Reckless написа:В Европа вашите съдии липсват и там сте губещи. Съдииско отборче сте.
А вие как сте в Европа, опс, извинете вие няма да играете там за втори пореден път

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Reckless написа:В Европа вашите съдии липсват и там сте губещи. Съдииско отборче сте.
GOLEADOR написа:Какво общо тук има Ленин не разбрах,но пак ще повторя,вдигате ли свастиките на мачовете ви от ЕКТ,тогава съм съгласен KellyB да ми говори как другите нямат мозък!
KellyB написа:GOLEADOR написа:Какво общо тук има Ленин не разбрах,но пак ще повторя,вдигате ли свастиките на мачовете ви от ЕКТ,тогава съм съгласен KellyB да ми говори как другите нямат мозък!
Ленин и Сталин са не по-малки сатрапи от Хитлер. Заради тяхното скодоумие и нелепи експерименти половин Европа загуби години от нормалното си развитие. Да ти обяснявам ли още или какъв символ е петолъчката ще прочетеш сам?
olfix написа:Някой да знае откъде може да се гледа мача,че го пропуснах?Предварително благодаря!
KellyB написа:GOLEADOR написа:Какво общо тук има Ленин не разбрах,но пак ще повторя,вдигате ли свастиките на мачовете ви от ЕКТ,тогава съм съгласен KellyB да ми говори как другите нямат мозък!
Ленин и Сталин са не по-малки сатрапи от Хитлер. Заради тяхното скодоумие и нелепи експерименти половин Европа загуби години от нормалното си развитие. Да ти обяснявам ли още или какъв символ е петолъчката ще прочетеш сам?
petko.h.markov написа:Как мислите-ако плакатите и твоето писание го прочетат от Газпром дали ще станат спонсори?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта