Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот PFC Litex » 15 юни 2011 20:01

Thsmith написа:от това което съм гледал старокин ми изглежда мнооооого по нестабилен от него ):

Старокин е доста далече от класата на Минев.
Минев е доста по твърд и на моменти груб, но за този пост това е нормално, докато Старокин действа малко по плахо и предпазливо в единоборствата.
Ако трябва да се качват нещата на кантара то Минев > Старокин.
Все си мисля, че Херо си изигра доста стабилно картите, 120К + двама млади перспективни играчи си е повече от добра сделка.
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 юни 2011 20:13

Thsmith написа:Хубаво е, че нещата с Гара се изясниха окончателно още преди да започнем подготовката... Сега при положение, че продадем Тасевски трябва да привлечем поне 4 прилични чужденци :roll: Дано Гонзо да направи качествени и достатъчно трансфери....

---

пп Само на мен ли ми е чудно за кво продадохме Минев за 50-100 хил евро и взехме старокин за 100-120 ? Да бяха вдигнали заплатата на Веско да не плаче и толкоз... Никога не съм му бил фен ама... от това което съм гледал старокин ми изглежда мнооооого по нестабилен от него ):

Минев още миналаат година заяви пряко и ясно че не иска да играе повече в Левски, а в чужбина. От миналото лято му търсят отбор
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2011 20:33

BLUE CHAMPIONS написа:Минев още миналаат година заяви пряко и ясно че не иска да играе повече в Левски, а в чужбина. От миналото лято му търсят отбор

Нали не мислиш, че мечтата му е била да отиде в турция, русия или кипър? Чисто и просто искаше да отиде някъде където да искара повече $$$... а не защото много му се играело там.
Точно това което каза милен визирах... през Минев много трудно можеше да мине човек.... независимо кой. Спираше ги с всички средства... докато тоя му гледах 1 мач с панчеревци и нас и го минаваха като малка гара... Оня тонев от цска във втория кръг му скри топката буквално ... а цскато бяха умрели тотално в тоя момент... За това съм доста скептично настроен към старокин...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 юни 2011 20:51

blue avalanche написа:Имам чувството,че "наблюдаваме" половин Европа. :lol: :lol: :lol: Не знаех,че в Левски има толкова скаути! :o

На мен ми харесва какви футболисти наблюдава Гонзо,дано ако не тях да вземем играчи с подобни визитки.Единствено онзи французина не ми вдъхва доверие.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юни 2011 20:57

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:Имам чувството,че "наблюдаваме" половин Европа. :lol: :lol: :lol: Не знаех,че в Левски има толкова скаути! :o

На мен ми харесва какви футболисти наблюдава Гонзо,дано ако не тях да вземем играчи с подобни визитки.Единствено онзи французина не ми вдъхва доверие.

Ако Гонзо "наблюдаваше всички играчи,дето се появиха по сайтовете... :lol: Хеле в Гонг!Всеки ден по двама(даже не по един)!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 юни 2011 21:03

milen.hristov написа:

Кой от французите не ти вдъхва доверие?,щото са 3ма
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 юни 2011 21:14

BLUE CHAMPIONS написа:
milen.hristov написа:

Кой от французите не ти вдъхва доверие?,щото са 3ма

Четвъртият :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 юни 2011 21:48

PFC Litex написа:
Thsmith написа:от това което съм гледал старокин ми изглежда мнооооого по нестабилен от него ):

Старокин е доста далече от класата на Минев.
Минев е доста по твърд и на моменти груб, но за този пост това е нормално, докато Старокин действа малко по плахо и предпазливо в единоборствата.
Ако трябва да се качват нещата на кантара то Минев > Старокин.
Все си мисля, че Херо си изигра доста стабилно картите, 120К + двама млади перспективни играчи си е повече от добра сделка.

Тука съм съгласен с Литекса ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 юни 2011 21:54

Минев бил по добър от Старокин-това нали е виц? Ми за 5-год Веско няма центриране освен това срещу Калмар за 3:0.Аре да гледаме реалноСтарокин определено е най-добрия ляв халф-бек заедно със бека на Ловеч-Занев.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 юни 2011 21:56

zlatan написа:Минев бил по добър от Старокин-това нали е виц? Ми за 5-год Веско няма центриране освен това срещу Калмар за 3:0.Аре да гледаме реалноСтарокин определено е най-добрия ляв халф-бек заедно със бека на Ловеч-Занев.

Всеки си има мнение ;) За мене Минев е много по-бърз и динамичен ,а на този пост това е много важно. Но както и да е. Веско е на 30 години и му беше време да излезе да поиграе някъде за пари. Дано Орлин се справи :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”