Drunken_Master написа:Виж сега, това и 300 пъти да го напишеш, няма как да го направиш истина, компренде ? Ти не си наясно с основни правила. И понеже, съжалявам да го кажа, ама не си и от най-умните съфорумци си мислиш, че някой ще се върже на глупостите ти. Бил знаел правилата ? Ти ако знаеше правилата нямаше да плещиш глупости от месеци. Къри бил правил крачки !? Ти имаш ли хабер, какви движения с ръцете прави един рефер, за да се свири подобно нещо ? Естествено, че не.
Тъй ли не ти роди нещо ново фантазията? Правилата, та правилата... 8-те секунди. Хайде да ти обясня пак, като на малоумник. Уигинс овладя топката под коша на ГСУ и за 3 секунди стигна центъра, където му я избиха. Имаше леко прекъсване, правиха се смени и т.н. Уигинс изнася топката в полето на ГСУ до централната линия и подава на Къри. След около 3 секунди Къри пресича центъра и съдията свири нещо, като се обръща към съдийската маса и никой не вижда какъв знак прави; след малко се обръща и сочи в посока коша на ГСУ. Коментаторът каза "Крачки" и толкоз. Къри води топката 3 секунди, кой да си спомни, че преди това Уигинс също изхарчи 3 секунди. Но дори да си бях спомнил, общото притежание на топката от Уигинс и Къри беше около 6 секунди, хайде да кажем че са 7. Не обаче и 8.
Оставих те без да ти обясня правилото, за да ти гледам сеира (колко пъти ще се позовеш на това). Еми осра се... И това, което съм написал не е от незнание, а от стечение на обстоятелствата...
Ето ти го и правилото: отборът разполага с 8 секунди, за да изнесе топката в предно поле. Времето се засича от момента, в който първия играч докосне топката. Засича се общото време на притежание. Компренде?
Мога да ти разясня и останалите правила, за които пишеш – 3 секунди, крачки, вкл. и това какво е пивотиращ крак, ама не виждам смисъл.
И правилото за двете минути не знаеш. Дадох ти жокер, че правилото е променено наскоро, ти ми твърдиш, че това правило го помниш от времето, кога си писал в Спортал. Очевидно всичките ти познания са от едно време. Аз, за разлика от теб, въобще не ползвам Гугъл по темата баскетбол – просто гледам българските предавания – хората знаят много и казват много.
ЧОВЕКЪТ, КОЙТО НЕ ЗНАЕ ПРАВИЛАТА В ТОЗИ ФОРУМ, СИ ТИ !!!
Не знаеш правилото за върнатата топка – сам си призна, че не знаеш за какво става дума. Като те светнах и след като се порови в Гугъл изкара някакво обяснение. Ако знаеше правилото щеше да реагираш веднага.
И понеже според теб съм прост човек, ще ти предложа едно предизвикателство:
- Влез на следния адрес:
http://www.mailbooks.net
- Това е един сайт, създаден от мен (пише го най-отдолу). В началото има един линк, от който можеш да си изтеглиш единствената актуална програма за автоматичен обмен на електронни книги.
- Прочети как да направиш инсталацията (много е просто) и стартирай програмата. Ще трябва да се регистрираш в програмата еднократно.
Ще получиш огромен списък с над 23000 заглавия, предлагани в над 43000 електронни формата. Можеш да си избереш книга и да си я поискаш от някой от притежателите ѝ. Има книги на най-използваните езици.
- Както сигурно вече се досещаш, разработчикът на тази програма съм аз. Тя доказано работи в Европа, САЩ, Канада и Австралия вече 9 години. Всичко е напълно безплатно и без реклами.
Та щом един прост човек като мен може да напише такава програма, вероятно за интелект като теб няма да е проблем да разгадае каква е концепцията и как е реализирана най-общо. Не е необходимо да си програмист, за да схванеш смисъла и да го обясниш. Ако се справиш, ще получиш покана за работа в моята фирма със стартова заплата 4000 лв.
Drunken_Master написа:100% гледаш баскетбол от една-две години макс.
Лесно може да се провери – отвори някой стар форум от преди няколко години и ще ти стане ясно.
Приключвам – дойде време за Хийт - Селтикс...