Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот vhpvhp » 27 ное 2009 21:21

Ki Cho написа:Аз честно казано нямам представа за правилата и пр. Че vhpvhp и VHP са едно не е трудно да се разбере. Относно опраделенията: "Путьо" е почти толкова обидно за някои хора колкото "овце". Аз съм дебелокожо същество и трудно мога да бъда обиден от някого, особено когато знам защо го прави. Примерно вхпвхп нарича разни хора "овце" защото му е криво, че не искат да го разберат. По същата причина част от тези хора го наричат с разни епитети.
Добре ще е да се сетят и двете страни, че тук поне по дефиниция сме съмишленици и следва да престанем с обидите. Един от най-ГОЛЕМИТЕ грехове на комунизма е постоянното търсене на врага с партиен билет. Ако толкова не можем да удържим страстите - МитЮ е ваш. Ако щете, дори Локо са насреща, макар аз не харесвам обидите към съгражданите, но пък Левски софия ... ухааа!
Така ... казах мъдри слова и мога да млъкна. :geek:

Кичо - благодаря. За втори път в рамките на три дни - респект към мнението ти , макар че не си прав. :lol: В диалог се чувствам по-комфортно , отколкото в хорово пеене.

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 27 ное 2009 21:26

може акаунтите да са брат му и сестра му примерно ,който също пишат тук.какво толкова?

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 27 ное 2009 21:30

Шврнц Тпрунков написа:
vhpvhp написа:Виждам че грубите/ми/ думи имат резултат. Лека-полека се излиза от италианското опиянение... Махмурлукът е гадно ,но полезно състояние за духа...Ако има и малко /словесни/ шамари , още по-добре. Ако цената за шамарите е да отнесеш 100 майни и 200 клетви - плащам. Само БОТЕВ !!!

Смешни оправдания и поредно доказателство за арогантна простащина - вместо едно "извинявайте", пак "Аз, Великият".

Да речем, че човекът положи основите, върху които останалите полагат тухла, след тухла, след тухла.........................
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 ное 2009 21:33

Надявам се съвсем скоро , до два-три дни , да приключим с деструкциите и да положим основата на една истинска дискусия за БОТЕВ :!: А не кой имал по два акаунта с брат си... Няма време за 4 месеца философии.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 27 ное 2009 21:44

vhpvhp написа:... Няма време за 4 месеца философии.

Тук аз не бих се съгласил с теб или поне не изцяло. Но моето мнение е отдавна известно. Два мача остават до края. Нека свършат. Нова година нов късмет, .... нов президент примерно. До началото на пролетния сезон ще има достатъмно време за изграждане на стратегия. Дори и да стане най-лошото МитЮ едва ли ще е в състояние да продаде и четвърт играч в паузата и да изкара някой лев. Той отдавна е доказал, че играчите може само да ги подарява. Пу де"ба, как и отбора не вземе да подари. Отделно кой ще извади пари за играч, чийто договор изтича след 2-3- месеца /Тази идея не е моя. Някой от форума ме светна, но не помня кой/.
Така, че спокойно имаме време да реагираме ... ако не дай боже се обърка работата.
Това което стана първите няколко кръга доказа, че МОЖЕМ.
Нека имаме вяра в силите си!!!
Последна промяна от Ki Cho на 27 ное 2009 21:46, променено общо 1 път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 27 ное 2009 21:44

само дращите по тия форуми.....
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 27 ное 2009 21:47

pasaden написа:само дращите по тия форуми.....

... може би, не само...

Всъщност какво предлагаш?
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 27 ное 2009 21:47

Ние сме малоумни и напълно си заслужаваме селяка. Спори се за глупости, темите се изместват, а виновника е само един - ДХ-С.
Аз също като vhpvhp имам повече от един акаунт. Защо, защото имах БАН, понеже не понасям едър рогат добитък. Много насериозно се взимате като станете модератори(директори на водопад) .
Лично съм се карал и с vhpvhp , както във форума така и на ЛС. Но в крайна сметка ние сме от един отбор, жеаещ само едно нещо - СВОБОДЕН БОТЕВ!!!
Някой да се сеща за нещо по-важно?!?

СЕЛСКИ, КОГА И ДА ПУКНЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 27 ное 2009 21:55

Ki Cho написа:
vhpvhp написа:... Няма време за 4 месеца философии.

Тук аз не бих се съгласил с теб или поне не изцяло. Но моето мнение е отдавна известно. Два мача остават до края. Нека свършат. Нова година нов късмет, .... нов президент примерно. До началото на пролетния сезон ще има достатъмно време за изграждане на стратегия. Дори и да стане най-лошото МитЮ едва ли ще е в състояние да продаде и четвърт играч в паузата и да изкара някой лев. Той отдавна е доказал, че играчите може само да ги подарява. Пу де"ба, как и отбора не вземе да подари. Отделно кой ще извади пари за играч, чийто договор изтича след 2-3- месеца /Тази идея не е моя. Някой от форума ме светна, но не помня кой/.
Така, че спокойно имаме време да реагираме ... ако не дай боже се обърка работата.
Това което стана първите няколко кръга доказа, че МОЖЕМ.
Нека имаме вяра в силите си!!!

Като свършат двата мача, селяка съвсем ще се успокои. Играчите ги продава, ама под масата, за да не влизат официално пари в клуба. Нов президент, нали трябва да се махне стария? Тва със стратегиите и приказките за кой път ще го повторим? Времето за реакция много отдавна го нямаме, всъщност нямаме и кой знае колко ходове още. КОлкото до договорите, мои познати мениджъри ми казаха нещо много интересно, според законите, играчите нямат право да подписват едногодишни договори, минимума е 2 години(освен за под наем), което ще рече, че ако договорите на нашите хубавци са за по година, са абсолютно незаконни. За съжаление аз лично не съм запознат с правилниците на бфс, но вярвам на тези хора, защото не са вчерашни. И още нещо за договорите, някой виждал ли ги е, че говори със сигурност какви са или просто вярваме (за кой ли път) на драскачите наричащи себе си журналисти?!

П.С. СЕЛСКИ, КОГА И ДА ПУКНЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 ное 2009 22:03

това че селяка ще върже бюджета (като се има предивд всичките му знайни и незнайни вересии) с продажба на италианци до Фев е май по-голяма научна фанатстика от сделката в сряда. После да приемем, че стане ... и кво? вкарва някви пари, плаща трохи на играчи и персонал и кво? Феновете си изакрват отбора Февруари ... ако искат. Другите Италиянци, дет няма да ги продаде (а той колко може продаде - вратрчето, карлет (с контузията), морини и тва е ) , ше стоят без пари до лятото ли? така че дори и в супер фантазиите ви, урода да вкара някъв кеш от няклоко под-масови продажби, тва го "спаспява" за 2 месеца. И после кво? От наша гл.т. кво значение има дали вадим отбора Октовмри или Февруари? Никво.

Селяка ви е влезъл под кожите на вас, взел ви е мозъка и духа. Мислете го za Джеймс Бонд и Щирлец в едно. А той е едно тъпо и просто мочме и пишман бизнесмен.

Едно време преди изпитие в Унивеститеата баща ми все ми викаше "Риташ вратата и влизаш. Важното е да вземеш страха на професора, а не той на тебе". А селяка ви/ни е взел страха и само от това печели през годините.
Последна промяна от Hacko1912 на 27 ное 2009 22:08, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”