Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот tzvetan_tee » 12 юни 2012 13:12

Вярвайте ми, в четвъртък показват супер яките екипи и качествената селекция !!! Повтарям, почти съм сигурен, че в четвъртък ще видим Шеашу на Герена ;) ;) ;)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 юни 2012 13:17

tzvetan_tee написа:Вярвайте ми, в четвъртък показват супер яките екипи и качествената селекция !!! Повтарям, почти съм сигурен, че в четвъртък ще видим Шеашу на Герена ;) ;) ;)

На каква основа мислиш,че Шаешу,ще дойде?И аз се надявам да е така,но да видим.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 юни 2012 13:30

Или тази вечер или утре ще е интересно, аз лично имам доверие в Дончо Донев, харесвах го като играч и сега се надявам да блести за нас както едно време :) .Дано дойдат Шаешу и Даксон и най накрая грамотен нападател.

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 12 юни 2012 13:36

tzvetan_tee написа:Здравейте,
може да ви звучи странно, но според мен, един от тези французи е Аатиф Шеашу. Просто имам такова усещане :) :) Иначе трансферът на Прохазка говори най-вече, че медиите нямат никаква представа какво се случва със селекцията на Левски и ако не беше случайното интервю, за феновете с Роман Прохазка, вероятно още нямаше да знаем, че ще идва в Левски. Според мен селекцията ще е качествена и те първа ще ни изненадват.
Според мен има нещо много важно в Прохазка, което до сега не видях някой да отбележи. Прохазка е юноша на Спартак Търнава, млад е, не е играл никъде другаде. Това е първият му трансфер зад граница и той ще даде всичко от себе си, за да се докаже. Той вярва в това, че публиката има значение. Той вярва във футбола като футбол, а не толкова като "просто работа" ---> пример за това са Тони Калво и Диамутен, които са играли в толкова много отбори, че вече им е все тая за кой играят, просто играят за себе си. Според можем да направим от Прохазка фен на Левски, както го направихме с Жоазиньо, Зе Соарес, Томашич, Дарко Тасевски и Бардон!
Успех, Роман ! ;) ;) ;)

Доста интересно и вярно мнение.

way
Контакти:

Мнениеот way » 12 юни 2012 13:48

Stanislav_Ivanov написа:
blue avalanche написа:
Stanislav_Ivanov написа:Дано обявят още някой.Нямам търпение да видя новите. :twisted: :mrgreen:

Екипи? :lol:

Екипи,играчи каквото ще да е. :lol: Важното е да има новини.

Най-добре играчи в екипи :)

way
Контакти:

Мнениеот way » 12 юни 2012 13:49

tzvetan_tee написа:Вярвайте ми, в четвъртък показват супер яките екипи и качествената селекция !!! Повтарям, почти съм сигурен, че в четвъртък ще видим Шеашу на Герена ;) ;) ;)

Сигурен източник а :) лично Шеашу ти го е казал :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юни 2012 14:04

Нападателят на Локомотив Пловдив Базил де Карвальо е пред трансфер в Левски, разбра Гонг. Таранът се появи на стадион „Георги Аспарухов“ в комапнията на своята прословута мениджърка Мадам Ба.

По всичко изглежда, че Базил ще е новата деветка на „сините“ от София.

Припомняме, че преди година и половина Карвальо и Левски се разминаха, като на всичко отгоре избухна и шумен скандал.

Тогава играчът бе представен като ново попълнение на „сините“, но в последствие му бе открита контузия на рамото.

Травмата отказа тима от стадион „Георги Аспарухов“, който пропъди Базил де Карвальо. Тогавашният спортен директор на клуба изгони играча от лагера в Александруполис.

Базил, Локомотив Пловдив и мениджърката Ба Бенжалюн реагираха повече от остро на създалата се ситуация. Сега обаче е на път трансферът на Базил де Карвальо в Левски да се осъществи.

Базил де Карвальо е национал на Гвинея Бисау.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 юни 2012 14:04

Нападателят на Локомотив Пловдив Базил де Карвальо е пред трансфер в Левски, разбра Гонг. Таранът се появи на стадион „Георги Аспарухов“ в комапнията на своята прословута мениджърка Мадам Ба.

Припомняме, че преди година и половина Карвальо и Левски се разминаха, като на всичко отгоре избухна и шумен скандал.

Тогава играчът бе представен като ново попълнение на „сините“, но в последствие му бе открита контузия на рамото.

Травмата отказа тима от стадион „Георги Аспарухов“, който пропъди Базил де Карвальо. Тогавашният спортен директор на клуба изгони играча от лагера в Александруполис.

Базил, Локомотив Пловдив и мениджърката Ба Бенжалюн реагираха повече от остро на създалата се ситуация. Сега обаче е на път трансферът на Базил де Карвальо в Левски да се осъществи.

:?
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 12 юни 2012 14:05

Честио, Базил Де Карвальо!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 12 юни 2012 14:06

tevez написа:Нападателят на Локомотив Пловдив Базил де Карвальо е пред трансфер в Левски, разбра Гонг. Таранът се появи на стадион „Георги Аспарухов“ в комапнията на своята прословута мениджърка Мадам Ба.

каква я мислехме а каква стана :shock:
И само Левски оле

Върни се в “Архив”