Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията
Тия българи, където играят на най-високо спортно ниво в най-силните отбори в техните спортове и както каза Томислав са хванали Господ за шлифера и държат са звездички. За разлика от тия крале-слънца, където ни мъчат всяка събота по нашите терени и зали.
От цялата работа Казийски губи много повече от Стойчев, който от много време искаше да си бие шута за Италия!Според мен Радо постъпи доста егоистично намесвайки Матей в този спор и най-малкото, което можеше да направи бе да го разубеди от решението да напусне отбора.Матей преди всичко е спортист и неговата работа е да играе и да радва хората с играта си, а не да прави реформи!Има хиляди други начини затова...За всеки спортист е мечта да отиде на Олимпиада и не мога да повярвам, че Казийски е готов да остави отбора и да пропусне този уникален шанс!
Ние, българите доказахме, че не заслужаваме нито Родо Стойчев, нито Матей Казийски. За това няма да ги има. Ние гоним всеки що годе читав човек, който се опитва да направи нещо добро. Тук могат да виреят само данчолазаровци, стоичковци, бойкоборисовци и други подобни тикви.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
-
- Контакти:
Интересен факт научи Гонг – новият старши треньор на националния ни отбор по волейбол за мъже ще трябва да подпише договор, в който има нова точка – няма право да води клубен тим.
Последните години волейболният ни селекционер през сезона водеше и клуб било то в България или в чужбина. Мартин Стоев бе наставник на Левски волей, Силвано Пранди на Кунео, а Радостин Стойчев на Тренто.
Гонг научи тази нова важна подробност, която изисква БФВ към заместника на Радостин Стойчев за финалите на Световната лига, Летните олимпийски игри и в бъдеще.
Онзи, който се съгласи да поеме волейболистите ни, ще трябва да се лиши от треньорство на клубно ниво докато трае контракта му с БФВ. Така Пламен Константинов отново отпада от вариантите за бг-селекционер, не само след като е отказал на федерацията, но и защото има договор за сезон 2012/2013 с руския Губерния (Нижний Новгород).
Интересно е, че това изискване се въвежда сега и не се отнася до наставника на женския ни национален отбор Марчело Абонданца, който подобно на вече бившите треньори на мъжете, развива кариерата си и на клубно ниво в родната Италия.......Защо направо не запишат в правилниците на БФВ,че се забранява на Радо Стойчев да стане треньор на националния отбор,вместо да увъртат и шикалкавят жалките членове на Управителния съвет.
Последните години волейболният ни селекционер през сезона водеше и клуб било то в България или в чужбина. Мартин Стоев бе наставник на Левски волей, Силвано Пранди на Кунео, а Радостин Стойчев на Тренто.
Гонг научи тази нова важна подробност, която изисква БФВ към заместника на Радостин Стойчев за финалите на Световната лига, Летните олимпийски игри и в бъдеще.
Онзи, който се съгласи да поеме волейболистите ни, ще трябва да се лиши от треньорство на клубно ниво докато трае контракта му с БФВ. Така Пламен Константинов отново отпада от вариантите за бг-селекционер, не само след като е отказал на федерацията, но и защото има договор за сезон 2012/2013 с руския Губерния (Нижний Новгород).
Интересно е, че това изискване се въвежда сега и не се отнася до наставника на женския ни национален отбор Марчело Абонданца, който подобно на вече бившите треньори на мъжете, развива кариерата си и на клубно ниво в родната Италия.......Защо направо не запишат в правилниците на БФВ,че се забранява на Радо Стойчев да стане треньор на националния отбор,вместо да увъртат и шикалкавят жалките членове на Управителния съвет.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Данчо Лазаров не е треньор на клубен отбор. Значи може да води националите

СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Министърът на спорта Свилен Нейков хвърли нова светлина около изключително сложната ситуация във волейбола ни.
"По моя информация ще се опитаме да запазим целостта на отбора и всички тези наши момчета да играят заедно на Олимпиадата в Лондон 2012.Не знам, до момента, да има решение, с което Мартин Стоев да е назначен за треньор на отбора. Има достатъчно варианти, при които Матей Казийски да играе за България на Олимпиадата", заяви Свилен Нейков в интервю за ТВ7.
"Както знаете след всяка Олимпиада се правят промени в спортните организации. Сега такава във волейболната не може да се направи. След Олимпиадата може да има промени във волейбола", допълни Нейков.
Колкото и да уважавам Свилен на моменти говоренето му ми идва в повече. Вчера Казийски каза, че иска тия да си ходят и да върнат Радо Стойчев, а сега спортният министър излиза и почва да говори глупости все едно вчера е бил на лов с Ей Богу и нищо не е видял и разбрал.
"По моя информация ще се опитаме да запазим целостта на отбора и всички тези наши момчета да играят заедно на Олимпиадата в Лондон 2012.Не знам, до момента, да има решение, с което Мартин Стоев да е назначен за треньор на отбора. Има достатъчно варианти, при които Матей Казийски да играе за България на Олимпиадата", заяви Свилен Нейков в интервю за ТВ7.
"Както знаете след всяка Олимпиада се правят промени в спортните организации. Сега такава във волейболната не може да се направи. След Олимпиадата може да има промени във волейбола", допълни Нейков.
Колкото и да уважавам Свилен на моменти говоренето му ми идва в повече. Вчера Казийски каза, че иска тия да си ходят и да върнат Радо Стойчев, а сега спортният министър излиза и почва да говори глупости все едно вчера е бил на лов с Ей Богу и нищо не е видял и разбрал.
-
- Контакти:
vasko1 написа:Министърът на спорта Свилен Нейков хвърли нова светлина около изключително сложната ситуация във волейбола ни.
Свилен Нейков направи такъв гаф когато след мача с Германия застана на пресконференцията редом до Лазаров и сие и по този начин даде да се разбере че държавата също подкрепя изгонването на Радо Стойчев.После като ги привика ББ и Нейков запя друга песен.Мила родна картинка,политици стават всякакви недоразумения,някои сами си написали дипломите,други срещнали който трябва на бензиностанцията и т.н. и т.н.....
W84me ( Блатер) ..
СВОБОДЕН написа:Данчо Лазаров не е треньор на клубен отбор. Значи може да води националите![]()
![]()
Ама е собственик

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Нали знаете приказката за казана в ада и българите? Точно това се случи с волейбола. Моят протест ще се изрази в това, че няма да гледам този отбор нито на Олимпиада, нито в световна лига, никъде няма да го гледам. Не ме интересува с кого играят, падат ли, бият ли. И за това са виновни еднакво всички - Данчо Лазаров, Радостин Стойчев, Матей Казийски, Иво Константинов и Бойко Борисов. Да благодарим на тези хора, че съсипаха едно малкото хубави неща в България.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Да пожелаем успех на новият треньор без значение кой е и да благодарим от все сърце на Стойчев,че си заминава.