Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Честито левскари най-после истинска звезда ще дойде.

Мнениеот Yoda » 14 май 2009 18:02

itelim написа:
Yoda написа:А чухте ли, че първият трансфер ще на Гацо Бацов - централен нападател ..... :D :D :D :D

Няма лошо, нали се обигра в Челси! :D :D :D

Не бил в добра форма ... трябвало да свали 115 килограма ...
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

itelim
Контакти:

Re: Размисли в червено,след дербито II

Мнениеот itelim » 14 май 2009 18:07

sedem_!_dva, ако имаш възможност подавай информация и за следващите броеве. Човек има нужда от разтуха и повече смях!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Състава на Левски за мача със Спартак

Мнениеот gugushito » 14 май 2009 18:07

бахти ценната тема... потресен съм от актуалността й ! вече мога да спя спокойно ....

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Re: Честито левскари най-после истинска звезда ще дойде.

Мнениеот BiJuTeRa » 14 май 2009 18:08

еми ако мое да играе и има пари в него да идва :lol: :lol:
Изображение
▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Размисли в червено,след дербито II

Мнениеот Yoda » 14 май 2009 18:10

........ не разбрах, кой е тоя вестник ? В-к "Стръшел" ли цитираше ??? :D :D :D

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: 17 562 ЗРИТЕЛИ Е ИСТИНСКАТА ЦИФРА ЗА ДЕРБИТО

Мнениеот plovdivram » 14 май 2009 18:13

Незнам какво има да спорите, но ако има стадион в БГ, на който точно може да бъде казано колко са присъствали на стадиона това е точно и само ст. "Васил Левски"!!! Та нали има броячи на всеки вход!!! Спомням си, че преди две години като гостувахме на Левски там даже на таблото /ако се нелъжа по средата на второто полувреме/ изписаха дори колко сме гостуващата публика до човек!!!Така че... освен билетите със сигурност и броячите съвсем спокойно, с абсолютна точност могат да покажат колко са били хората на дербито!!! Странно обаче отново се разчита на обичайният метод "журналистически окомер"!!!
Колкото до сравненията "Пловдиското" срещу "Дербито на България"... Момчета не ви ли е срам бе майна?!!! То на мен би ми било неудобно... Самият факт, че има спор затова дали едно градско /забележете повтарям - градско/ дерби е по-посетено от т.нар. "Дерби на България" вече само по себе си говори за нещата около самият спор.... Дано да ме разбирате правилно дори и "Пловдивското" да е с 5 000 зрители по-малко посетено е просто срамно и показателно за това доколко може "Левски" - "ЦСКА" да се нарече "национално"... т.е. при него определено има някакъв проблем!!! От една страна наистина човек като се замисли по оградите и от двете страни какви знамена присъстват - Крупник, Дуванли, Свиленград, Пазарджик, Силистра и т. и т.н... то наистина може да се каже, че дербито е национално... но ако наистина тези 18 или 25 000 са предимно от страната, къде тогава са софиянци?!!! От друга страна... ако сбора на всички тези фенове дошли от страна + тези от София е такъв, че да бъде подлаган на сравнение с бройката на едно "градско" дерби, където феновете са си предимно от града... то както казах мен наистина щеше да ме е срам да влизам в спор и да обеждавам някой, че видите ли нашето било "на цяла България", а другото било "регионално"... И какво като е "регионално" след като към него интереса не е по-малък от "националното" такова... ай' сега прибавете и факта, че не само интереса не е по-малък, но и става въпрос не за борба за титли и медали, а за оцеляване!!! Т'ва е!!!
Изображение

koi4i

Мнениеот koi4i » 14 май 2009 18:13

turbogena написа:koi4i имаш страхотен подпис ;) :) Иначе мача със Спартак не трябва да ни създава затруднения ,прогноза-3:0 :)

Мерси.Твоя също е един от любимите ми рефрени.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

itelim
Контакти:

Re: 17 562 ЗРИТЕЛИ Е ИСТИНСКАТА ЦИФРА ЗА ДЕРБИТО

Мнениеот itelim » 14 май 2009 18:13

spiker написа:Два сектора 14000 хах, бахти стадиона майна, вие ще кажете че сте играли на стадион Пловдив...
За разлика от вашите стадиони, които са по 20-25 хил., националния 40 ако не се лъжа, нашите стадиони са по 10-11, най-много 12 хил. Разликата е, че нашите са препълнени, а вашите са на 50%. Къде са десетките хиляди фенове на отборите...
Може агитката да беше добра на мача, но не се превъзхвалявайте толкова много. Пак казвам, елате на 13 Юни в Пловдив на стадион Локомотив парк Лаута и стадиона ще се пука по шевовете. Спрете да се хвърляте в облаците, не сте с най-великите публики в България...

Точно Лаута да се пука по шевовете? Стига бе, майна! Нали хептен ще падне! :D

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Срещу кого мислите че ще се издъни ЦСКА ?

Мнениеот Yoda » 14 май 2009 18:14

.... аз мисля, че ще се издънят с регистрацията за мачовете в УЕФА ... :D

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 14 май 2009 18:29

Ето и моят състав: вратар; митрев. защитници: Миланов, Милиев, Генев и Вагнер. Полузащитници: зе, Сърмов, Гаджев и Да Кошта. Нападатели: Христов и Цачев.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Върни се в “Архив”