Ла Лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Ла Лига (2021/2022)
Вие през последните години не сте имали проблеми срещу градските, така че и сега няма да имате. Отделно ще има импулс заради смяната на треньора и очаквам да направите няколко победи, но за нататък ще видим какво ще се случи.
Атлетико този сезон решава всичките си мачове в самия край. Струва ми се, че рано или късно това ще приключи и дори не вярвам да се задържат в борбата за титлата дълго. 

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Че те и предният сезон измъкнаха не малко мачаве в края!
Аз им викам шампионски!
Аз им викам шампионски!

sapio0o написа:Атлетико този сезон решава всичките си мачове в самия край. Струва ми се, че рано или късно това ще приключи и дори не вярвам да се задържат в борбата за титлата дълго.
Вече забравям че минаха 15/16 дни но не загубихме ли две точки след 90- тата в предния кръг при преднина от два гола?
Pichichi написа:sapio0o написа:Атлетико този сезон решава всичките си мачове в самия край. Струва ми се, че рано или късно това ще приключи и дори не вярвам да се задържат в борбата за титлата дълго.
Вече забравям че минаха 15/16 дни но не загубихме ли две точки след 90- тата в предния кръг при преднина от два гола?
С Леванте също.