Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Аутлет ,,ЦСКА"
Сандьо и Шутъра са номер едно и те,не си гледат селските оБори с ЦСКА се занимават,абе да ви с.е.р.е.м. ФОСТАТА както някои го пишат .....

- shotgun blues
- Контакти:
всеки бега на където му видят очите
ЦСКА замина
ЦСКА замина
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:всеки бега на където му видят очите
ЦСКА замина
Няма да замине никъде, а рестартира !.. Дупе да им е яко на комплексарите !
Бай Добри продавате ли го ? 
-
ShooterMan
- Контакти:
При положение,че хуля комунистие от както съм се родил,от както се помня се боря с ЦСКА,хапя ги при всеки повод....НЯМА КАК ДА ПРОПУСНА ШАНСА СИ,КОГАТО СА ПОВАЛЕНИ ДА ЗАБИЯ ХИЩНИЯ СИ КЛЮН В РАНАТА 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- валидол за теб
- Контакти:
ShooterMan написа:При положение,че хуля комунистие от както съм се родил,от както се помня се боря с ЦСКА,хапя ги при всеки повод....НЯМА КАК ДА ПРОПУСНА ШАНСА СИ,КОГАТО СА ПОВАЛЕНИ ДА ЗАБИЯ ХИЩНИЯ СИ КЛЮН В РАНАТА
палячо
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
Re: Боби: ЦСКА удари по реномето на футбола ни, може да изгори
crap написа:JohnnieWalker написа:crap написа:До вчера беше Перуката, от днес вече Боби. Жалка история.
Той и сега си е Перукан, но не можеш да отречеш, че от Лупи насам, покрай вас е вечен цирк. Дали ще е със собствениците, дългове, неизплатени заплати, десетки дела от бивши треньори и играчи... Когато рекордьорът по титли в България е в такава ситуация, това удря по ренометоФакт е обаче, че трябва да сме благодарни на Перукан, че успя да уреди Ботев за Европа при създалата се ситуация !
Цирк е, да, но Перуката изтърва нещо много важно - ЦСКА няма нищо общо с тази ситуация. ЦСКА няма как да "удря" по реномето на българския футбол, като много дълги години наред именно ЦСКА е бил РЕНОМЕТО (с главни букви) на същият този футбол. Тези, които удрят по реномето са само и единствено пернишките боклуци - никой друг!
Наистина ли няма нищо общо ЦСКА с тази ситуация? В урните на жребия да не би да е имало топка с листче вътре "ТИТАН-АС", вместо ЦСКА?Титан ли се класира за ЛЕ или ЦСКА?Титан ли щяха да играят на терена, или ЦСКА?
Знаеш ли колко ги вълнува в Нион кой точно е виновен за тази ситуация в ЦСКА-точно никак.За тях грешникът е ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО
С идватето на Наско Левски е сигурен шампион в следващите 3 години
ShooterMan написа:При положение,че хуля комунистие от както съм се родил,от както се помня се боря с ЦСКА,хапя ги при всеки повод....НЯМА КАК ДА ПРОПУСНА ШАНСА СИ,КОГАТО СА ПОВАЛЕНИ ДА ЗАБИЯ ХИЩНИЯ СИ КЛЮН В РАНАТА
Къв хищен клюн бе, смешник
Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО
JohnnieWalker написа:BRF написа:Ето това е комплексарското!
Хвърляш първо някакви 50 години!
После нещо за АС 23
И накрая въпреки,че знаеш че ЦСКА е платил най-големите вътрешни трансфери,примерно 2 000 000 на Сливен за 4 футболиста и 1 000 000 на Черноморец за един футболист ми пишеш за делата!КОМПЛЕКСАР!Твоята Слабия за цялата си история дали е дала 2 000 000 за трансфери,опс извинявам са отбора на бат Венци имам придвид!
Вярно...
Не са 50, а са 40 години. Вашата легенда Стойчо сам е разказвал как е взет от Берое
Не нещо за АС 23. Вие се опитвате да откраднете тяхната история, при положение, че е документирано, че "новата власт", чието творение сте, е избила ръководството на АС 23 и голяма част от играчите им.
ЦСКА не е платил нищо. Не случайно Черноморец ви съди толкова дълго време. Никога не сте давали 2 000 000 на Сливен. Циганията със Спас Делев да я коментираме ли ? "Продадохте " го на Академик за 10 000 лв и веднага си го взехте, за да го продадете на Мерсин. И всичко това, за да не изплатите полагаемото на Пирин при трансфер. И не ти говоря за "някакви" дела. Говоря ти за ДЕСЕТКИ дела за неизплатени заплати, включително многократно сте съдени от вашата легенда Стойчо
А сега отивай да си пиеш млякото за следобедна закуска и бягай на площадката да си играешБез аргументи няма как да спориш !
Кой сме ние,които си приписваме историята?За мен,а и всички фенове на ЦСКА които познавам годината е 1948!Това,което е станало с офицерите от царска България е една трагедия,а комунисти в тази държава са били почти всички!Да смесваш едното с другото,отново е комплекс,и то от ЦСКА!
Дали са платени парите на Сливен,щяха да ни спират трансферите пак някакъв прозорец и ги платиха!На Черноморец всичко им е платено с изключение на лихвите за забавянето!Понеже имам много приятели от този клуб,които са навътре в техните неща го знам със сигурност!Това за Делев и Пирин си беше грозна работа,само че в далаверата бяха и техните "фенове".
Та ЦСКА не е титан!
Не обичам мляко,за разлика от децата ми!