emilio написа:podlogite написа:Сигурно си прав за характеристиката на Карвальо, но аз лично се притеснявам, че няма завършващия удар на Гарра и хищническия му инстинкт пред гола да стреля без да мисли.
Абсолютно съгласен с теб, трябва ни човек който да реализара положениятаминалия сезон създавахме много положения но нямаше кой да ги реализира, трябва ни ГОЛАДЖИЯ (косуматор)
)dodo7271 написа:На мен тази трансферна активност нещо не ми харесва. Спомнете си как допреди 2-3 години цска и Литекс правеха страшни селекции през зимата (2006-а цска взе 7-8 нови играчи накуп), а резултатите са им плачевни. Взимаме Старокин (ляв бек), при положение, че имаме нужда от централен защитник. Взимаме Димов (дефанзивен халф) при положение, че имаме нужда от офанзивен халф (Йовов вече е дърт, Тасевски един мач игра, четири е контузен). Утре продаваме Гара Дембеле, а нямаме вариант за нов нападател. Вярно, още е рано да се говори, защото трансферният прозорец още не е отворен, но все пак...
И аз мисля че имам нужда от още един халф като Дарко, защото когато той не игра топки трудно стигаха до Гара! затова непремено ни трябва още един подавач
Карвальо има всички качества спомнете си мача срещу нас който изигра вкарва си човека нормално + това с Гарра сме по предвидими ако той няма ден и всичко свършва мен това ме притеснява