Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 23:12

теро

това е долна и гадна манипулация. даде се кредит на доверие на итялианците. точка по въпроса. никой не е давал креди на селЮ за нищо. стига и ти и тоя ВХП сте манипулирали хората тука.
явно е че при този кредит имаше много неизвестности и беше и риск. но с епое с риск за доброто на ботев. пое се в момент когато имаше надежда и не малко знаци че това няма как да е цирк на селяка, най-малкото защото има бая кинти изхабени на ляво на дясно. но това не е важно. може и кредитът да е бил грешка, и лоша сметка. все още това не се знае.
но и да се окаже че е било така, то е грешка от много любов към ботев а не от малоумие. вие в момента са вашата позиция само всявате раздори и търсете няква вендета. ако имате идеи кво да с еправи давайте. няма смисъл да с еобсъжда кой бил крив и кой прав някога си ... освен ако не са ви други идеити и помислите.

Потребителски аватар
black sabbath
Контакти:

Мнениеот black sabbath » 26 ное 2009 23:14

''Ааааа ти си този дето ни разправя от много време, дето е регистриран преди 10 дни и има само 4 мнения във форума.
Извинявай полубожество, че не изпълнихме волята ти''

Kолега,ти като си регестриран от по-дълго време и даваш по-често мнението си във форума,по-голям канар ли смяташ,че си от някой друг? всички,които са тук се предполага,4е се вълнуват какво става с НАШИЯТ БОТЕВ.
вхп е дал мнението си ,което няма нищо лошо и веднага му скочихте,тъй наречените повече обичащи отбора.
Не би ли трябвало да търсимн истината някъде по средата? Свалете розовите очила най накрая и погледнете реалноста.
Или поне бъдете малко по-умерени в оптимизама си! Много шампанско се изля в последно време, вина носим всички ние с бездействието си в последните да речем 7-8 години,когато вече със сигурност знаехме,4е нещата миришат!
TOЙ НЕ УМИРА

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 23:19

сабат

ВХП не просто си е дал мнението - той открито о явно обижда повечето фенове тук, плюс теи които не са тук а водят война, разговори и още много други неща за доброто на ботев. той, форевер ли е чернев ли и още 1 или 2ма сеят мозък и злорадстват от бая време. а както са ни истъняли на всичките нервите, това хич не е прпоръчително.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 ное 2009 23:24

black sabbath написа:''Ааааа ти си този дето ни разправя от много време, дето е регистриран преди 10 дни и има само 4 мнения във форума.
Извинявай полубожество, че не изпълнихме волята ти''

Kолега,ти като си регестриран от по-дълго време и даваш по-често мнението си във форума,по-голям канар ли смяташ,че си от някой друг? всички,които са тук се предполага,4е се вълнуват какво става с НАШИЯТ БОТЕВ.
вхп е дал мнението си ,което няма нищо лошо и веднага му скочихте,тъй наречените повече обичащи отбора.
Не би ли трябвало да търсимн истината някъде по средата? Свалете розовите очила най накрая и погледнете реалноста.
Или поне бъдете малко по-умерени в оптимизама си! Много шампанско се изля в последно време, вина носим всички ние с бездействието си в последните да речем 7-8 години,когато вече със сигурност знаехме,4е нещата миришат!

Братле, да беше цитирал и другото мнение да се знае за какво става въпрос.

Ще ме извиняваш но ВХП не дава мнения, а само ни разединява без да предлага нищо градивно!
Да си забелязал някой да пише срещу терро - неговото мнение не се различава от това на вхпто, но човека не се опитва да всява раздори!

И понеже си цитирал мен и шампанското - ако ми изровиш едно мое мнение в което дори за миг съм си помислил, че сме свободни и съм предлагал отваряне на какъвто и да е алкохол по случая - имаш черпавка от мен!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 26 ное 2009 23:25

ВМЕСТО ДА СПОРИМ ЗА ГЛУПОСТИ,ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА РЕШИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЛЕД СРЯДА,АКО НЯМА СДЕЛКА.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 26 ное 2009 23:25

Hacko1912 написа:теро

това е долна и гадна манипулация. даде се кредит на доверие на итялианците. точка по въпроса.

Ей, ще си пръсна черепа, майна :shock:
На кои италианци? На първите, на вторите, на третите на сегашните, на следващите, които ще дойдат, на целия италиански народ? Ми те се изредиха пет консорциума с по 10 човека известни + тия, които не искаха да излизат на светло............Алоу, ние кредитна институция да бяхме нямаше толкова кредити да раздадем, за такъв кратък период....
Майкоооооооо :cry:
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 26 ное 2009 23:28

пи4ове кажете някои саит за свалиане на пи4ки. вива канариии

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 ное 2009 23:28

Alternative написа:ВМЕСТО ДА СПОРИМ ЗА ГЛУПОСТИ,ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА РЕШИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЛЕД СРЯДА,АКО НЯМА СДЕЛКА.

Не сме ние хората /а може някои от нас да са/ и не форума е мястото на което се решават такива неща!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
black sabbath
Контакти:

Мнениеот black sabbath » 26 ное 2009 23:29

Hacko1912 написа:сабат

ВХП не просто си е дал мнението - той открито о явно обижда повечето фенове тук, плюс теи които не са тук а водят война, разговори и още много други неща за доброто на ботев. той, форевер ли е чернев ли и още 1 или 2ма сеят мозък и злорадстват от бая време. а както са ни истъняли на всичките нервите, това хич не е прпоръчително.

Много хора се обиждат един друг,но ми прави впе4етление,4е когато се каже нещо,което не отговаря на желанието на вси4ки нас(сполу4лив завършек на сделката и край на най-мра4ният период в историята ни),а именно,4е нещата смърдят,вси4ки вкупом му ска4ате,което ми се струва някак си много детски.
п.п. Познавам Чернев и мога да ти заевя,4е тои е един много голям канар. за6то стана тренер,когато може би не трябваше е една съвсем друга тема.Със сигурност не от сребролюбие!
TOЙ НЕ УМИРА

Потребителски аватар
Berserk
Контакти:

Мнениеот Berserk » 26 ное 2009 23:30

terro написа:
Hacko1912 написа:злобари много сега ... ето го първия

Айде погледни и ти малко по-далече от върха на носа си!
Човекът е абсолютно прав - даде се кредит на доверие не на италианците, а на Селю!

Имернно ! И к'во сте го награбили форевърчето - буфер бил, провокатор бил ... глупости. Малко по-остро се изрази на няколко пъти и всички тук културтрегери са готови да го изядат с парцалите. Така де ! Аз лично не съм се обидил от епитетите с които ни нарече( ако не се лъжа, в повечето случаи е слагал и себе си в числото на тези, които обижда, всмисъл, говорил е за "нас, феновете на Ботев"), защото е бил прав до известна степен а и имам самочуствието на футболен фен и избягвам да се разстройвам на нечии приказки в някакъв си форум ... като някаква отчаяна съпруга ... Пак по мое мнение положението в отбора е същото каквото и в държавата. Има качествени хора готови за действие, но няма лидери, които да запалят искрата ... Т'ва е. За жалост лежим на стари лаври и чакаме "отговорните фактори" да вземат решение, а те, с някои малки изключения са заебали всичко, обхванала ги е някаква брутална апатия и към случващото се в отбора и още повече към предтсвянето на Трибуната ... както и да е, отплеснах се. Та, оставете го форевъра да диша поне малко. :) Не взимайте нещата толкова присърце. Все пак това е форум. Всеки има право на мнение и това да го изрази тук. А по-смешно нещо от нападките на лична основа няма ... Вместо спора да е къде ще е най-удобно да се причака селския - в Крумово или на входа на Пловдив, вие се разделяте на оптимисти и песимисти, болшевики и меншевики и т.н. Обаче, малко са тези, които призовават за революция, както на времето е направил онова комунистическо прасе Ленин ...
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !

Върни се в “Архив”