Awesome написа:JackPackage написа: (не знам колко му е клаузата на Хълк)
100 милиона евро.
ужас
аз викам че е нещо като на Фалкао 20-30 млн, те пък са се оляли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
100 милиона евро.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
100 милиона евро.
Научих толкова много неща от стажа ми в Барселона. И едно от най-важните беше, че в отбора не ти трябват играчи, които не знаят как да бъдат резерви. Този тип футболисти никога няма да ти свършат работа“
Santiago Munezz написа:Cesc Fabregas написа:Santiago Munezz написа:Гансо е готов за мача довечера даже Галиани ще го гледа....по ТВ![]()
![]()
Иначе Милан изчакват решението на италианската футболна федерация относно увеличаването квотите за футболисти извън ЕС за това слуховете за него в последно време стихнаха.
Има и нещо друго-не знам дали сте наясно, но в Италия има правило, че отборите могат да привличат по само един играч от извън Европейския Съюз. Може би заради това се забавят нещата!
Именно де,ИФФ скоро ще заседава по този въпрос като се очаква да увеличат квотите и италианските клубове да могат да имат повече от един играч извън ЕС.Та чак след това решение се очаква да има раздвижване по трансфера на Гъската.Интер за сега нямат сериозен интерес към него още повече след напускането на Лео,но при евентуално продажба на Снайдер може да влезем в люта градска битка и на трансферния прозорец.
Cesc Fabregas написа:не съм го прочел това, сориИначе във всяко първенство има по някое тъпо правило, както допреди 2-3 години в Англия имаха право само на по 5 резерви...
дано го разкарат това правило!
Frankie Lampard написа:Хълк има 100 милиона клауза и е най-добре да забравим за него...
Трябва да се жертва поне един конвертируем футболист, за да направим такава селекция. На тезгяха са Дрогба, Малуда, Калу и един измежду Микел и Рамиреш ... Може би от тях ще вземем доста пари, но това са мои разсъждения. Според мен Дрогба ще бъде продаден заради тежкия си характер и мрънканията, когато е резерва... Боаш не харесва такива играчи. Помниш ли какво беше казал ?Научих толкова много неща от стажа ми в Барселона. И едно от най-важните беше, че в отбора не ти трябват играчи, които не знаят как да бъдат резерви. Този тип футболисти никога няма да ти свършат работа“
Дрогба е точно такъв тип футболист и затова вероятно ще бъде продаден и ще го сменим с Фалкао, който има 25 милионна клауза и е почти сигурно, че ще бъде платена. А самия Фалкао вчера каза, че иска да го последва. Неймар неведнъж съм казвал, че ми харесва много, но същевременно ме дразни с постоянното си сменяне на мнението... Трябва си обновяване в атаката и това е. Халфовете и нападателите ни бяха под всякаква критика този сезон. Добре, че беше защитата, иначе топ 4 нямаше да хванем даже ...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Cesc Fabregas написа:Дрогба винаги съм мечтал да го видя в Арсенал.
Santiago Munezz написа:Cesc Fabregas написа:не съм го прочел това, сориИначе във всяко първенство има по някое тъпо правило, както допреди 2-3 години в Англия имаха право само на по 5 резерви...
дано го разкарат това правило!
Да правилото за 5-те резерви беше тъпо.Преди на мениджърите 01/02 и 03/04 много се дразнех,че мога само по 5 резерви да слагам![]()
![]()
JackPackage написа:Йол поел Фулъм
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта