Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Титан" уволни Стойчо
Със супер слаб отбор/Втория полусезон/ миналото първенство Стойчо се бори до последно за шампионска титла.Това първенство почна със 2 отбора един за контроли и едни за официални мачове.Прекалено глупаво ще е да се уволни треньора
незнам за Стойчо,Батков ... Б.Борисов ,но тоз Майкъла ще ви е*е мамата 
Gesha1986 написа:незнам за Стойчо,Батков ... Б.Борисов ,но тоз Майкъла ще ви е*е мамата
Абсолютно!
Освен да бърбори друго не знае, направиха само един малък терен с изкуствена трева и тва беше, да покаже че уж нещо прави.До оня ден говореше, че едва ли не той решава за Стойчо, и че ще го остави поне до лятото, сега намеква че ще го уволнява.Докато Титан и Перо, Цимбика и Атлета не се махнат ЦСКА ще продължава да тъне!
Освен да бърбори друго не знае, направиха само един малък терен с изкуствена трева и тва беше, да покаже че уж нещо прави.До оня ден говореше, че едва ли не той решава за Стойчо, и че ще го остави поне до лятото, сега намеква че ще го уволнява.Докато Титан и Перо, Цимбика и Атлета не се махнат ЦСКА ще продължава да тъне![/quote]
Истината е че Стойчо не им нарежда мачовете и при него няма тото!Така беше и при Любо и той затова го отнесе сега и Стойчо!
Титаните нали бяха дали цялата власт на Г.Илиев и Стойчо .....Ще им е.а боклуците мръсни марш от ЦСКА на момента!
Истината е че Стойчо не им нарежда мачовете и при него няма тото!Така беше и при Любо и той затова го отнесе сега и Стойчо!
Титаните нали бяха дали цялата власт на Г.Илиев и Стойчо .....Ще им е.а боклуците мръсни марш от ЦСКА на момента!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
много сте далече и двамата от истината за майкъла ваш проблем. иначе че стойчо ще бъде сменен бе ясно преди нова година и е въпрос на време то да се случи. притеснява ме друго-никой от кандидатите за треньор към момента не е за нас. йешич не е по-добър специалист от стойчо-ФАКТ, и смяната им невиждам какво полезно ще донесе на отбора. истината е че неговите шансове са най големи пред останалите. но ако ще има смяна, нека тя се случи веднага, и новия треньор да успее да даде своя облик на отбора следващите два месеца до старта.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Сега остава Саид да не подпише договор и сме обратно в първи клас - оставки, вън боклуци, вън майкъли, фалити, дългове, възрожденци...Позната история.
Както винаги всичко опира до пари...и стига с този Саид! Още един, дето ще дойде да вземе някое евро на наш гръб! Аман от чуждестранни ментета!ЦСКА е бил силен само тогава, когато гръбнакът на отбора е бил от млади български футболисти...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:много сте далече и двамата от истината за майкъла ваш проблем. иначе че стойчо ще бъде сменен бе ясно преди нова година и е въпрос на време то да се случи. притеснява ме друго-никой от кандидатите за треньор към момента не е за нас. йешич не е по-добър специалист от стойчо-ФАКТ, и смяната им невиждам какво полезно ще донесе на отбора. истината е че неговите шансове са най големи пред останалите. но ако ще има смяна, нека тя се случи веднага, и новия треньор да успее да даде своя облик на отбора следващите два месеца до старта.
Какъв облик какъв Йешич,лошо ли ти стана на тебе???Нямал да може даде облик на отбора............с тия тото маниаци Титаните Цимбици и др. такива за какъв облик ми говориш.Махнат ли Стойчо все едно затриват отбора!
Това са пълни глупости , 1во ще търпят яка неустойка за уволнението и 2ро ще си вкарат жесток автогол и може би край на управлението им начело на ЦСКА .
От една страна ми се иска да е вярно за да може да ги изметем после най-накрая , но от друга не ми се иска Стойчо да се маха....
От една страна ми се иска да е вярно за да може да ги изметем после най-накрая , но от друга не ми се иска Стойчо да се маха....
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост