Порошенко: Святой Владимир приятно поражен, глядя с небес на Украину
Украинский президент уверен, что святой равноапостольный князь Владимир, крестивший Киевскую Русь, сделал «европейский выбор».
Мама ти д**ба, гламава, де**ба.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Порошенко: Святой Владимир приятно поражен, глядя с небес на Украину
Украинский президент уверен, что святой равноапостольный князь Владимир, крестивший Киевскую Русь, сделал «европейский выбор».
Betchualeng Arnaikem написа:Абре има ли опция да създадат подфорум на руски и да си копирате там на съответния език? И не ми обяснявайте колко ни бил близък и всеки би се справил с превода, това не е оправдание. Или да започна да копирам сръбски новинари, щото и на тях езика всеки би го разбрал? Полски - пак доста народ ще се оправи, словенски, та добре ли ще е? Може и английски, нали пусто в цялата страна се учи :D
Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Абре има ли опция да създадат подфорум на руски и да си копирате там на съответния език? И не ми обяснявайте колко ни бил близък и всеки би се справил с превода, това не е оправдание. Или да започна да копирам сръбски новинари, щото и на тях езика всеки би го разбрал? Полски - пак доста народ ще се оправи, словенски, та добре ли ще е? Може и английски, нали пусто в цялата страна се учи :D
И аз питах преди седмица същото, но безответно. То няма лошо да копират и постват, но задължително с превод. Ще ми е любопитно, всички тези любители на Русия и копи-пейста на руски, ако така копи-пействат на български, в руски форум, колко дълго ще издържат да са му членове. Същото важи и всеки друг език!
Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Абре има ли опция да създадат подфорум на руски и да си копирате там на съответния език? И не ми обяснявайте колко ни бил близък и всеки би се справил с превода, това не е оправдание. Или да започна да копирам сръбски новинари, щото и на тях езика всеки би го разбрал? Полски - пак доста народ ще се оправи, словенски, та добре ли ще е? Може и английски, нали пусто в цялата страна се учи :D
И аз питах преди седмица същото, но безответно. То няма лошо да копират и постват, но задължително с превод. Ще ми е любопитно, всички тези любители на Русия и копи-пейста на руски, ако така копи-пействат на български, в руски форум, колко дълго ще издържат да са му членове. Същото важи и всеки друг език!
Е как, отговарят хората. Бил ни близък език и само идиот не би се справил с разбирането на текста. Аз затова направих едно уточнение, понеже знам аргумента им. А кой знае, може някои от тях да копират без да могат да преведат текста :D
Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Абре има ли опция да създадат подфорум на руски и да си копирате там на съответния език? И не ми обяснявайте колко ни бил близък и всеки би се справил с превода, това не е оправдание. Или да започна да копирам сръбски новинари, щото и на тях езика всеки би го разбрал? Полски - пак доста народ ще се оправи, словенски, та добре ли ще е? Може и английски, нали пусто в цялата страна се учи :D
Е как, отговарят хората. Бил ни близък език и само идиот не би се справил с разбирането на текста. Аз затова направих едно уточнение, понеже знам аргумента им. А кой знае, може някои от тях да копират без да могат да преведат текста :D
Александров 77 със сигурност, т.н. Българинрусофил
Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Абре има ли опция да създадат подфорум на руски и да си копирате там на съответния език? И не ми обяснявайте колко ни бил близък и всеки би се справил с превода, това не е оправдание. Или да започна да копирам сръбски новинари, щото и на тях езика всеки би го разбрал? Полски - пак доста народ ще се оправи, словенски, та добре ли ще е? Може и английски, нали пусто в цялата страна се учи :D
Александров 77 със сигурност, т.н. Българинрусофил
Ама аз наистина сега се замислих, няма ли да е голям майтап ако част от хората, които копират руски текстове "щото езика е братски" се окаже, че не могат да ги преведат :D
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
boabbb написа:В случая Поро стана за резил, щото казал, че княз Владимир, покръствайки Киевска Рус, бил направил "европейски избор"![]()
![]()
Няма лошо да си кажеш нещата както са си, а е смешно когато увърташ така, че да устройва пропагандата ти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта