Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот ogg » 27 ное 2009 16:22

sorcererals написа:Трябваше да продължи бойкота и да не се играят последните два мача. Да в такъв случай ни изхвърлят при аматьорите, но не бяхме ли ние тези, които до преди 2 месеца искахме точно това?! Сега направихме поредната услуга на селяка. Ще избута до полусезона, ако може ще продаде някой играч, ще прибере парите и напролет пак старата песен. Вместо това, трябваше да се бойкотира мача с мездра, по този начин да се търси форсиране на евентуална сделка(да бе да) , за да има мач с Пирин и да не ни изхвърлят от групата. Натиска щеше да е по-голям, да се надяваме този път тарторите да не ни подведат, а ако стане, поне веднъж да си поемат отговорността за действията.

+100...

Явно си харесваме селския и правим всичко възможно да го задържим при нас възможно най-дълго!
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 27 ное 2009 16:33

sorcererals написа:Трябваше да продължи бойкота и да не се играят последните два мача. Да в такъв случай ни изхвърлят при аматьорите, но не бяхме ли ние тези, които до преди 2 месеца искахме точно това?! Сега направихме поредната услуга на селяка. Ще избута до полусезона, ако може ще продаде някой играч, ще прибере парите и напролет пак старата песен. Вместо това, трябваше да се бойкотира мача с мездра, по този начин да се търси форсиране на евентуална сделка(да бе да) , за да има мач с Пирин и да не ни изхвърлят от групата. Натиска щеше да е по-голям, да се надяваме този път тарторите да не ни подведат, а ако стане, поне веднъж да си поемат отговорността за действията.

Напълно съм съгласен с теб!Явно се хранят още надежди за сделка...... а може би целта е да се запуши устата на селтака....незнам :?
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 ное 2009 16:57

Виждам че много хора са съгласни с теб - но не се ли пропуска факта, че мачове щеше да има с или без българските футболисти?

На пролет, ако всички италианци са си тръгнали и останат само българските момчета - тогава искам аз стачки! Не сега, защо не стачкуваха първите 6 кръга когато всички искахме да го направят?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 27 ное 2009 17:06

Искам някой от пишештите тук да ми обяснят по какъв път след пращането на Ботев в "В" група,селяка ще е история.Не се заяждам с никой,просто не разбирам.
КАУЗА КОЛЕЖА!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 27 ное 2009 17:25

selby1912 написа:
kishe написа:
botev forever написа:Нека да е ясно,аз не съм Чернев!!!!Нека почнем да даваме идеи как да се излезе от гадната ситуация.Искренно желая да се спре с личностните нападки помежду ни.Това би било добро начало.Бях дал идея да натискаме Селяка не да продава,а да подарява Ботев Пд.След това да поканим Марин Бакалов с неговата фондация и да видим дали и той не е въздух под налягане.Защото и той бе с голяма кошница обещания.Смятам,че при евентуално дарение на клуба ще има повече сериозни купувачи на клуба.

само да те питам ти бешели на сутрешната тренировка когато феновете бяха там и уговаряха футболистите да спрат бойкота

А ти?

ще си ги мерим ли във въпроса към форевър имах друго предвид а иначе не съм бил,но всеки друг път съм идвал,но това няма значение просто всеки си има ангажименти
селски вземи си скункса не се сърди

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 27 ное 2009 18:35

botevplovdiveoe написа:Искам някой от пишештите тук да ми обяснят по какъв път след пращането на Ботев в "В" група,селяка ще е история.Не се заяждам с никой,просто не разбирам.

+1
Веднъж на подобен въпрос ми се даде обяснение, че при фалит на АД-то и изваждане на отбора от професионалния футбол, то всички от акционерите придобивали по един глас. Човека, който ми отговори / извинявам се, но не помня кой беше/ каза, че преди време фен- юрист го е обяснил във форума. Нека, ако някой намери въпросното обяснение или пък може самият той да го обясни добре, да го направи!Защото аз не мисля, че фалит и ваденето от групата означават автоматично, че селския е аут от Ботев.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 27 ное 2009 18:38

Neo M написа:
botevplovdiveoe написа:Искам някой от пишештите тук да ми обяснят по какъв път след пращането на Ботев в "В" група,селяка ще е история.Не се заяждам с никой,просто не разбирам.

+1
Веднъж на подобен въпрос ми се даде обяснение, че при фалит на АД-то и изваждане на отбора от професионалния футбол, то всички от акционерите придобивали по един глас. Човека, който ми отговори / извинявам се, но не помня кой беше/ каза, че преди време фен- юрист го е обяснил във форума. Нека, ако някой намери въпросното обяснение или пък може самият той да го обясни добре, да го направи!Защото аз не мисля, че фалит и ваденето от групата означават автоматично, че селския е аут от Ботев.

+1

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 ное 2009 18:39

Neo M написа:

+1

Разделете двете неща.

При фалит ПФК "Ботев Пловдив 1912" АД престава да съществува като субект във футбола. В историята се пише "ФК Ботев създаден 1912, разформирован - 2009" и това е.

Ваденето от групата не означава фалит, а това автоматично означава, че урода остава.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 27 ное 2009 19:30

botev_1912 написа:

Виждам че много хора са съгласни с теб - но не се ли пропуска факта, че мачове щеше да има с или без българските футболисти?

На пролет, ако всички италианци са си тръгнали и останат само българските момчета - тогава искам аз стачки! Не сега, защо не стачкуваха първите 6 кръга когато всички искахме да го направят?

Щеше да има, ако го бяхме позволили. Вместо да натискаме нашите да играят, трябваше да натиснем италианците да НЕ играят. Дали щяха да ни послушат, едва ли, но можехме да опитаме. Не забравяйте , че те също са дали срок до сряда, ако нищо не се случи дотогава те също няма да излязат последния мач. Нямаме какво повече да губим. Няма ли сделка(а всички индикации клонят натам), отбора няма да го има напролет в А група. Можехме поне да опитаме, а не да даваме на селяка въздух да си завърши полусезона. Защото каквото и да говори, той все още е собственик на отбора, без значение кой евентуално управлява. Факт е , че всичко зависи от неговия подпис, за какво управление на италианците говорим тогава? Реално няма никаква промяна от началото на сезона, освен присъствието на чужденци на килограм, които също не взимат пари.

СЕЛСКИ, КОГА И ДА ПУКНЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!

и понеже пропуснах в предния пост:

СЕЛСКИ, КОГА И ДА ПУКНЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 ное 2009 19:46

Виждам че грубите/ми/ думи имат резултат. Лека-полека се излиза от италианското опиянение... Махмурлукът е гадно ,но полезно състояние за духа...Ако има и малко /словесни/ шамари , още по-добре. Ако цената за шамарите е да отнесеш 100 майни и 200 клетви - плащам. Само БОТЕВ !!!

Върни се в “Архив”