теро
това е долна и гадна манипулация. даде се кредит на доверие на итялианците. точка по въпроса. никой не е давал креди на селЮ за нищо. стига и ти и тоя ВХП сте манипулирали хората тука.
явно е че при този кредит имаше много неизвестности и беше и риск. но с епое с риск за доброто на ботев. пое се в момент когато имаше надежда и не малко знаци че това няма как да е цирк на селяка, най-малкото защото има бая кинти изхабени на ляво на дясно. но това не е важно. може и кредитът да е бил грешка, и лоша сметка. все още това не се знае.
но и да се окаже че е било така, то е грешка от много любов към ботев а не от малоумие. вие в момента са вашата позиция само всявате раздори и търсете няква вендета. ако имате идеи кво да с еправи давайте. няма смисъл да с еобсъжда кой бил крив и кой прав някога си ... освен ако не са ви други идеити и помислите.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- black sabbath
- Контакти:
Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!
''Ааааа ти си този дето ни разправя от много време, дето е регистриран преди 10 дни и има само 4 мнения във форума.
Извинявай полубожество, че не изпълнихме волята ти''
Kолега,ти като си регестриран от по-дълго време и даваш по-често мнението си във форума,по-голям канар ли смяташ,че си от някой друг? всички,които са тук се предполага,4е се вълнуват какво става с НАШИЯТ БОТЕВ.
вхп е дал мнението си ,което няма нищо лошо и веднага му скочихте,тъй наречените повече обичащи отбора.
Не би ли трябвало да търсимн истината някъде по средата? Свалете розовите очила най накрая и погледнете реалноста.
Или поне бъдете малко по-умерени в оптимизама си! Много шампанско се изля в последно време, вина носим всички ние с бездействието си в последните да речем 7-8 години,когато вече със сигурност знаехме,4е нещата миришат!
Kолега,ти като си регестриран от по-дълго време и даваш по-често мнението си във форума,по-голям канар ли смяташ,че си от някой друг? всички,които са тук се предполага,4е се вълнуват какво става с НАШИЯТ БОТЕВ.
вхп е дал мнението си ,което няма нищо лошо и веднага му скочихте,тъй наречените повече обичащи отбора.
Не би ли трябвало да търсимн истината някъде по средата? Свалете розовите очила най накрая и погледнете реалноста.
Или поне бъдете малко по-умерени в оптимизама си! Много шампанско се изля в последно време, вина носим всички ние с бездействието си в последните да речем 7-8 години,когато вече със сигурност знаехме,4е нещата миришат!
TOЙ НЕ УМИРА
сабат
ВХП не просто си е дал мнението - той открито о явно обижда повечето фенове тук, плюс теи които не са тук а водят война, разговори и още много други неща за доброто на ботев. той, форевер ли е чернев ли и още 1 или 2ма сеят мозък и злорадстват от бая време. а както са ни истъняли на всичките нервите, това хич не е прпоръчително.
ВХП не просто си е дал мнението - той открито о явно обижда повечето фенове тук, плюс теи които не са тук а водят война, разговори и още много други неща за доброто на ботев. той, форевер ли е чернев ли и още 1 или 2ма сеят мозък и злорадстват от бая време. а както са ни истъняли на всичките нервите, това хич не е прпоръчително.
- botev_1912
- Контакти:
black sabbath написа:''Ааааа ти си този дето ни разправя от много време, дето е регистриран преди 10 дни и има само 4 мнения във форума.
Братле, да беше цитирал и другото мнение да се знае за какво става въпрос.
Ще ме извиняваш но ВХП не дава мнения, а само ни разединява без да предлага нищо градивно!
Да си забелязал някой да пише срещу терро - неговото мнение не се различава от това на вхпто, но човека не се опитва да всява раздори!
И понеже си цитирал мен и шампанското - ако ми изровиш едно мое мнение в което дори за миг съм си помислил, че сме свободни и съм предлагал отваряне на какъвто и да е алкохол по случая - имаш черпавка от мен!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
- Alternative
- Контакти:
ВМЕСТО ДА СПОРИМ ЗА ГЛУПОСТИ,ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА РЕШИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЛЕД СРЯДА,АКО НЯМА СДЕЛКА.

Hacko1912 написа:теро
това е долна и гадна манипулация. даде се кредит на доверие на итялианците. точка по въпроса.
Ей, ще си пръсна черепа, майна

На кои италианци? На първите, на вторите, на третите на сегашните, на следващите, които ще дойдат, на целия италиански народ? Ми те се изредиха пет консорциума с по 10 човека известни + тия, които не искаха да излизат на светло............Алоу, ние кредитна институция да бяхме нямаше толкова кредити да раздадем, за такъв кратък период....
Майкоооооооо

Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
пи4ове кажете някои саит за свалиане на пи4ки. вива канариии
- botev_1912
- Контакти:
Alternative написа:ВМЕСТО ДА СПОРИМ ЗА ГЛУПОСТИ,ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА РЕШИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЛЕД СРЯДА,АКО НЯМА СДЕЛКА.
Не сме ние хората /а може някои от нас да са/ и не форума е мястото на което се решават такива неща!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
- black sabbath
- Контакти:
Hacko1912 написа:сабат
Много хора се обиждат един друг,но ми прави впе4етление,4е когато се каже нещо,което не отговаря на желанието на вси4ки нас(сполу4лив завършек на сделката и край на най-мра4ният период в историята ни),а именно,4е нещата смърдят,вси4ки вкупом му ска4ате,което ми се струва някак си много детски.
п.п. Познавам Чернев и мога да ти заевя,4е тои е един много голям канар. за6то стана тренер,когато може би не трябваше е една съвсем друга тема.Със сигурност не от сребролюбие!
TOЙ НЕ УМИРА
terro написа:Hacko1912 написа:злобари много сега ... ето го първия
Айде погледни и ти малко по-далече от върха на носа си!
Човекът е абсолютно прав - даде се кредит на доверие не на италианците, а на Селю!
Имернно ! И к'во сте го награбили форевърчето - буфер бил, провокатор бил ... глупости. Малко по-остро се изрази на няколко пъти и всички тук културтрегери са готови да го изядат с парцалите. Така де ! Аз лично не съм се обидил от епитетите с които ни нарече( ако не се лъжа, в повечето случаи е слагал и себе си в числото на тези, които обижда, всмисъл, говорил е за "нас, феновете на Ботев"), защото е бил прав до известна степен а и имам самочуствието на футболен фен и избягвам да се разстройвам на нечии приказки в някакъв си форум ... като някаква отчаяна съпруга ... Пак по мое мнение положението в отбора е същото каквото и в държавата. Има качествени хора готови за действие, но няма лидери, които да запалят искрата ... Т'ва е. За жалост лежим на стари лаври и чакаме "отговорните фактори" да вземат решение, а те, с някои малки изключения са заебали всичко, обхванала ги е някаква брутална апатия и към случващото се в отбора и още повече към предтсвянето на Трибуната ... както и да е, отплеснах се. Та, оставете го форевъра да диша поне малко.

Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !