В ляво е сумата, която дължат до 30.06.2021, а другата е целия транш

Иначе Папу Гомез е подписал със Севиля - много интересен трансфер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Los Che написа:Д
Даже за Видал дължат едни 950 000 на Мюнхен.
Имат и да вземат някое-друго евро:
- 9,444 милиона евро от Зенит СП за Малкълм.
Не знам дали не бъркам, но мисля че дължаха 10 млн на Бордо за Малкълм, така че имат да взимат, ама не точно![]()
insaneboy1 написа:Pichichi написа:С какво ще го вземате с биткойни ли?
Не сте платили заплатите на играчите, ако се спазва това което се наложи като наказание на Малага
преди време не виждам как ще правите трансфери, да не се окаже че само свободни агенти да можете да
вземате скоро!
Да си чувал за продажба на играчи имаме толкова дупки, които да махаме - Коутиньо, Гризман, Умтити, Фирпо, Брейтуейт, Дембеле е на кантар, но и той може да отиде на тезгяха, играчи от наеми Аленя, Емерсон. Не всички са с висока цена, но от един Гризман и Коутиньо могат да се вземат пари, независимо, че няма да са близки до това което платихме. Едни 30-40 милиона могат да се вземат на парче. Питър Лим е закъсал повече от нас, не му дреме за футболни успехи, а за парите, така че ще продаде Гая при първа възможност да кешаутне.
Кой точно ще кешира тия клетници, дето искате да продадете като всеки се стяга финансово и гледа да не харчи, виж че зимния трансферен пазар почти свърши а кой е най-големия трансфер - нашия наем на Дембеле?![]()
![]()
JackPackage написа:
В ляво е сумата, която дължат до 30.06.2021, а другата е целия транш![]()
![]()
Иначе Папу Гомез е подписал със Севиля - много интересен трансфер![]()
Само един човек може да спаси FCB![]()
![]()
![]()
JackPackage написа:[rimg]https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2021/01/GL-What-Barcelona-Owe.jpg?w=1240[/rimg]
insaneboy1 написа:Тая пандемия няма да е вечна. Лятото много клубове ще имат повече пари да купуват клетници.
Groucho написа:JackPackage написа:[rimg]https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2021/01/GL-What-Barcelona-Owe.jpg?w=1240[/rimg]
Атлетико па за какви права трябва да взима пари от Барселона![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта