видях, го признах, ама както казах си тъпо парче... Кви съдийски тесли !? Той рефера не разполага с лаптоп пред себе си и програма, с която да забави ситуацията. Действа на момента...

pan_Joro написа:И понеже според теб съм прост човек, ще ти предложа едно предизвикателство:

Що реши, че е само от мен ? Аз мисля, че 80% от форума те смятат за дебил...

[offtopic]
pan_Joro написа:
    Това е един сайт, създаден от мен (пише го най-отдолу). В началото има един линк, от който можеш да си изтеглиш единствената актуална програма за автоматичен обмен на електронни книги.
    Прочети как да направиш инсталацията (много е просто) и стартирай програмата. Ще трябва да се регистрираш в програмата еднократно.
    Ще получиш огромен списък с над 23000 заглавия, предлагани в над 43000 електронни формата. Можеш да си избереш книга и да си я поискаш от някой от притежателите ѝ. Има книги на най-използваните езици.
    Както сигурно вече се досещаш, разработчикът на тази програма съм аз. Тя доказано работи в Европа, САЩ, Канада и Австралия вече 9 години. Всичко е напълно безплатно и без реклами.
[/offtopic]
Евтина реклама от ... евтин човек ! Кво общо има тая програма с темата, че хал-хабер нямаш от тоя спорт, не става много ясно...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: !

Мнениеот Buck32 » 30 май 2022 11:14

Drunken_Master написа:Още колко глупости смятате, да пишете по тая тема ? Единия ми разтяга локуми, стигна чак и до игрището в което играя, другия пак си върти една и съща мантра двадесет години. ИМАШЕ ЛИ ШАНС ЛЕБРОН ЗА ТИТЛА С ПОДОБЕН СЪСТАВ ИЛИ НЕ ? Въпросът е толкова прост, че и бат Жоро би го разбрал от първия път ? Кво ми вадите вода от 20 язовира...

Чакаме като теб да го напишем 300 пъти - по твоя критерий това ще означава, че е истина, нали? Да не кажеш сега, че и това не си писал.
Лично аз отговорих само заради използвания от теб език по адрес на хора, постигнали много повече от теб и мен. Пак да ти го напиша, остават само 298 пъти:
"Ти какъв беше? Звезда от Механото в Русе? Но наричаш Илгаускас и Варежао "мега отрепки"? Илгаускас е в първия отбор на новобранците и има 2 ол-стар мача. Варежао е избиран във втория отбор на защитниците и е печелил Евролигата с Барселона. Илгаускас освен това е взет с Леброн в Маями. Но щом авторитетът от Механото нарича тези хора "мега отрепки" сигурно е така."

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 30 май 2022 11:17

Смятай, какво откритие за мен и баскетболният свят в който вярвах...
Изображение

Snatch
Контакти:

Мнениеот Snatch » 30 май 2022 12:57

Еми най-добрите и заслужили отбори са на финал за мен. За Уориърс очаквах да стигнат, ама Бостън ме изненадаха. Дано да станат хубави мачове и ГСУ да си вземат пръстените.
Мастъре твоите хора са на финал за първи път от 2010г. май, а пък една дума не си казал за тях. Кажи си очакванията, някак си не върви единственият им фен тук, да не си сподели мнението. Стига с тея спорове за Леброн, Янис, Змии и тем подобни. Къри vs Тейтъм, кой кого :)))
Keep Walking

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 май 2022 13:36

Вие още ли си въобразявате, че той е фен на Бостън ??! .... бил е за малко, като играха Пиърс, Алън и Гарнет, после се влюбва в ЛеБрон и оттогава за него нищо друго не съществува освен въпросния играч.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 май 2022 14:05

ReBorn1982 написа:Вие още ли си въобразявате, че той е фен на Бостън ??! .... бил е за малко, като играха Пиърс, Алън и Гарнет, после се влюбва в ЛеБрон и оттогава за него нищо друго не съществува освен въпросния играч.

Звучи тъпо от човек, който също е бил фен на ЛеБрон...
Изображение

Върни се в “Архив”