NBA 2018-2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re:
ШЕ ТЕ СМАЖА!
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: NBA 2018-2019
Drunken_Master написа:Larsenn написа:Drunken_Master написа:Ограничават минутите на Леброн...
П.С.
Ако ходите на театър, ви препоръчвам да изгледате "Чамкория" с Явор Бахаров. Страхотен е !
Обърка братятаЗахари играе в "Чамкория".
Писах го на крак... Той Явор...чеп за зеле не става от него. Посредствен актьор от всякъде !
Да но пак беше в хрониките... Екшъни ... Пробации
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- obi4am_pirin
- Контакти:
Мастър как ти се виждат Еър Джордан Хорнетс? Ще се закачът ли за плейофите. Като се спомене този отбор винаги се сещам за номер 2 Лари Джонсън. Иначе NBA ме заинтригува през далечната 93-та.И Кливланд разбира се... Марк Прайс... Трипойнтаджиите като него тогава бяха кът
Тогава разбира се нямаше интернет... Следях мача на звездите по сръбската 

damyanov1963:
- Drunken_Master
- Контакти:
Шарлът
Ами битката ще е между тях и Маями Хийт. Иначе до колкото знам, Кемба Уокър е свободен агент от лятото и това ще са последните им напъни, да постигнат нещо...
Дръмънд пак ги разби днес, при победата над Булс. 20 точки, 24 борби... А в момента Голдън Стейт подпукват Денвър Нъгетс !
П.С.
Ларсен, ходиш ли на Камен Донев ?
Дръмънд пак ги разби днес, при победата над Булс. 20 точки, 24 борби... А в момента Голдън Стейт подпукват Денвър Нъгетс !
П.С.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- obi4am_pirin
- Контакти:
10 разлика в края на първата част... Още не съм ги отписал Денвър 

damyanov1963:
Уориърс са противно добри. 

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
На Изток за 8-то място Маями, Орландо и Шарлът ще се боричкат до последно. Моментната форма на Хорнетс е като че ли най-слаба. Пистънс стопяват 21 точки преднина на Чикаго. Дет се вика: Bad Boys, baby!!!
Лошото е наистина, че колкото и да се боричкат всички, накрая шампиона е ясен (снощи Клей е бил наред да избие рибата - 9/11 от тройката, хаха). Наистина ГСУ са досадно добри.

Лошото е наистина, че колкото и да се боричкат всички, накрая шампиона е ясен (снощи Клей е бил наред да избие рибата - 9/11 от тройката, хаха). Наистина ГСУ са досадно добри.
Re: Шарлът
Drunken_Master написа:Ами битката ще е между тях и Маями Хийт. Иначе до колкото знам, Кемба Уокър е свободен агент от лятото и това ще са последните им напъни, да постигнат нещо...
П.С.
Тц, знам че прави някакъв моноспектакъл, ама не съм го гледал.
- Drunken_Master
- Контакти:
Камен Донев
[offtopic]
Ти си луд, бе, братче... Как не си ходил на Камен Донев ?! Същинско престъпление срещу българската култура...! Пича напълни "Арена Армеец" с великолепните си моноспектакли...Скъсвал съм се да се смея с него.Ето нещо от "Сватбите":
Larsenn написа:Тц, знам че прави някакъв моноспектакъл, ама не съм го гледал.
Ти си луд, бе, братче... Как не си ходил на Камен Донев ?! Същинско престъпление срещу българската култура...! Пича напълни "Арена Армеец" с великолепните си моноспектакли...Скъсвал съм се да се смея с него.Ето нещо от "Сватбите":
[/offtopic]"Хората на Балканите различно разбират сватбените обичаи.Най-интересното е, че те се осъществяват все едно след празненството ще се умре.Това чужденецът няма как да разбере. Липсва чувството за самосъхранение.Този съществен момент извежда събитието в съвсем друго измерение. Предусеща се необратим катаклизъм с една дума-АПОКАЛИПСИС.Самите сватбари се страхуват какво ще правят, като свърши сватбата.Роднините от цялата страна пристигат пияни още от пътя и не могат да се разпознаят.Важно е да се има предвид, че от страна на булката хората са без чувство за хумор, а от страна на маладоженеца чувството за хумор е предимно черно.Атмосферата е нажежена. Муха между муха.Насекомите не могат да летят заради мазния въздух от скарата и чеверметата.Прасе е сложено на масата, но е забравено да бъде заклано.Забравена булка от съседната сватба свири на цимбала, за да събере пари да се разведе.Настоящата булка продължава да вика "Да,съгласна съм" два часа след церемонията в гражданското.Постоянно й напомнят с една камбана, че е бременна.Акушерки на твърд хонорар чакат плода да падне между Дайчово и Еленино хоро."
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=--MN5M97dX4[/youtube]
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV