Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Sardukar написа:ама си лаик...
Лестър ще са новите Нотингам![]()
1 титла в Англия и 2 в ШЛ, като стават първите, които си я защитават!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Колкото и да не харесвам Абрамовците предпочитах да не паднат днеска...малко радост и за тях с мини обрата и гола на Азар, то кой ли се не изгаври с тях тоя сезон![]()
Честито на Лестър
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:kingofpop написа:Колкото и да не харесвам Абрамовците предпочитах да не паднат днеска...малко радост и за тях с мини обрата и гола на Азар, то кой ли се не изгаври с тях тоя сезон![]()
Честито на Лестър
Барса - Еспаньол ще е същия развой и резултат, brace yourself![]()
![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
rhaegar написа:Sardukar написа:ама си лаик...
Лестър ще са новите Нотингам![]()
1 титла в Англия и 2 в ШЛ, като стават първите, които си я защитават!
Феновете на Примера режат вени, Боби Борисов е на седмото небе. Новото име на Господ е Уес Морган.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта