Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Мнениеот sandi74 » 14 юни 2012 22:19

Много шум за нищо.Българският волейбол спечели страшно много от напускането на Радо Стойчев-счетоводителя.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2012 22:25

sandi74 написа:Много шум за нищо.Българският волейбол спечели страшно много от напускането на Радо Стойчев-счетоводителя.

Ако знаеш колко ще спечели форума ако го напуснеш за малко. Не се ли усетиш да поспреш малко,ти обещавам поне месец ваканция.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2012 22:49

peliforewer написа:
sandi74 написа:Много шум за нищо.Българският волейбол спечели страшно много от напускането на Радо Стойчев-счетоводителя.

Ако знаеш колко ще спечели форума ако го напуснеш за малко. Не се ли усетиш да поспреш малко,ти обещавам поне месец ваканция.

И ти не си по-различен от Лазаров,срещу когото врякаш...Не търпиш чужди мнения,нали?Да ти напомня за някого?

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 14 юни 2012 22:52

Sandi Ти да на си комунист?
Баткоff вън

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2012 23:03

Ако знаеш колко ще спечели форума ако го напуснеш за малко. Не се ли усетиш да поспреш малко,ти обещавам поне месец ваканция.[/quote]
И ти не си по-различен от Лазаров,срещу когото врякаш...Не търпиш чужди мнения,нали?Да ти напомня за някого?[/quote]
Тук става въпрос за нормален диалог и няма проблем всеки да си отстоява мнението,но ти предлагам да прегледаш коментарите на въпросния Санди,коментиращите бяха наричани паплач,мишки и какво ли не от заралийския титан на мисълта,а Стойчев и Казийски според него са идиоти,продажници и т.н.,ако подкрепяш такъв начин на водене на спор ок,но за мене това ми е под достойнството и по всякакъв начин ще се боря срещу простотията във форума.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 14 юни 2012 23:40

peliforewer написа:Тук става въпрос за нормален диалог и няма проблем всеки да си отстоява мнението,но ти предлагам да прегледаш коментарите на въпросния Санди,коментиращите бяха наричани паплач,мишки и какво ли не от заралийския титан на мисълта,а Стойчев и Казийски според него са идиоти,продажници и т.н.,ако подкрепяш такъв начин на водене на спор ок,но за мене това ми е под достойнството и по всякакъв начин ще се боря срещу простотията във форума.

Като си такъв радетел за справедливост си виж и собствените мнения, в които само напоследък да погледнеш виждаш думи като "олигофрен" и "смешник", което за много хора би било достатъчно, за да си направят изводи за човека например...
Хубаво е да видиш и квалификациите на хората, които защитават позицията на Радо и Матей-или ти си справедлив само в едната посока? ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2012 23:50

parvanoff написа:
peliforewer написа:Тук става въпрос за нормален диалог и няма проблем всеки да си отстоява мнението,но ти предлагам да прегледаш коментарите на въпросния Санди,коментиращите бяха наричани паплач,мишки и какво ли не от заралийския титан на мисълта,а Стойчев и Казийски според него са идиоти,продажници и т.н.,ако подкрепяш такъв начин на водене на спор ок,но за мене това ми е под достойнството и по всякакъв начин ще се боря срещу простотията във форума.

Като си такъв радетел за справедливост си виж и собствените мнения, в които само напоследък да погледнеш виждаш думи като "олигофрен" и "смешник", което за много хора би било достатъчно, за да си направят изводи за човека например...
Хубаво е да видиш и квалификациите на хората, които защитават позицията на Радо и Матей-или ти си справедлив само в едната посока? ;)

Тези квалификации са само към един човек и той си знае че ги заслужава защото досега не ми е отвърнал по никакъв начин.А тези които преминават добрия тон от страна на подръжниците на Радо и Матей оставам на теб да ги вразумеш.Аз съм срещу Лазаров и сие.
W84me ( Блатер) ..

fire1971
Контакти:

звезделин и волейбола

Мнениеот fire1971 » 15 юни 2012 10:05

Незнам защо се създава такава истерия около националния отбор и по специално около една капризна ''звездичка'' и един треньор с успехи в Италия.Само,че тука не е Италия а БЪЛГАРИЯ и резултатите в националния отбор са важни,а те са :европейско първенство-слаб 2,световна лига-слаб 2,олимпийска квалификация-слаб 2.За тези резултати не е виновна федерацията по волейбол а отбора.Ако си спомняте начина,по който "звездичката'' си тръгна от Русия това обяснява някой неща.След като не иска да играе за България всички коментари са излишни.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: звезделин и волейбола

Мнениеот Middlesbrough » 15 юни 2012 10:31

fire1971 написа:Незнам защо се създава такава истерия около националния отбор и по специално около една капризна ''звездичка'' и един треньор с успехи в Италия.Само,че тука не е Италия а БЪЛГАРИЯ и резултатите в националния отбор са важни,а те са :европейско първенство-слаб 2,световна лига-слаб 2,олимпийска квалификация-слаб 2.За тези резултати не е виновна федерацията по волейбол а отбора.Ако си спомняте начина,по който "звездичката'' си тръгна от Русия това обяснява някой неща.След като не иска да играе за България всички коментари са излишни.

Звездичка :О , Казийски е един от най - добрите волейболисти в света ве болен ;]

Офтопик:

Върни се в “Архив”