теро
не виждам смисъл от последното ти мнение. има(ше) ( и за мен) достатъчно факти, за да се направи нормален ивод че италиянците са сериозни, поне до един момент. и смея да твърдя, че все още има. на тези които твърдят че това е црик на селяка, искам да ми извадят цялата врътка черно на бяло - да ми я опишат. защото както и да прехвърлям наляво на дясно - не излиза всичко това да е скалъпено от урода. много го надценявате, той ЦРУ и КГБ в едно излезе този. няма лев си плати бензина, но плаща полети наляво надясно на има няма 25 чужденци, обяди, вечери, на ченгетата, а таксита, за телефони на един бщлшк хора .... и абележете - всичко това за да се задържи начело на златната кокошка, ботев пловдив, или само за да злобее срещу феновете! НЕ СЕ ВЪРЗВА, според мен. Така че пак казвам - итал. може и те да с еокажат афиф, но няма ка това да е скалъпено от-до от Урода. Така че първоначлния кредит на доверие си беше смислен - това си беше единствения шанс за нормално оцеляване. Другият вариант - яойна без кредит, би довела да същия край който ще се получи и ако итал. се окажат изманинци или просто не се разбереат с урода - бакнрут, В група и прочие. никва разлика, същия финал. така че отр тази гл.т. аз предпочитам да дам шанс на надеждата ... пък ти си обвинявай хората в глупост или наивност. твоя воля ...
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!
Последна промяна от Hacko1912 на 26 ное 2009 23:39, променено общо 2 пъти.
Berserk написа:Пак по мое мнение положението в отбора е същото каквото и в държавата. Има качествени хора готови за действие, но няма лидери, които да запалят искрата ... Т'ва е. За жалост лежим на стари лаври и чакаме "отговорните фактори" да вземат решение, а те, с някои малки изключения са за****и всичко, обхванала ги е някаква брутална апатия и към случващото се в отбора и още повече към предтсвянето на Трибуната ... както и да е, отплеснах се.
Не си се отплеснал, а си напипал много точно проблема!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- PLOVDIV PEE 1912
Alternative написа:ВМЕСТО ДА СПОРИМ ЗА ГЛУПОСТИ,ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА РЕШИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЛЕД СРЯДА,АКО НЯМА СДЕЛКА.
Да,нека да спрем със споровете!Има достатъчно време до сряда да се реши каква ше бъде нашата реакция.
black sabbath написа:п.п. Познавам Чернев и мога да ти заевя,4е тои е един много голям канар. за6то стана тренер,когато може би не трябваше е една съвсем друга тема.Със сигурност не от сребролюбие!
Ако този е чернев да си каже. той каза че не е. Аз 1 дума срещу чернев не съм казал, само срещу тои който поства. аз съм фен. не съм направил нищо за ботев освен да ходя на стадиона от има няма 30 години. на чернев на малкия пръст не мога да му се сложа по заслуги, и това го казвам сериозно, бе капка ирония. Ама чернев ли и кой е, да седне да се разберат с тарторите и останалите, че вече не се трае това. когато се решава че има бойкот да е от всички, като има доверие, пак от всички - и ако с еокаже грешна стъпка да не се правят сега на велики, колко били умни и "аз разправях ли ви" ...
- Alternative
- Контакти:
botev_1912 написа:Alternative написа:ВМЕСТО ДА СПОРИМ ЗА ГЛУПОСТИ,ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА РЕШИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЛЕД СРЯДА,АКО НЯМА СДЕЛКА.
Не сме ние хората /а може някои от нас да са/ и не форума е мястото на което се решават такива неща!
Може да има такива хора

- black sabbath
- Контакти:
botev_1912 написа:[
И понеже си цитирал мен и шампанското - ако ми изровиш едно мое мнение в което дори за миг съм си помислил, че сме свободни и съм предлагал отваряне на какъвто и да е алкохол по случая - имаш черпавка от мен!
Не е там проблема бе пич,аз също съм вдигал наздравеци в момент на опиянение и моментна загуба на разсъдък,проблема е,4е трябва да поизтрезнеем и да не се дразним,когато някои изразява мнение различно от нашето,какво зна4и,4е неговото мнение ни разделя? напротив,мисля дори,4е ни помага да преценяме по добре нещата,нека да има пове4е разли4ни мнения,това само ще ни помогне. А относно по4ерпката,няма проблеми,ще се по4ерпим,стига да има за какво.
TOЙ НЕ УМИРА
- black sabbath
- Контакти:
Hacko1912 написа:black sabbath написа:п.п. Познавам Чернев и мога да ти заевя,4е тои е един много голям канар. за6то стана тренер,когато може би не трябваше е една съвсем друга тема.Със сигурност не от сребролюбие!
Ако този е чернев да си каже. той каза че не е. Аз 1 дума срещу чернев не съм казал, само срещу тои който поства. аз съм фен. не съм направил нищо за ботев освен да ходя на стадиона от има няма 30 години. на чернев на малкия пръст не мога да му се сложа по заслуги, и това го казвам сериозно, бе капка ирония. Ама чернев ли и кой е, да седне да се разберат с тарторите и останалите, че вече не се трае това. когато се решава че има бойкот да е от всички, като има доверие, пак от всички - и ако с еокаже грешна стъпка да не се правят сега на велики, колко били умни и "аз разправях ли ви" ...
Извинявай за Чернев,не съм те разбрал.
TOЙ НЕ УМИРА
сабат - няма проблеми, не се извинявай. може и аз да съм прекалил с някой тук, за което съжалявам. да не си ги мерим моля - коя по0умен или по-далновиден; кой спи и не вижда, кои уФсЕ и кои не ...
terro написа:Berserk написа:Пак по мое мнение положението в отбора е същото каквото и в държавата. Има качествени хора готови за действие, но няма лидери, които да запалят искрата ... Т'ва е. За жалост лежим на стари лаври и чакаме "отговорните фактори" да вземат решение, а те, с някои малки изключения са за****и всичко, обхванала ги е някаква брутална апатия и към случващото се в отбора и още повече към предтсвянето на Трибуната ... както и да е, отплеснах се.
Не си се отплеснал, а си напипал много точно проблема!
Много е болна темата и има още много какво да се напише, но тук вече, наистина не му е мястото за това.
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !
- botev_1912
- Контакти:
Alternative написа:botev_1912 написа:Alternative написа:ВМЕСТО ДА СПОРИМ ЗА ГЛУПОСТИ,ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА РЕШИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЛЕД СРЯДА,АКО НЯМА СДЕЛКА.
Не сме ние хората /а може някои от нас да са/ и не форума е мястото на което се решават такива неща!
Може да има такива хора,все пак не е зле да се обсъди-нали затова е форум
Аз моето мнение съм го казал, но нека се повторя - може да е за добро

За мен не можем да направим нищо преди началото на вторият полусезон, ми се обяснява защо, но да кажем, че надеждата умира последна. Нека не спорим по този въпрос понеже не е това най-важното.
След това спасението от селяка минава през аматьорският футбол и по точно БПФК във В група.
Ако до другият полусезон не са ни наказали административно с изваждане от групата, вадим си няколко поредни мача транспаранти със свастики и би трябвало още след втория да играем по селата!
Според мен със свастиките е най-лесно понеже при масови безредици рискуваме да лежим по килиите!
А за мен изходът е В група защото там за да съществува отборът, не се нуждае от никакво АД и можем ние да си получим отбора, а селяка да си остане с миризливото АД с много дългове!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]