black sabbath написа:''Ааааа ти си този дето ни разправя от много време, дето е регистриран преди 10 дни и има само 4 мнения във форума.
Извинявай полубожество, че не изпълнихме волята ти''
Kолега,ти като си регестриран от по-дълго време и даваш по-често мнението си във форума,по-голям канар ли смяташ,че си от някой друг? всички,които са тук се предполага,4е се вълнуват какво става с НАШИЯТ БОТЕВ.
вхп е дал мнението си ,което няма нищо лошо и веднага му скочихте,тъй наречените повече обичащи отбора.
Не би ли трябвало да търсимн истината някъде по средата? Свалете розовите очила най накрая и погледнете реалноста.
Или поне бъдете малко по-умерени в оптимизама си! Много шампанско се изля в последно време, вина носим всички ние с бездействието си в последните да речем 7-8 години,когато вече със сигурност знаехме,4е нещата миришат!
Никой не му се е нахвърлил заради различното мнение, а заради начина по който го изразява. Съгласи се, че ако се води някаква дискусия, то едва ли на някой ще му хареса да го обиждат и да го квалифицират по какъвто и да е начин!Освен това, когато си толкова краен в мнението си и отхвърляш дадена възможност да се осъществи, то тогава дай разумна алтернатива, която да се обсъди. Иначе е тъпо да ти кажа, че си с розови очила и че щом не си на моето мнение, значи си овца. Гаранция ти давам, че т.нар. оптимисти също виждат какво се случва и таят тревогите си, но каква алтернатива имат в момента? Да се бойкотират мачовете? Ами НАП прибра парите от мача със съгражданите, а до края на есенния дял нямаме домакинство, което да донесе приходи на ДХ-С. Да се атакува въпросното лице в дома му? Доста глупаво- най- много няколко фена да пострадат от закона, защото "Темида" може и да не нарушава покоя на Митьо, но за "дребни риби" като феновете ще раздаде правосъдие по бързата процедура. Лично за мен изхода при провал на така чаканата сделка е "впрягането" за каузата на Ботев на местни хора с авторитет и бивши футболисти на отбора, попадащи в графата "легенди", които с подкрепата на феновете да се опитат да задвижат механизма, който да отстрани тумора от нас. Буферите имат една легенда Зума и шепа хора в този град, които обаче са в администрацията на града, които преди време накараха Жоро Илиев да се насочи към "Лаута", когато реши да се мести в Пловдив. ОС му дадоха концесия за подлеза на гарата и доколкото знам, кака Галка прибира по 3 млн. годишно от това. Поне аз така я знам историята. Добро или лошо е било това събитие, не се наемам да коментирам, но е факт, че в момента те са по- добре от нас и са по- примамливи за продажба, защото нямат чак такива батаци като нашите и им се даде концесия на стадиона за 35 г. Та така ги виждам нещата- ангажиране на хора с авторитет и позиции в Пловдив с каузата на отбора, защото е ясно, че иначе от гледна точка на атрактивност за инвестиране на средства във ФК не сме в "челото на класирането"!