Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот siniq_fen » 12 юли 2013 00:56

BadBoy написа:
balef написа:Вариантите за нов треньор към момента са три - Георги Василев, Люпко Петрович и Александър Янкович.

С тези бастуни, какво мислиш, че ще постигне?
Проблемите в Левски са ви комплексни и това се оправя с отрязване на гнилото до здраво, но ще ви отнеме поне един сезон и като ви зная вас феновете, какви сте претенциозни и искате всеки сезон титли няма да стане.

Той и Сираков преди няколко дни го каза при Слави

Абсолютно си прав, проблемите са огромни и не са само футболистите. Трябва да се направи пълна промяна.
Само Левски!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 12 юли 2013 01:10

Не сте прави да искате оставки след един мач.Какво толкова е станало това е спорт.Момчетата се раздадоха но беше горещо и терена беше изкуствен.Бонзай-Специалиста каза,че има някой грешки,но с работа нещата ще се оправят. Освен това СПАСИТЕЛЯТ Наско ще намери решенията. Сега на отбора е необходимо спокойствие и подкрепа.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 юли 2013 01:12

Разбира се, подкрепа и спокойствие. Да ги посрещнете с цветя на летището. Няма да знаят къде се намират. Ще ви изстрелят в ШЛ още тази година :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
4erveniibeli
Контакти:

Мнениеот 4erveniibeli » 12 юли 2013 01:27

Казахстанска тишина. :) До онзи ден ни закриваха,а то май тях трябва,за да не ни срамят.Европа им е тясна,минаха в Азия. :) Само ЦСКА :)
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 12 юли 2013 01:28

Очакваното се случи , от няколко месеца , аз болният левскар обяснявам на заблудени мои сини приятели , че не е нормално централната двойка защитници на Левски да е по-слаба от централната двойка защитници ма ФК Оборище Панагюрище/ЮЗ В Група/.Само единият от двамата централни защитници на Оборище - Антон Вергилов - има повече мачове в евротурнирите от тандема Везалов/Димов .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MP-Y1H36v38[/youtube]
Последна промяна от орчо войвода на 12 юли 2013 01:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 юли 2013 01:31

Ей стига им толкова- нека им послужи за урок! Лягайте да спите! :)[offtopic]Слушайте ме, няма да сбъркате. Ще ви направя добри хора! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 юли 2013 02:01

Не го слушайте Дребният,а слушайте Орчо и още тази нощ отивайте да вземете от Панагюрище централната двойка защитници.
Последна промяна от гражданин от село на 12 юли 2013 02:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 12 юли 2013 02:04

гражданин от село написа:Не го слушайте Дребният,а слушайте Орчо и взимайте от Панагюрище централната двойка защитници.

То тоя Вергилов си е наш юноша. :twisted:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 юли 2013 02:10

Люпко Петрович - две сто годишнини ли ще празнувате? :?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2013 02:58

Живко6461 написа:....Не мога да си обясня с какво лицето Николай Митов заслужаваше толкова положителни отзиви.

Поздравления за коментара, чиито откъс е по-горе, уцелил си право в десятката!

Положителните отзиви за Митов бяха следствие на поведението на Илиев. За мен и двамата са еднакво неуки треньори, макар че Илиев направи Берое шампион и занесе Купата на България в Стара Загора. Само дето тази същата "зелена" купа за мен бе по-скоро една несбъдната мечта на Михов, целяща Купа на България да се доближи като идея до FA Cup, а именно-малките отбори да пробиват през осмина и четвъртфинали, правейки играта интересна и изненадваща. Е да, ама насила хубост не става ...

Та Илиев беше толкава бездушен треньор, да не кажа най-бездушният син, който ми идва в главата на първо четене, че в сравнение с него Митов беше като Моуриньо. Нашият манталитет е на победители, а победителите се водят от лидер с високо вдигната глава и пламтящ поглед. Просто към онзи момент, сред царството от слепци едноокия стана цар.

Сега на ход е Батков, а Сираков би трябвало вече да е оставил няколко CV-та на бюрото му, дай Боже фамилиите вътре да не завършват на "-ов"
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”